Нямам намерение да пускам Емо на ясла като мине зимата вече ще му мисля .
А и по другия въпрос отдавна нямаме нощно хранене може би преди годинката започна да спи по десет часа без прекъсване.
Това е от мен.

Здравейте момичета и мили мами на прекрасни бебчета и вече отраснали дечица,темата има ли ново продължение или е това ,в което пиша в момента?С удоволствие се включвам да пиша и аз-Моята симона се роди на 2.12.2009 год . със секцио всичко мина чудесно,но сега ми се получи проблем със шева на самата рана.По принцип трябваше напълно да изчезне и да не се вижда...но се получи така само наполовина ,по-голямата част е станало като грубо въже издадено навън много е неприятно и като се изпотя става болезнено постоянно се мия и маж с крем за да омекне,надявам се да се оправи...ходих на лекар и ми казха,че се получава така понякога,но било късно да му въздействам с специалните кремове.Сега ползвам крем в течен вариант,които регенерира клетките и им помага да се възтановят но ще видим..Ако някоя от вас има такъв проблем споделете как се справихте може да ми пишете и на лични..Благодаря ви за отговорите.Лека и хубава седмица!
Сигурна съм, че Дамянина ще се адаптира полека лека към яслата, после няма да му насмогват на турбото
Чакам да й дойде музата с имунитета... Иначе ми спира токовете като е вкъщи, вечер заспивам на дивана в 21ч. 

)), дори бих казала, че втория път всичко мина много по-бързо и мн.по-бързо се възстанових. Беше върха, че даже и трисекцио бих преживяла
)) Моята братовчедка има 3 дъщери от 3 секциота и си е супер жената, всяко следващо по-добре й понася
, тъй че, кураж и весело настроение! Това му трябва на човека вътре в теб
))

. това за навършените две , сега от теб го научавам.
Обичам ги тези истории за деца,който проговарят късно,но качествено,дано да е така.
, но да взема малко и да го похваля .