ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 821
  • 571
  •   1
Отговори
# 315
Марлийн, честито и от мен!
Пожелавам ти безпроблемни оставащи месеци и накрая една прекрасна и послушна госпожица да внесе радост и аромат на бебче в женското царство!

Поздравявам Ви, че сте взели това решение - сигурно ще е трудничко, но пък сърцата и ръцете ще са ви по-пълни, дните по-заети  и любовта ви утроена! Ще чакаме и занапред новинки, пък предколедно ще стискаме палци Wink

Наистина прекрасен повод за раздвижване на темата!
Не мога да си представя колко ли са пораснали бебоците! Отдавна не сме се споделяли в какви левенти и девойки са се превърнали.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 22:57 от Lassi

# 316
Еххх, Lassi Heart Eyes радва ме позитивизма ти Hug Максимус е хартбрейкър както винаги  Grinning

И аз отдавна се чудя дали и как да побутна нашата пострадала тема, понякога наистина ми липсваше. Такъв пост чаках  Simple Smile

Марлийн, честито и от мен  Peace

Такаааа. Да си призная без бой, че ЖиЗ и Ели ще си има братче или сестриче февруари месец. Другата седмица съм на пангара с ФМ и изследвания. Записах се във февруарската отчетна, но магията я няма Thinking

Надявам се, че всички сте здрави, дяцата са добре и доволно щуреят!

# 317
  • в огледалото на живота
Ето това са прекрасни новини...
Маянка,Марлийн,честито момичета!Много се радвам за вас,развълнувахте ме....толкова отдавна не съм влизала тук,а ето че нещо ме накара да се вмъкнa и то било за хубаво... Hug за двете ви и здрави бебета на финала!Има още една декемврийка,дето отново е закръглила коремче,ама нека тя си признае... Wink
Хубави спомени,вълнуващи изживявания,невероятни трепети и вълнения имаше в тази темa,дано се възроди отново и продължим да споделяме емоциите на порастналите ни деца!
Ето и от мен една снимка на щурото ми момиче Мария  Sunglasses

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 14:38 от devi4ca

# 318
  • Велико Търново
Страхотни новини Simple Smile
Марлийн, Маянка честито! Пожелавам ви лека бременност!

Виждам, малките декемврийчета са станали страхотни деца!
Честно казано и на мен понякога ми липсва темичката, дано тези прекрасни новини я съживят:)

# 319
Мдааааа, ще си признаете вие....

Майче, честито и тук!!! Чакаме добрите новини от ФМ, пък може и да позаложим някой лев за пола на отрочето Wink Аз пожелавам да ги нашарите - един младеж да ви зарадва февруари, пък да видите отде изгрява слънцето... Ей, това момчетата се друга бира, бе - и Ема не ми е била кротка, ама палаво момиче и палаво момче се оказаха много различни понятия.

Ели и Мария както виждам са станали големи красавици Heart Eyes Пупу, да се стягат бащите как ще разпъждат ухажорите. Макса последно го обещавах на Милейдината Бианка, но ако не беше така щях да се натискам или в Русе или във Варна. То при тая хубост как да устои човек? Hug

Scrye, не се скатавай, ами дай да видим колко е пораснала и Ани!

Ха сега, де коя декемврийка не се е похвалила още с новото коремче? Девичкаааа, подскажи....

# 320
  • Велико Търново
Ласи, давам да я видите. Да е пораснала, колко да е пораснала Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 19:54 от scrye

# 321
  • София
Момичета, още веднъж благодаря, развълнувахте ме  bouquet Heart Eyes
Маянка, прекрасни новини Grinning
А декемврийчетата 2009 са просто страхотни Hug

# 322
mayanka, браво, браво и на вас! И от теб ще чакаме новини!  Този път имаш ли да слагаш от онези мъчителни инжекции, както с първата бременност?

Момичета, на моята София от около месец започна да й пада косичката. Вече беше станала доста дълга и я подкъсихме, но засега не виждам ефект. Някой имал ли е такъв проблем?

Ласи, Девичка и Скрай, много, много сладки малчовци!!  Heart Eyes

# 323
  • в огледалото на живота
Ех,Ласко благодарско за комплимента,хубави са ни децата,живи и здрави да са да им се радваме,пък той късметът им сам ще покаже къде ... Peace
Давам бонус за декемвриската мама-варненка е пак,щъркелът кръжи май начесто там  Wink
Хайде,нека тя се похвали сама,така е редно все пак!

# 324
честито на Марлийн , Маянката и Милена Енева !
гледам аз във FB- качила Миленчето стари снимки с корем , пък то като се загледах какво се оказа.....адаша на Емик ще се сдобие скоро с братче или сестриче .
радвам се за всички ви . мнооого обичам бебета и всичко около тях . ей сега ми падна чуден случай пак да се вълнувам по темата .

Маянката , искрено се надявам , този път да не се налагат специални прегледи при теб , но ако все пак имаш път към София - да се обадиш !

аз живея на "маняна" , времето при мен тече май с различна скорост , неуспявам да се включа тук . общуването в този форум , обаче ми липсва . радвам се че можах да прочета поне последната страница .  
Девичка , гледах снимките въвFB - Мария е голяма хубавица !
scrye , много нежно Ани си имаш!
Ласи , душко... Hug - толкова за теб . някой път като успея да те видя - повече Laughing!

