Как си намерихте работа в чужбина?

• 244 536
  • 977
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!По какъв начин си намерихте работа?Преди да отидете или след това?
И аз се интересувам от този въпрос. Peace
по електронен = интернета.
Да, но откъде, чрез кой сайт? Че и аз се интерсувам....

# 106
  • The QC to be!!!
www.careerjet.com

Но по-често ровя на уеб сайта на организацията която ме интересува. За мен този вариант винаги е бил най-добрият източник.

# 107
Здравеите,аз си турся легална фирма за работа в чужбина.За гледане на стари хора чувала съм че има жени които ходят от 1 до 3 месеца и някъде.И са много доволни може и нещо на черно.Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някъкви кординати.

# 108
# 109
и език малко поне трябва да се знае.

# 110
  • На острова
Радостке, ти какъв език знаеш  Whistling

# 111
Който търси работа в Германия да погледне тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653962.msg21767673#msg21767673,
мислех, че ще се обадят 100 човека, а се е обадила само една дама и тя е искала да носи кърпа, Ако не настоявате да носите кърпа и фередже, сте добре дошли и без супер езикови познания. Семейството говори английски, немски, полски, може би и руски Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 01:48 от rila11

# 112
Който търси работа в Германия да погледне тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653962.msg21767673#msg21767673,
мислех, че ще се обадят 100 човека, а се е обадила само една дама и тя е искала да носи кърпа, Ако не настоявате да носите кърпа и фередже, сте добре дошли и без супер езикови познания. Семейството говори английски, немски, полски, може би и руски Mr. Green

кърпата пък какво им пре4и??

# 113
  • The QC to be!!!
gioia koйто плаща - той поръчва музиката. Ако жената е мюсолманка, а те не искат това да е видно, разбира се, че ще имат претенции.

# 114
  • в едно миланско село
gioia koйто плаща - той поръчва музиката. Ако жената е мюсолманка, а те не искат това да е видно, разбира се, че ще имат претенции.

абсолютно  Peace
на мен кърпата не ми пречи по никакъв начин, но не съм убедена, че бих желала дъщеря ми да живее с идеята, че е нормално жената да си крие косата  Rolling Eyes
камо ли пък да и обясня причината без да вкарам дискриминационен мотив  Confused

# 115
Ами не е проблем, ако идваше само да чисти, но хората искат някой, който евентуално да живее, храни и прекарва свободното време години наред с тях. Някой от техния свят, с който да си прекарват свободното време, например в басейна, да се забавляват и разбират с този човек.
Ами не става.

# 116
Рила11, дано си намерят човек.  Peace Не виждам нищо дискриминиращо и расистко в това да имаш определени изисквания и да отхвърляш кандидати, които не ги покриват. Все пак тази жена ще живее в къщата като член на семейството, не може да вземеш всеки случаен човек за тази работа, а някой, който се вписва.

# 117
Радостке, ти какъв езика
ами на този етап бг само

# 118
Радостке, ти какъв езика
ами на този етап бг само

Предполагам знаеш, че в чужбина по принцип не срещаш хора, които знаят български. Преди да започнеш да търсиш работа, научи езика на страната, към която си се запътила, поне горе-долу говоримо, за да можеш да се разбираш с хората там.

# 119
Наистина трябва да започна да уча но като не откривам нищо и нямам желание.

Общи условия

Активация на акаунт