ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 820
  • 571
  •   1
Отговори
# 330
Честито на тричките нови бъдещи мами! Лека бременност и здрави бебета на финала.
Бебоците са много пораснали и сладки!
Ние бяхме на моренце и си донесохме разтройство, още я мъчи милата, дори и изчезна хубавото коремче, което отглеждах с толкова много гонене с лъжицата по плажа Simple Smile
Опитах да махнем памперса, но сега сме в пауза. Да си призная много ми е изморително да откликвам на "Ляле пиш" през 10 мин. и в повечето случай да няма нищо. А за аки съобщава след изхождането, за пикито по същият начин с фразата "Ляле пикал".
Ние и казваме Вале, но тя се е кръстила Ляле. Много говори на мама принцесата. Пу да ми е жива и здрава.
Дано другите бебоци са добре и след като оздравеем може да се видим, поне с Тони задължително! 

# 331
Леле как са пораснали Декемврийчетата  Heart Eyes

Мина ми ФМ, всичко е наред. Остава и бременелска лента да си сложа  Grinning
Ава, Оска, да, пак съм на инжекции, но други. Направих алергия от фраксипарина и ми смениха терапията.

Иначе Ели е драга, вършее и прави бели. Има подвеждащо херувимско излъчване, но колко е кротка е друга тема. Не бих казала, че говори в истинския смисъл на дума- изрежда родата, животните и първосигналните си нужди. Оттам насетне е патагонски + "Ани" (дай ми!). Продължава да е михлюз за яденето, призлява ми като дойде време за хранене. Бойкотира гърнето, но взе да съобщава след свършената голяма работа (и с кеф си изнася сама мръсния памперс в коша на терасата). Като съм преуморена през нощта я оставям да заспива сама в кошарата- иначе предпочита гушкането. През деня спи 40 мин. (ако я гушна след това може да продължи, но и това не е решение). Обожава да имитира домакински дейности, да се грижи за бебето си и да маже с фулмастри. Навън постоянно търси да си играе с други деца- дава им листа от дървета, или в краен случай играчките си, и после ги прегръща откъдето свари  Mr. Green Високичка върви- май е 91 см. сега, и постоянно я бъркат за по-голяма.Чакам на 20.08 поредното класиране за ясла и се надявам да я приемат. Ако не- септември с песен ще тръгва на частна ясла. Това е в общи линии.

# 332
Момичета, някой има ли връзка с Aluin? Как са те?

# 333
Миленче , вярно , чудото при вас е станало . е , поне ще имате опит от планирана и непланирна бременност - различни емоции - само резултата да е здраво бебе !
Маянка - браво за ФМ  и другото ще е наред , само д....  да ти е здраво Laughing !

чудесно е ,че научавам пак по малко за вас . по-чудесно ще е , ако е по повече , но пък сега ние заминваме за Несебър за седмица . кой знае , може  да се зсечем с някои декемврийчета там.

до скоро !

# 334
Здравейте и от мен момичета ,много отдавна не бях влизала тук и сега изчетох новостите и много се радвам за Маянка,Милена Енева и Марлийн,дано изкарат лека и безпроблемна бременност завършила с по едно прекрасно здраво бебче  Hug

Виждам , че всички декемврйчета страшно много  са порастнали и са станали още по-хубави  Heart Eyes

Моят Йоанчо също расте ,като гъбка и все повече ме учудва с някоя нова дума или новоизмислена беличка  Crazy Вече доста думички казва и най-обича да повтаря когато чуе някоя интересна за него дума  Crazy Иначе по цял ден сме навън по площатки ,разходки или на плаж(между другото е истински гларус много обича морето и изобщо плацикането във вода  Laughing )
Що се отнася за гърнето правя неуспешни опити ,но неще и неще нищо да свърши там иначе си го носи,сяда сам и казва "ако" ,но това е само на игра  Cry

Дано някой ни каже как е  Веда на Алуин и също и Паола на Поли ,надявам се всички декемврйчета да са добре  Praynig

