ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 822
  • 571
  •   1
Отговори
# 300
Ей, това декемврийските майки много заети излязохме Mr. Green .... Малко да поразмърдам темичката, току-виж някой друг се пусне да пише Simple Smile Ние сме добре, расте младежът със скоростта на светлината - вече носи дрехи размер за 3-годишно  Embarassed мъчат ни зъбите още, но и това ще мине. По цял ден щурее навън. Още не говори български, само с китайския се задоволява Simple Smile Напоследък започна да реве зверски, когато баща му отива на работа, обаче успявам бързичко да го укротя, преди да е вдигнал блока  Heart Eyes Хайде толкова от мен Simple Smile Приятна вечер!

# 301
И аз да се пробвам да напиша нещо  Rolling Eyes.
Младежа Вики расте и хубавее-13 кил и 80 см.
Не говори нищо ,но защо ли му е като се катери навсякъде и си отваря вратите сам за наш ужас.
Обича парковете и особено пясъчниците,които са твърде чисти и поддържани  Mr. Green последния път жестоко ни нахапаха бълхи ,но това на него не му попречи особено.
Тъй като си  се гледаме сами и не общува с други хора развива някаква стеснителост ,която почва да ме притеснява вече.Като му обърне някой внимание се крие зад мен и се държи за крака ми докато го оставят на мира.Особено много се страхува от по-малки плачещи бебета,само да му писне някое в лицето  и той почва да реве.
Много ми се иска да се събира с деца на неговата възраст и ако има желаещи за разходка в южния парк с удоволствие ще се присъединим.
На градина не го приеха и сега чакаме класирането на яслите.

# 302
Майчета,къде се скрихте всички ? Simple Smile Ние растем и щуреем,15 кг вече.Излизат ни долните кучешки зъби и понякога става непоносима ooooh!За капак и баткото е вече месец вкъщи със счупена ръка и научи всички негови номера/и най-вече тези ,които аз не харесвам Crossing Arms/ Имаме котка отскоро и толкова я обича,че незнам дали ще оживее горкото животинче Laughing
Поздрави за всички  Hug

# 303
  • София
Здравейте, момичета, наистина умря нашта темичка.
Искам да споделя тук с вас новината, че ще ставам мама за трети път и то пак на госпожица, разбрахме днес, като терминът е пак през декември Simple Smile
Надявам се, че всички сте добре, целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 304
Marleen, чудесна новина! Вашият татко трябва да е истински щастлив! Стискам палци и втората половина на бременността ти да мине безпроблемно и да се похвалиш, като дойде Големия ден!  Heart Eyes

# 305
  • Варна
Marleen , честито!! Лека и безпроблемна бременност ти желая! 

# 306
Честито, Marleen! Браво за смелостта! Аз все още за второ не мога да събера сили...  Heart Eyes

# 307
  • София
Благодаря, момичета Hug

# 308
Marleen, а как се чувстваш? Въобще разкажи малко повече..Ти с две секцио ли си досега?  Wink

# 309
Marleen,честито Hug
Ще имате стимул и за 4-то детенце Grinning

# 310
Marleen,честито  bouquet
Каква по хубава новина от тази може да има за раздвижване на темата Hug.Това е повече от прекрасно!
Надявам се и аз някой ден да се похваля със същото Simple Smile....дано събера смелост да го направя,защото желание определено не ми липсва.
Желая ти лека и безпроблемна бременност и още една прекрасна госпожица на финала!

# 311
  • София
Благодаря пак, момичета Hug
Ава, добре се чувствам да ти кажа, покрай грижите по децата, къщните задачи и ходенето на работа, нямам време да усетя неразположенията на бременността.
Тежко ми беше първите 3,5 месеца, нон стоп повръщане, никакви сили, но нещата се регулираха, и сега повръщам, но много по-нарядко.
Миналата седмица бях при Марков, разбрахме, че е пак момиченце, както и по-важното- че всичко си му е наред.
Честно казано тази бременност беше непланирана за разлика от предишните, но след дълго умуване решихме да оставим бебчето и сега не съжалявам и за миг. Знам, че ще е трудно, но трябва да се справим.
Терминът ми е 21 декември, но ще го вадим малко по-рано, че не искат да ме пуснат да раждам нормално, пак секцио трябва.
Та това е общо взето, при нас е весело Simple Smile

# 312
MarleenHug! Обаждай се отвреме-навреме!

# 313
Честито, Marleen!!! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и много леко раждане!  Hug

# 314
  • София
Честито, Марлеен! Безпроблемна бременност и леко раждане!
Как са дечицата? Моя юнак расте, тича и лудее! Няма стигане това дете. Не е приет в детска градина и засега поне до зимата ще си се гледаме сами. След това евентуално баба му или пък частна детска градина. Важното е да сме здрави!
Хубави и весели летни дни!

Общи условия

Активация на акаунт