Видях интересна оферта за детска кухня за София
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
Вики сега си хапва от нашето ядене,но ми се иска да опитам нещо различно,че ми се изчерпаха идеите за готвене.

Едва ли имаме какво повече да кажем от лекарите, които вече са запознати и от вече коментираното във форумите от 2007 насам.
Не сме имали никакви проблеми,само намачквам зърната с вилица малко,че все ме е страх да не се задави.Детска кухня никога не сме ползвали нито за баткото нито за нея сега.Приятно ми е да си им готвя вкъщи.А и на село бабите садят всичко, при това екологично /доколкото изобщо е възможно вече/чисто
.Вече започвам да се притеснявам за нервите на това дете.Понякога е толкова нервна....,че наистина се плаша.Нощем също се буди с рев и ако не и дам да цока изпада в истерия.
.Вече започвам да се притеснявам за нервите на това дете.Понякога е толкова нервна....,че наистина се плаша.Нощем също се буди с рев и ако не и дам да цока изпада в истерия.
.Също много лошо и е едно мятане,особено когато я нося и и докривее и започва да се мята назад.Не броя ,колко пъти за малко да ми разбие главата или устата,но по-лошо е когато сме до стена или до врата и направо в тях се издрънква.На няколко пъти,отведнъж назад като се метна и щях да я изпусна