Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 113
  • 693
  •   1
Отговори
# 630
Данито, честита месечинка и на вас   bouquet

Ягодка понеже не се е вясвала от 100 години и реши да се отчете с цяла нова тема  hahaha Hug Пробвай да я изтриеш. Ако не можеш, пиши на модератор да я изтрие  Peace

# 631
Хааа Бъгчееее  Blush Blush Blush засрамих сА  Joy верно не съм се вясвала от сумати време  Mr. Green ама не сварвам да стигна до компа, още си се носим по цял ден на ръце, спи само навън в количката  Crazy
Ще помоля да я изтрият, че аз немога. Ще си пейстна поста тук.
Та, добра вечер на всички, вече на правилното място  Mr. Green

Привет и от нас с бобка!
Наминавам да ви нагледам как сте и да ви се отчета, след консултацията сме 6770 гр и 64 см. Абе откак дохранвам, има няма месец и малко, бръмбъръчка е с кило и кусур отгоре  Shocked Mr. Green Ваксини не ни сложиха, по нататък този месец ще е, помолих я за малко отсрочка, че ме е шубе след последния път.
Започвам захранване и аз, док препоръча да бъде с оризова каша, тъй като нашата беше с много яки колики, като най щадяща стомахчето.
Честити месечинки бебоците на Тайрето, Дани и Втреди, и на всичи празнуващи. Да са много здрави и засмяни!

За млякото на Мустела, крусти не съм мазала, защото не сме имали, но пък имаше обривче по тялото и с това се оправи  Peace

П.С. май много съм изпуснала, връщам се назад докъдето мога да ви чета  Crazy

# 632
Изабела, аз мажа малката с олио на Бочко  Peace, преди използвах Санусан, но от лосиона не останах доволна, тя се белеше и като смених с Бочко се родих  Peace

Териза супер инфо  Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 20:08 от Qkova(Elena)

# 633

Ягодка понеже не се е вясвала от 100 години и реши да се отчете с цяла нова тема  hahaha Hug Пробвай да я изтриеш. Ако не можеш, пиши на модератор да я изтрие  Peace

хахаха  hahaha  Joy
Така си е.
Ягодка май няма нужда твойто девойче от толкоз дохранване, доста добре се справя момата  Mr. Green
Колики ли имате още? Да не са зъбки  newsm78

На нас долните зъбки се виждат през венеца, обаче още не са пробили, и са така вече месец.

За спането и друг път съм споделяла, от самото начало 2, 3-ри придремки по половин час, само в родилното е спала два часа непрекъснато. Буди се нощем, а днес ме събуди в 5.30. Татко и спи отделно и не е разбрал, че има бебе.

Нашият татко нищо не чува, даже не му се наложи да се мести  Crazy Още като бях бременна си мислех, че спокойно мога да си родя до него и нищо да не разбере, пък сега беба даже не смее да реве от мощното хъркане носещо се от неговата страна  hahaha

# 634
Знаете ли дали в някой МОЛ има дядо Мраз?

# 635
Добър вечер мацки.
Сега като казвате за беленето на кожата и моята бебка е така- по стомахчето, и се чудех защо така-мажа,мажа с олио и няма ефект. Като се роди бях купила олио и лосион на Нивеа и наистина от лосиона бях доволна, но той свърши и продължих с олиото. Имам тука и под ръка на Бочко един лосион, но ако не сме доволни от него ще купя друг.
Иначе със захранването добре вървим. Вече 4-ти ден папкаме картофче и нямаме проблем-не се е обривала и си ака по 1 път на ден(дори по често от преди-някои дни не акаше).А и аз гледам да пия мн течности. Дори в дневника, който си водя съм си направила таблица за захранването което правя.Още 1-2 дена и мисля да добавя към картофа морков или тиква. Иначе след пюрето пак си я кармя пак по толкова време колкото преди-5 мин. Embarassed вече по толкова суче и и е достатъчно-и то само от едната гарда. Отначалото се чудех дали е добре но след като видях че иска да яде чак след 3 часа и е наддала 500гр разбрах че всичко е ОК.
 Е това е от мен засега. Опъвам се малко пред телевизора и после в леглото.
Лека вечер на всички и до утре! Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 22:22 от Ren4i

# 636
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
да ви питам вие съхранявате ли вече приготвено ам в хладилник? до колко време?

# 637
Сигурно във всеки мол има Дядо Коледа. Със сигурност знам за "The Mall" срещу окръжна. Там има и яка къщичка, в която е дядо Коледа. А в sky city ще има от 17ти до 23ти.
Не съм съхранявала, но бих до 3 часа. Въпроса е после как се притопля май, защото нали умирали разни полезни живи бактерии при Т по-висока от телесната...

# 638
Kosty това е Марти да ,хубави са ни бебоците  Heart Eyes.
Много мистика в тази тема бре,чак тръпки ме побиха.И аз имам интересни случки,чак страшни случки,по-добре да не разказвам,че като се сетя... Cry

# 639
Диването за  Дядо Мраз не зная ама  Дядо Коледа сигурно ш'а има  Peace
Therisa може, но нетрябва бебето да е пило от млякото, за времето не съм сигурна м.б. 7-8 часа
Ягодка* малката мадама си е суперска в мерките

# 640
Ягодка, няма да се пУашиш, ти си от на'ште  Mr. Green  Малкото Ягодче много пораснало. Пу пу, да ти е живо и здраво  Hug

# 641
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Ето нещо много смешно, което копнах от Юнките

Децата ни ако пишеха във форум, какви щяха да са тeмите им ?

"Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?"
"Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, "Дуфалак"-а, клизмата и т.н.?"
"SOS! Мама спи през цялата нощ!"
"Струва ли си столчето "Чико-Поли"?"
"Не ми дават да късам тапетите!!!"
"Как да се промъкна до котката?"
"Поход в поликлиниката. Писна ми!!!"
"Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?"
"Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?"
"Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?"
"Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?"
"Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване"
"Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?"
"Някой пробвал ли е на вкус "Фастум-Гел"-а? Искам, но досега не ми се е удало..."
"Какво трябва да може мама на 27 години?"
"Цица отделно от мама: възможно ли е това?"
"А вас целуват ли ви по дупето?"
"Препоръчайте ми логопед за баба"
"Колко неща сте осмукали досега?"
"Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?"
"Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва.."
"Услуги: художествено размазване на каша по лицето"
"Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?"
"Помогнете! Расте ми коса!"
"Продавам комплект мамини дрехи, размер 46"
"Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!"
"Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!"
"Какво да изям, за да акам виолетово?"
"Слънчице, зайче, миличко, сладичкият ми... Как да узнаем истинското си име?"
"Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?"
"На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?"
"Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???"
"Коремът на мама се поду. Какво значи това?"
"Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?"
"Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?"
"Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?"
"Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?"
"НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?"
"Къде ни е носленцето?", "Къде са ни очичките?"... Те наистина ли не знаят???"
"Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин"
"ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???"
"Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!"
"Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел"
"На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?"
"Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?"
"Зайченцето бяло"... "Хей, ръчички"... А какъв е творческият потенциал на вашите родители?"
"Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?"

# 642
И с удоволствие мога да кажа, че работния ден и за мен свърши  Mr. Green

Мацки, благодаря ви  Hug

Скарлито, май вече АМ-то ще е кът, че ако така продължи да качва.... не ми е оферта. Иначе, май май лигоч ни мъчи нас,коликите се надявам да са минали Praynig Praynig Praynig номера е да играеш и да пееш, да я носиш само на ръчички и всичко е ток  ooooh! така я свикнахме и сега няма оправия. Ама жива и здрава да е, другото ще мине. Снощи много плака, слага си ръката в устата и изревава като все едно го колиш. Днес док я погледна, каза, че отдолу венеца се е разширил, което е знак, че зъбаците са на път. Между другото, и Ани има отдолу на венчето едно бяло петънце, но за мое учудване док каза, че това не е зъбче  Shocked било запушено нещо си, не гной, а нещо си, не разбрах какво, но не било никакъв проблем,така че може и при вас да е така.

Дани, много яко това  Joy

# 643
mila_iv надявам се да са англеи,защото....бррррррр...стоун и териза мълччете,че и аз вярвам в  подобни 'глупости". териза аз неискам да разказвам за моето преживяване,защото ще бъда обявена за тотално куку,ама.....неслучайно оная вечер детето като се загледа и аз поизтръпнах. и сега съм изтръпнала като ви четох вас:) аааа май ще викам мъжа ми да спи пак при нас,ама той неще. хареса си м утам на спокойствие в другата стая и това си е.

ние почти се озъбихме! искам да кажа,че на Алето почти му проби зъбчето:) вече напипвам едно избило ъгълче от него..тия дни ще излезе цялото:)

тъкмо се чудех кой да питам как се варят зеленчуците,за да не изфиряса всичко от тях,защото мисля от понеделник да започвам вече редовно да го захранвам полеко.аз бях з амалко детегледачка на едно бебе и му готвех,но бях получила инструкций как да го правя.за жалост това беше с една тенджера на "цептер",която имаше на капака си зелено и червено обозначение и трябваше да се гледа една стрелка там да не иде в червената зона,а да стои в зелената,което ме навява на мисълта,че градуса е от значение.явно нетрябва на силен,но идея нямам колко е бил градуса на зелената зона.инач еимам тенджера за варене на пара,но е палстмасова и неискам да я ползам за детето....та ще взема под внимание какво написахте тук пък ще видим...

изабела,аз го мажа рядко с бадемово олио от аптеката-без парфюми и разни бози вътре.

териза,защо трябва да заместваш хранене? аз и друг път съм питала защо се прави така? каквото чета аз вс епише,че до една година се препоръчва да не се замества напълно хранене.

а знаете ли,че магданоза се отрича тук при нас?
има го само в търските магазини май...поне аз не съм виждала другаде,ама в турские продават всякакви балкански неща....и принципно сушени подправки за бебета нстават.след година може май да с еупотребяват.а магданоза бил вреден за нещо,но забравих какво.мъжа м изнае и ще го питам,но той неще да го лизне и аз не купвам вече,защото и без това е най-омразната ми подправка на света!не го тря просто...несварен и свеж.айде сварен става,защото няма вкус.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 03:48 от Гаца Баца (марита)

# 644
Мале това пък за магданоза ,не знаех че бил вреден.Аз много си го обичам и почити на всяка манджа слагам.Баткото разбера се не го обича и само го чопли.Знам , че е полезен особенно за очите.
Danito_d- много готино

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 09:25 от галя76

Общи условия

Активация на акаунт