# 335
Гледам,че има раздвижване,та викам да драсна два-три реда,ако още ни помни някой!  Hug
Честито на бременелките!!!  Hug Hug Hug Много се радвам за всяка една от вас и стискам палци за здрави,сладки бебоци като им дойде времето!   bouquet

Ние сме добре.Ади ми спира тока  Mr. Green ,много е дива,ама така е-две кротки няма как да ми се паднат. За говоренето-започва да се отпуска с по някоя и друга думичка,ама на фона на бърборещата 1-годишна кака Лизи,ми се струва като.....  Rolling Eyes Както и да е.Иначе е много гальовна и гушкаща се.  Heart Eyes И към другите е такава миличка.Сега с кака й много се гушкат,ходят за ръчичка по улицата,абе много е сладко! Heart Eyes Blush Flutter Пълнят ми душичката.
С гърнето сме до никъде и ние.  Rolling Eyes Само вика-КА,че се наакала,носи гърнето,ама не иска да седне и да свърши нещо в него.И все пак трябва да се заемем сериозно,защото я записах на детска градина за март месец и трябва да пишка и ака на гърне.  Rolling Eyes
С яденето и тя нещо започна да ми прави номера,ама за сега удържам положението.

Ами това е от нас.Много  Hug на всички!
Оска,специано за вас  Hug !

# 336
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА Hug Това е страхотно че темичката ни се е раздвижила и то с такива прекрасни новини.ЧЕСТИТО НА Маянка,Милена Енева и Марлийн  bouquetЛека бременност и едни красиви и здрави бебчета.

Ние сме добре,нашият Митко ръсте и лудее,всеки ден ни радва и изненадва с по нещо ново,казва определени думички и все някакси се разбираме.Памперса го махнахме окончателно преди месец някъде и не беше никак трудно,той самичък си свикна да си казва.
Всички малчогани са много пораснали и много сладки Hug

# 337
Честито и от мен на бременелките! Лека бременност и здрави бебоци ви пожелавам!
И ние махнахме памперса в началото на месеца-за 3-4 дни свикна човекът, но се случват и инциденти. Биберон също не ползваме вече (а ни никнат кучешки зъби Sad )
Чакаме и на ясла да го вземат и вече всичко е 6 Simple Smile
хубав ден на всички!

# 338
Охоооо то има раздвижване в тази тема, супер, каква беше готина преди, редно е да се съживи, екстра, честито на бременните мамчета, безпроблемна и леко на финала на термин!!!!

При нас нищо интересно, имаме си и памперс и биберон през нощта, абе бебешка работа:)))

# 339
  • София
Радвам се, че повод за движение в темата са все хубави работи!
Честито на Marleen , Маянка и Милен ка! Нека всичко да мине по мед и масло и без усложнения!
Гледам снимки на хубавци и красавици - живи и здрави да са ни!

# 340
Честито на Миленка, бебе Деница се е родила на 14.09, да е много здрава и щастлива, на таткото наздраве, а на бати Емо да се стяга:)  bouquet

# 341
  • София
Честито и поздравления Hug Hug Hug
Ех, че хубаво име!

Момичета, искам да питам, има ли някое декемврийче, освен моето, което още се храни нощем?  Embarassed

# 342
Честито на Миленка. Да им е жива и здрава и много радост да им  носи принцеса Деница.
Марлийн, ние все още се будим по 2-3 пъти да си цока ме. Кърми ме се още. Тези дни съм решила да се пробвам да я отбивам, та да видим дали ще успея.

# 343
  • София
Честит нов живот! Деница да е една щастлива жена, обичано дете и прекрасно добро бебе Simple Smile

По другия въпрос - не яде нощем, но също суче сутрин и вечер макар, че вече почти няма. Има понякога два  дни в които пропускам и не му липсвам особено. Така, че и ние сме пред отбиване.

# 344
Честито на всички! Много се радвам за бебоците! Живи и здрави да сте всички.
Леко бременеене!  newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 Да ви почерпя  Simple Smile ставам на 24  Party Joy

Общи условия

Активация на акаунт