Как си намерихте работа в чужбина?

• 244 518
  • 977
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
А как се записва да следиш обявите newsm78

# 616
Влизаш в групата и обявите излизат на стената ти.

# 617
  • Пловдив
Не мога да се справя нещо... Blush

# 618
https://www.facebook.com/groups/1489493017938384/

Натисни добавяне към групата. И ще виждаш всичко.
Не разбирам какво сложно има.

Ето някои от обявите:

Скрит текст:
Зидаро-мазачи за панелни блокове(вътрешно зидане).В Прага с подсигурена квартира от 100 крони на час или на квадрат.Възможна заплата от 30 000 до 50 000 крони на месец.Всичко зависи от вас.Само сериозни хора с нагласа за работа.В зависимост от това как се справяте,ангажиментите ще бъдат целогодишни.Заплащането ще става всяка седмица.Повече инфо.

zdraveite.tarsq pomo6tnik gleda4ka za vazrastni hora v germaniq.firmata e nemska i moje vednaga da se po4ne rabota.osigureno e hrana i spane.jelatelno e govorim nemski ezik.mnogo dobro zapla6tane.za kontakt

Pticekladnica semeistva ,maje,jeni 65 croni na 4as vsi4ko plateno kvartira osigorovki dogovor .Rabota v 4exiq
Zeni za proizvodstvo na avtofiltri 60 kroni na cas cisti bezplatna kvartira,12 casa na den.
Zeni za proizvodstvo na ocila i ski prinadleznosti 65 kroni na cas cisti+bezplatna kvartira 8 ili 12 casovi smeni.
Maze i semeistva za mebelen zavod,60kč na cas +bezplatna ubitovna,12 casa na den.
.Fabrika za karton maje ,jeni, semeistva 75 kroni na 4as za kvartira se udarja po 2000 kroni - kam vsi4ki oferti se polu4avat 1000 kroni avans na sedmica za pove4e info tel

# 619
  • Пловдив
Не казвам,че е сложно,просто не ми излизат никакви обяви Rolling Eyes
Пак ще опитам,мерси!

п.п. сега се появиха.

# 620
https://www.facebook.com/groups/443131822404471/
още една група за работа в берлин.

# 621
Здравейте!Аз ще споделя как ми предложиха работа в чужбина,но пиша по-скоро за съвет дали да приема.Бях си пуснала обява за търсене на работа в olx 2/2,писах опит в търговията,работа в кухня и работа с деца.Обадиха ми се за работа в кухнята на доста приличен ресторант и започнах и то с трудов договор почти веднага!Но паричките са малко.. 1/3 от заплатата е за гориво за да ходя на работа!Малко след това с мен се свърза грък,който предлага 900Е за поддържане на къща в Солун.Най-големия шок е,че по този въпрос мъжа каза:"Отивай!Хей къде е Солун!Ако не ти хареса се връщаш!"Децата са ми вече поотраснали..на 9г.и 13г. и затова се замислям..Но като съм чувала за гърците разни мръсотии..как да постъпя?!А ако остана с децата си нима аз ще съм им достатъчна като с настоящата заплата не мога да им купя почти нищо?!Ах..мизерио! Thinking

# 622
Lzara, ако бях на твое място, щях да пратя мъжа ти да чисти къщи в Солун!  Twisted Evil
Децата ти не са кърмачета, но и те имат нужда от майка!
Солун, без деца, без мъж, поддържане на къща  - на мен лично не ми звучи никак добре  Rolling Eyes

# 623
Ммм..даа!
А разликата в заплащането е така огромна,че голямо размишление пада newsm12

# 624
Lzara, ако бях на твое място, щях да пратя мъжа ти да чисти къщи в Солун!  Twisted Evil
Децата ти не са кърмачета, но и те имат нужда от майка!
Солун, без деца, без мъж, поддържане на къща  - на мен лично не ми звучи никак добре  Rolling Eyes
Peace

# 625
Ммм..даа!
A ти сигурна ли си, че въобще ще ги получиш тези 900€ и колко време ще работиш там?
Какво всъщност означава това - поддържане на къща? Tи къде ще живееш? Ще ти плащат ли осигуровки?

# 626
И аз искам да попитам за къде точно си търсите работа и каква. Аз мога да дам съвети от моята камбанария.

# 627
  • Пловдив
Аз търся напр. работа за дърводелец или изработка и поставяне на дограма.Където и да е...Е,важно е заплащането  Wink и условията естествено.

# 628
Според мен работа се търси на място.
Не, че човек не може да си намери работа от България в друга страна, но е по-трудно  Rolling Eyes
За дърводелци и поставяне на дограми може да се намери работа, но най-вероятно ще е временна - много българи си взимат майстори от България за да им излезе ремонтът по-евтин  Mr. Green

# 629
Ммм..даа!
A ти сигурна ли си, че въобще ще ги получиш тези 900€ и колко време ще работиш там?
Какво всъщност означава това - поддържане на къща? Tи къде ще живееш? Ще ти плащат ли осигуровки?

Поддържане на къща-както и у дома-пране,гладене,готвене,чистене.Ще нощувам и ще се храня там..това означава кристално чист доход..ако наистина си получа парите,няма как да съм сигурна.Че кой ли е сигурен?!Предложението е за 3 до 6 мес.,ако ми харесва може и повече.За осигуровки не съм повдигнала въпроса..предполагам,че няма да има.
Много съм привързана към семейството си и не мога да събера кураж!А и предполагам,че вече се е  свързал и с други жени търсещи работа и възможността ми изтича м/у пръстите като пясък.Не е казано,че всички гърци търсещи домашни помощнички са  newsm48..,но си трябва човек да е доста смел и оправен за да се хвърли така "в дълбокото"!Благодаря ви,успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт