ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 823
  • 571
  •   1
Отговори
# 285
Ama O Mar, благодаря ти за табличката! Simple Smile Моят младеж на 5-6 месеца беше с вашите мерки  Grinning  Да са живи и здрави, всяко си е различно. И ние с 6 зъба се мотаем още, но чакам в най-скоро време поне още 4  #Crazy 

# 286
 milk and honey Hug
Румито , - честито прохождане на Никола ! гледай ти !- няма зъбки още . много са различни децата .
Ama O Mar , отново с удоволствие разгледах снимките .ей ,  много красиви очи има това момченце !
а доста от заснетите ситуции са ми добре познати .

за Емил - има  и той своите особености и претенции .
знаете , храня го по някаква моя си система - общо взето "както дойде" Mr. Green . алергията му не ме улеснява , ама никак . уви , не върви още на оправяне .

най-новото - тъкмо днес бих казала ,че окончателно премина Варицелата . останаха само няколко мнооого завехнали , полуизлющени корички на най-големите пъпки . брат му преди това изкара шарката . от него естествено се зарази Емил .
чудна работа да знаете - изкараха болестта по съвсем различен начин един от друг .
поне отметнахме Варицелата !

за прохождането - не мога да кажа кога точно проходи Емил . на 4-ти декември със сигурност ходеше , но го пуснах без помощ мисля чак през февруари .
направихме и прощъпулник .
ще кача снимки по-късно . снима наш приятел със собствения си фотоапарат . още не сме свалили снимките .

прегръдки от мен  Hug.
липсва ми писинето/четенето тук , но наистина нямам възможност да го правя често  , уви !

# 287
Здравейте момичета
Наминавам само да погледна как сте. Темичката ни доста е поизостанала ,но това е предполагам ,защото няма с какво да се похвалите . При нас нещата също са в застой-освен ,че Боби вече тича , няма нови зъби ,говори си разни бебешки неща , имитира наши действия и думи /опитва се да повтаря всяка дума /. Вече май е нормално да позабавят развитието след навършването на годинка..Иначе Бобчо расте ,дебелее ,лудее и все така не спи . Аз му свикнах вече отдавна ,но татко му хич не е доволен от не-спането.
Не написах всъщност нищо съществено ,но поне побутнах темата . Хубав ден на всички...

# 288
  • Бургас
Здравейте момичета! Приемате ли нови попълнения  Embarassed макар и малко късно. Нашето момче се казва Александър и е роден на 29 декември 2009 год. - 51см, 3.590 кг. Ще ви следя с интерес, защото често имам много питанки около отглеждането и възпитанието му и ще разчитам на вас за съвет.

# 289
kojo - Добре дошла!
Аз отдавна не съм писала, но използвам лошото време  Mr. Green
Ние сме добре, Валето не е на кухня, готвя и, но е злоядичка и се храним по 1 час. Вече ходи без да се държи за 1 пръст и с голяма увереност. Говори някои думички, но ги произнася по ней си начин, ама аз и разбирам.
Яде почти всичко, но по малко.
В общи линии това е при нас.
п.п. Има ли желаещи мами и бебоци за среща някога, някъде в София

# 290
Добре дошла!
Хубаво, че се понамръщи времето, та да се пооживи малко темата Simple Smile
И ние сме добре, в събота отиваме на планина за празниците. Марински има вече 8 зъба, има някакви кътници май на стартова позиция и още не мога да му отвинтя биберона от устата  Twisted Evil  Кажете как се справяте с ползването на гърне / адаптор, че мене вече бяс ме хваща с тия памперси #2gunfire Хубава вечер!

# 291
  • Бургас
Благодаря за посрещането  Grinning!
Нашия човек също ходи от 1 месец. Вече се справя доста добре и навън. От известно време го слагам на пясъчника да си играе, но вчера говорих с една близка и тя много ме наплаши с кучешката тения. Сега се чудя какво да го правя - той иска да си играе там  Cry.
Мен също ме вълнува много темата за слагането на гърне - май малко позакъсняхме с него и сега просто е невъзможно да го задържа там. Споделете ако имате някакви трикове за заковаване на гърнето  Laughing.
Зъбките ни от 9тия месец насам си стоят все 6 и не знам кога да очакваме другите. Иначе с храненето сме добре. Изяжда по 300-350 ml на хранене, само дето хич не расте - едва 73см е.
Много хубаво е, че се събирате в София. В тази връзка да попитам, има ли мами от Бургас?

