ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 826
  • 571
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ох, явно наистина всичките са почнали да си отстояват желанията с рев и ужас. Нашият човек най-пищи ако му извадиш палеца от устата. Не знам какво ще правя с този проблем. Иначе за всичко друго е рев и крясъци. Не скубе и не си удря главата ама така се опъва като правите нещо, което не му е кеф, че скоро ще спра да му сменям памперсите...

# 256
  • Варна
Черпя, Агафия стана на Зг.

По повод вредните навици, които не са ни чужди:
http://www.rl-studio.com/pitanka/viewtopic.php?t=327&sid=c7e … 1fa63e54426f6593a

# 257
  • София
Честито Фрий Уил! Да сте здрави цялата дружина!

# 258
  • София
Честит рожден ден на Агафия! Да е здрава и все така изобретателна в игрите!

Ох, успокоихте ме - моя син само да откажа нещо е блъскане на главата в стената, в огледалото, в масата и в какво ли не, скубе си косата, а като докопа и мойта, тръшка се на земята и започва да пищи. Аз в началото се бях уплашила, но напоследък просто не му обръщам внимание, виж баща му и баба му изпадат в паника, че нещо му има на детето, та се наложи и на тях да се прави забележка да не го закачат - да се напищи на воля. Много е смешен, легнал на земята и пищи, след известно време се огледа и като види, че не му обръщам внимание става и започва да ми се подмазва и да иска да се гушкаме. Хитър е като стадо лисици! Mr. Green
За яденето - цитруси не яде, но виж на сок е в състояние да изпие по 400 мл. сок от портокали и мандарини (ако му дам). Няма му нищо. За боб, леща, зеле - яде ги с кеф (яде от детска кухня), а и вкъщи като има. Филийки с кашкавал, яйца и сирене може да яде до безкрай. Вечер като седнем да вечеряме си изяжда неговата манджа и след това започва от нашата (да му е здраве да яде).
Ох, аман от тези болести, тази сутрин пак нещо се сополиви, дано е от сухия въздух от парното.
Хайде момичета, весел ден и весел празник на Free Will!

# 259
Ей,момичета нямате си напредстава как ме успокоихте Hug!Аз се бях притеснила сериозно и си мислех,че нещо не му е наред на моЙто дете,но сега като прочетох,че всички сте на тази фаза и ми минаха притесненията Simple SmileЗа нощното будене също....не знам докаога ще продължава тази одисея.Все едно имам не едногодишно,а едномесечно бебе(то и на размери горе долу го докарва hahaha)Сега е на вълна да бие всички и всичко,придружено с гръмкото НА-НА.Имам подозрение,че свекито има пръст в тази работа,защото като се удари някъде и тя започва да и обяснява лоша маса или стол или каквото и да е там и го налага викайки-на,на.Сто хиляди пъти обясних да се прекрати това "възпитание",но....дали някой ме е послушал е друг въпрос.Гледам да не и обръщам много внимание,че като започна да и обяснявам,че така не е хубаво тя още повече се въодушевява.
Free Will да ти е жива и здрава Агафата   bouquet
И още нещо,много се радвам,че отново има оживление тук Hug.Надявам се и другите момичета отново да започнат  да се включват Peace!

# 260
  • Варна
Здравейте!
Благодаря на всички които се включиха с отзиви за храненето. Ще го карам вече по-смело в това отношение...

Free Will честит рожден ден на малката палавница! Да е много здрава, весела и щастлива!!

Аз май се разболявам нещо тези дни. Мъчи ме едно главоболие. Мъжо донесе някакъв вирус с много гадна кашлица. Дано малката поне да не се разболее.

Лек ден на всички!!

# 261
Агафата пораснала  Laughing Честит да и е рождения ден, да расте здрава и весела! Едно вълшебно детство и желая  и да слуша повече мама и тате  bouquet

# 262
Много слънчев и усмихнат ден на всички!  bigdance2

# 263
  • Варна
Добро утро  newsm43
Направо съм си за криене под стола аз, ама пусто като тръгна назад новата година, а и малко преди нея, време никакво не ми остана. Много боледуваха моите принцеси, тъкмо едната се закрепи и после другата, то варицели ли не изкараха, грипове, кашлици , сололи, кошмар ви казвам. Едва тази седмица Мирела се завърна в градината вече, а там ново 20, с рев и сопол, не иска да ходи. Големият престой в къщи и се отрази добре, и сега започваме на ново, като захранване, по малко, да свикне ooooh! ooooh!
Тея се пусна , но не ходи още сама, със зъбите също сме още на задна линия, има само 6, но още си цока всяка вечер, и как ще се отказваме не зная, тя вече разбира и сама си търси в пазвата ми Mr. Green
Иначе друго ново няма, то и с какво да се похваля....от деца за себе си време нямам. Да са живи и здрави! Grinning

# 264
Здравейте! Аз много искам да се похваля - в сряда правихме прощъпулник (най-накрая) и ще си имам зъболекарче  Grinning Здравичък е, не се е разболявал, дано и в редиците ни няма болнички дечица Simple Smile Приятна вечер на всички! Simple Smile

# 265
Да се похваля че днес ходихме за пръв път до южния парк без количка/живеем на десетина минути от него/.По пътя всяка тревичка,боклуче и витрина бяха старателно разгледани и пипнати имах чувството, че никога няма да стигнем.
Иначе прекарването в парка е доста забавно-зад гърба ми си прави боц с кучешки нос,търкаля се в калта,всички чужди топки са старателно отнети от собствениците им.Едва се преборих с една баба,която много искаше да му намушка шоколад с лешници в устата,друга пък царевица.И като кажат "любимата" ми приказка ама то е момченце ще му стане нещо...Изобщо не мога да я разбера тая практика из парковете като видиш бебе че те гледа да се опиташ да го нахраниш с де що имаш храна наблизо..
Все още не говори,даже и една "мама" се стиска да каже,посъветваха ме да му чета..много се впечатли ..едва оцеля книгата видя му се доста интересна за разкъсване.
Посъветвайте ме какви обувки да му купя? Досега ходеше с едни ботуши ,но се вижда че не са му удобни ужасно много пада,а както е и кално навън..

# 266
Купихме обувки на Вики-К и К имат 30% намаление за 37 лв взехме много приличен модел.

# 267
  • в огледалото на живота
честит празник на любовта и виното,бъдете винаги обичани и обичащи,нека в сърцата ви има много обич,а очите да светят в пламъка на Любовта!

# 268
Честит Рожден ден на Агафия!
Да са живи и здрави всички рожденници!
Надяваме се да не сте ни забравили. Ние се сещаме за вас често нищо че не пишем... newsm47

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 10:35 от limonkata

# 269

Общи условия

Активация на акаунт