Емил е прекрсен . изобщо , смятам ,че в тази възраст са най-сладки.
много пее и доста успешно повтаря текста .  подвижен е и енергичен- непрекъснато тича и се катери . допреди месец ядеше като дрът човек по 2 паници наведнъж , после като каза йок....изхвърлям манджи цели тенджери .
дребничък е , няма 10 кила .
не съм правила сериозни опити да му махам памперса , за мой срам  Embarassed!

прегръдки за всички декмврийки !

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 18:25 от oska

# 325
Леле лелееее, една бърза ЧЕСТИТКА от мен   bouquet Какво ставало тук! Браво бе момичета, евала  Laughing Възхищавам ви се на смелостта, честно казано  Crazy Лека и безпроблемна бременност на всяка една от вас желая!

# 326
  • София
Честито и на Маянката и Милена Енева ! Да сте живи и здрави момичета! Много лека бременност и най-хубавите бебчета накрая! Много хубави новини, искрено ви се радвам!
Оска, аз даже и не съм купувала гърне или седалка, а камо ли пък да пробвам да махам памперса!

# 327
Здравейте и от мен,

Честито на Marleen , Маянка и Милена Енева, лека бременност ви желая и сладки бебенца.

Нашата Димана е огън и пламък. Не се спира за 1 сек на 1 место. Не спи нощем, през деня само от 2 до 4.... Не яде месо и всичките му там разновидности, плодове тотално отказа.... #Cussing out #Cussing out #Cussing outобаче Нан1 го пие та пушек се вдига..... 11кг и около 85 см. Само за последните 4 месеца сменихме 5 чифта чепици...вече е на 23 номер hahaha hahaha hahaha

Папата я махнах преди месец, и се върнахме  в началото. Пералнята върти нон стоп за сметка на памперсите, ма нали е лято, викам давай да го махам...е има напредък, ма да кажа че си казва Stopрано е....

И ние чакаме бебе, опс не аз, / в лудницата не ми се влиза, все още/ сестра ми е с термин 1.01 2012, та декемрийче ще е е. Димана го чака с нетърпение, даже си показва и тя корема и вика милата че и там , в нейното коремче има бебе....

Беше болна преди месец и я взех в нашето легло, да не ми вдигне висока Т, а аз да заспя....и ви казвам, ....голяма грешка, вече спалнята е нейна, КРАЙ. Само и единствено там спи.  И ритаааа, ама много рина и вика БА... Ба.../ в превод, Бягай/...
 Иначе да ми е жива и здрава....

Макса е голям гларус станал, пу пу...
 Мария с тези къдри..леле искаме и ние...
Ани е кукличка сладка с прекрасна усмивка
А Анна - Мария е като ангел...ма то са руси коси, то са сини очи....пу пу да са ви здрави и палави децата и много да ви радват

# 328
  • София
Здравейте всички мили мои позабравени другарчета Laughing
Ако кажа, че не се шашнах като видях, че толкова народ се е отчел, ще излъжа, а пък и като прочетох какъв точно е отчета направо  #Crazy
Да е честито на бъдещите мамчета, лека и спокойна бременност и здрави бебоци   Hug

Декемврийските сладурковци са страхотни както винаги и много, ама много пораснали Heart Eyes
На който му се гледа, няколко снимки от нашето тазгодишно моренце:
http://tsvetibojkova.snimka.bg/sea/thassos-2011.611164.24478181

Алекс расте и хубавее /според мен де Mr. Green/, на моменти е душичка, на моменти е живо зверче, така че не мога да определя послушна ли е - в зависимост от моментното състояние.
На размери е доста едричка - 92см и 14,5кг, папка си всичко и с апетит. От няколко месеца вече яде и млечни работи, и риба, така че един проблем по-малко вече имаме.
Памперсите си ги носи и въобще няма желание да си каже, особено пък за акото. Въпреки всекидневните ми обяснения по въпроса как се прави точно тази работа, си кляка в някой ъгъл на спокойствие и така...
Думи повтаря абсолютно всички, но също не вижда причина да ги каже сама, най-вероятно защото с посочване и Ъ получава всичко, а ако не получи Ъ-то става особено настоятелно и пак е на нейното.
Ами това е за сега от нас. Ще се радвам да видя и другите пораснали младежи и девойки, ако не на живо, то поне виртуално Hug

# 329
Леле каква конспирация. Не се скатавам , така или иначе повечето знаят то вече съм и на финалната права!Мерси все пак за поздравленията дано всичко да мине добре и този път поне да вляза в деветия месец.  Mr. Green
Накратко всичко стана много изненадващо , защото ако помните Емо е от ин витро заради запушени тръби и не се пазихме с мъжа и о чудо Януари месец не ми идва  закъснява ми а аз не искам да си правя тест защото няма как да е станало .  Mr. Green
Чак на 1 февруари направих и като видях две черти ми прилоша направо . Защото  бяхме доста прекалили с алкохола по празниците и кръвната ми захар все беше нестабилна.Дано всичко е наред !
Емо  , бъдещия батко е все така кротък и послушен.  Малко ми е мъчно че няма да мога да му отделям пълно внимание но  да се надяваме  ще се нагодят нещата.
Емо още няма 10 кила  , говори няколко думи    през деня вкъщи е без памперс и си казва вече за през нощта още не знам как да процедирам.
Дано всички Декемврийчета са здравички и щуреят !

Общи условия

Активация на акаунт