# 292
Здравейте !
Как сме боядисахте ли яйцата ?Приготвяте ли се за празниците ?
Ние сме добре , Емо вече окончателно отказа шишето , иска да пие с чаша , да яде сам и да седи на голям стол .Опасен е той! Скоро не сме ходили на консултация сега ще сме на 11 май и да  видим какво ще кажат по повод ваксините че нещо пак чувам недомислици на държавата дано се окаже грешка.Иначе за протокола още сме с 7 зъба чакаме тези дни още един , малко е крив и мрънка нощем.Иначе си спи като пич от 21 до 9 и 30  и мама се радва. На гърнето сме по голямата нужда иначе мисля като са позатопли да го мятам по голо дупе да махаме памперса . а
На разходки излизаме ама той вече хич не ще да спи навън да не изпусне някоя клюка и вечер е доста кисел !Тези дни вече се затопли и толкова работа имам по двора , а той все ми е в краката и не мога за миг да го остава , голям помощник !
Хайде това от мен !Чао и весели празници !

# 293
Весели празници момичета . Темичката ни съвсем замря надявам се да сте добре. Божидар расте лудее няма спиране това дете . Започна да яде съвсем малко ако хапне повече от 7-8 лъжички се радвам иска само мляко. Зъби има пет ама венците са му доста надути . Дано това де е причината да не се храни .

# 294
  • Бургас
Ехе, тука докато пишат двама човека и на нас ни порастнаха 2 зъба  Mr. Green.
Момичета, сега да ви питам нещо сериозно. Миналия месец получихте ли си майчинството? На мен и някои мои приятелки още не са ни превели нищо, а аз не допускам проблемът да е в шефката ми - тя е много стриктна в това отношение.

# 295
  • Варна
Да, получих го, мисля още на 21 април!

# 296
Никола най-накрая се сдоби с първите си зъбки.Два наведнъж и то не предните, а отстрани и отгоре.В момента усмивката му е "вампирска"  Mr. Green , ама пусто все не мога да го снимам нахилен така, че да се виждат зъбките.

# 297
  • София
Получих го и аз.
Честити зъби! Борил има вече десет...
Добре дошли на новите в темата!
Аз искам да похваля системата за кандидатстване - приети по каналния ред...С 8.2точки на томбола! (8.2 са от месторабота и от местожителство в два гранични района - т.е имахме шансове в една единствена детска градина в цяла София и ето на!) Приет от септември, сега ми остава да го науча да се оправя малко по самостоятелно, че не съм се справила с гърнето и лъжицата въпреки удачните съвети тук. Или ракетата ми е крива или аз нещо не се справям, но е факт че на гърне само се пишка и то по случайност. Иначе ме изчаква след 15 минути да го оставя да си ходи и да му обуя памперс и си върши голямата работа вътре...

# 298
  • София
Привет и от мен, момичета:)
Да дам малко отчет- 80 см, 9.5 кг, 11 зъба.
В ясла не е приета  #Cussing out, гледаме се с някви безумни смени и така.
Иначе търчи по цял ден, не се спира, дърдори, има 15-тина думи в речника и си ги върти постоянно, сега се е научила да целува и по цял ден ни млящи всички.
Ядене- 5-6 пъти, включително и едно шише мляко нощем, с бибата още не се е разделила, а гърнето мрази Mr. Green
Та това е засега от нас, целувки на всички Heart Eyes

# 299
kojo - Добре дошла!
Аз отдавна не съм писала, но използвам лошото време  Mr. Green
Ние сме добре, Валето не е на кухня, готвя и, но е злоядичка и се храним по 1 час. Вече ходи без да се държи за 1 пръст и с голяма увереност. Говори някои думички, но ги произнася по ней си начин, ама аз и разбирам.
Яде почти всичко, но по малко.
В общи линии това е при нас.
п.п. Има ли желаещи мами и бебоци за среща някога, някъде в София

Мисля, че идеята за среща е чудесна!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт