ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 825
  • 571
  •   1
Отговори
# 270
Честита Баба Марта Да сте живи здрави и много засмени. Нямам време да пиша както всички надявам се да сте здрави Дано се поразмърда малко темичката.

# 271
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас! Да сте здрави и засмени!
Темата пак е замряла, но това надявам се значи, че няма големи проблеми в нашата дружинка Simple Smile
Подарявам бебешки бурканчета в големи количества. Някой ако иска само да драсне на лични, че скоро ще ги хвърля. Не знам защо ги събирах, но е факт че вече ме заливат отвсякъде. Мислех да правя конфитюри в тях, но дори и да се реша наистина догодина никога няма да мога да ги напълня всичките.
Борил е ОК. Расте човека и в момента се тормозя основно по приема му в някое ОДЗ от септември, че нито на мен ми се седи още време из къщи да загубя съвсем тренинг за работа, хем тепърва ще усещаме тежкия шамар на минималното осигуряване. Разбира се, когато се решат да ми преведат, защото още не са ми превели първите 240 невероятнопредостъчни лева.

# 272
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави и усмихнати и нека са здрави и щастливи и нашите деца!

# 273
Честита Баба Марта и от нас! Бъдете живи, здрави, румени и засмени!
Ние сме добре. Дивее ме много, направо е като Денис Белята Joy От няколко дни сме в Бг , ама голям студ, направо е ужасно. Страх ме е да не се разболее ме от промяната на климата и си седи ме в къщи.

# 274
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА БЪДЕМ ПО-СВОБОДНИ, ПО-СИЛНИ И ПО-НЕЗАВИСИМИ БЪЛГАРИ!

# 275
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

# 276
Честит празник!

# 277
  • София
Честити празници и от мен! Да сте обичани и ценени от любимите и да цените нещата, които ви заобикалят!

# 278
Искам да се похваля, заради първите крачки на Никола.За сметка на това пък няма нито едно зъбче все още!

# 279
Rumito,честити ви краченца Hug!Да водят детето все напред и нагоре newsm10.И зъбките ще излезнат,нашите се  редят един след друг и ни мъчат много  Tired

# 280
Моля впишете ни и нас Мите е роден на 22.12.2009година в 12:30часа роди се 49см и тежеше 3.500кг.

# 281
здравейте!
Моля, който разбира да пооправи табличката с мерките - беше направена и за след годинката Simple Smile Ние бяхме преди 2-3 дни на консултация  - 87 см., 15 кг. Хубав и много слънчев ден от нас Simple Smile

# 282
  • София
Румито, честити ходещи крачета, макар че те вече тичат сигурно докато аз се включа.
Мартина, супер мерки!!! Все едно децата ни са на различна възраст... Моят е 9.500 и 74см.
Милк енд Хъни, вписах в таблицата, но в началото не мога, не съм се и опитвала. Добре дошли, макар че сте изпуснали шоуто. Живи и здрави и споделяйте!
Оправих табличката пак по мое усмотрение както бях писала и питала за възражения по-рано. Този път може да се отиде на стария вариант в таба долу в ляво на екселския файл за да няма триене и промени пак едната страничка се казва "Шийт 1" а другата "Вариант Ама О Мар" - кой където иска, ако все още някой иска да участва в статистиката.
Скоро ще се похваля с готов нов апартамент, останаха вратите и балконите, но имаме кухня с уреди и бяня без уреди. Борил си е ОК като изключим зъборастежа та нямам какво да споделя по-интересно.
Въпрос: Къпете ли ги все още във ванички, че ние "да", но в новата баня няма да има място за нея и се чудя направо на пода в душ-кабината ли...? На столче за вана ли...? Дайте идеи.
P.S. Я качете по някоя снимка ако се чудите какво пък може да се пише в тая пустотия дето е настанала тук...

# 283
  • София
Здравейте! Много пусто!
Ние сме добре, Коко малко повече от мен  Mr. Green! Непрекъснато тича и няма стигане, а на мен крака не ми останаха. Прави пакост след пакост. От към зъби - 6 броя и това е.
Ama O Mar, ние Коки го къпем на пода в банята. Купихме от гумираните постелки за баня - тези дето не се пързаляш на тях, той си стои на нея, ляга си, лази си и т.н. Голям кеф е, не ще и да погледне коритото (което е вече в мазето). Купихме от тези дето се продават на метраж, за да може да покрива по-голямо пространство.
Снимки по-нататъка. Нашето момче скри някъде зарядното за фотоапарата и засега снимки йок. Като го намерим ще снимаме.

# 284
  • София
Тинитка, аз май на нещо такова се спрях, ама ще си помисля, че бая цифра пък ако и на Борил му писне да клечи в него няма да си заслужава. Борил си обича още да седне и да се плицика с някоя играчка, а и на мене хич не ми се изгърбва още ама няма да има как в новата ни "модерна" мини-баня. За сега го гоня и вдигам предимно навън и гърбина не ми остана. Като пишеща машина сме - набелязва си посока и почва да търчи натам, което обикновено е улица, а аз да го връщам до количката или пейката...

Общи условия

Активация на акаунт