Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 126
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Снощи каква случка имахме... Shocked Вечеряхме риба, Васил яде прилично, легна си навреме и към 22 като се събуди оповръщан ми се изправиха косите, в рамките на 1ч. повърна още три пъти и ние бегом към Педиатрията, от там в Исул да видят дали не му е заседнала някаква костица... ужаст...нищо му няма, само дето на мен ми се увеличиха белите коси Crazy Преял бил според лекарите ooooh! Единствената полза от цялата случка е, че тази сутрин се надигна в 8 Laughing

Честити празници /макар и на патерици/ на Дани, Шоко и Любезнения татко! Само положителни емоции![/b]

Честити месечинки на порастващите!

Мики, ето от тази шейна съм я ползвала с Го много съм доволна пък и цената е прилична, "-" е, че за др. зима ще трябва нова newsm78

Любезна, моля пусни ми линк с вашата играчка Мики Маус и кажи дали си заслужава Praynig

Танчето каква мила сватя е Wink Mr. Green Heart Eyes

За работата аз май няма да се връщам скоро, не ми е по сърце кой знае колко, на ДЯ не ми се пускат и така да е жив и здрав Камен да изкарва пари пък аз ще се грижа за уюта  Flutter Wink

Далче, бързо да влизаш във форма и Бо за продължи да суче  Hug

Коте, и ти нещо лаконично..работа ли?! Как е Акулата?

Айде толкова от мен отивам да си пусна някакъв коледен филм...

# 151
Фръц-ле, ако питаш мен е боклук пълен този Маус, но гледам децата полудяха по него в Хиполенд-а Thinking
http://www.youtube.com/watch?v=KfaprASLYNM , ето я рекламата...
Хубавото е, че песничките са 8 и са от по няколко секунди/ думички, та не е много дразнещо за околните... Инак маха с ръце докато пее и говори и му се движи ченето Crazy Ако искаш ще го снимам и ще ти го покажа

Сори за случкат с бебо  Sad Да съм фърлила топа аз каквата съм паника Sick
Далче, тамън щях да ти давам акъл да зпишеш на Шамана Laughing
Дими, наслади се на спокойствието и заради мен  Party
Съни, тортата ви е страОтна просто  Hug живи и здрави Димана и Калина  Hug

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 15:15 от Любезна

# 152
 Здравейте, мили момичета!

Ето ме и мен, порядъчно освестена, разбрала, че и този път няма да се мре Simple Smile. На какво ли не е подлагана чувствителната ми душа, но т`ва с децата тия дни, напраО ми спрЕ тока и ме прати в друго измерение. Три дни не бЕх яла, спала, вода пила...оцелЕх и сега hahaha.

Искрено съм благодарна на тези, които ме мислеха  bouquet!

Слънчи, мерси за идеята за разкрасяването, но към момента е неприложима. В съботно-неделните дни мъж ми чете за изпити, така че за мен почивка няма. Майка ми не е близо и идва веднъж, два пъти на месец и Ели реве от нея Sad. А, свекърите...по-добре ми е без тяхната "помощ". За пет години единственото на което научиха сина ми е да не им казва "бабо" и "дядо" Crazy.

Мяуче, благодаря и за твоята подкрепа newsm51. А колкото до болниците, аз съм трезвомислещ човек и ако се наложи... Sad, просто се молех да ни пропусне. А колкото до избора, за мен е важно не къде, а кой ме лекува Peace.
 Това много ми хареса:

...Явно детството свършва, когато се научиш да четеш...

Танче(tanya q), за теб се присетих тези дни като се появи. Как е майчето ти сега? Във Варна ли сте или в София? Прости ако вече си казвала, ама аз тия дни не бях в час. Peace

Е, Любезна, каква е таз орисия наша- само се редуваме в рИването у форОмско??? hug

Далче, бързо оздравяване Hug.

ЧРД на патерици на Котето и Шоколадчетоbouquet И аз се надявам Шоко да ни чете и да се справят добре Praynig!

Малвина, Светкавичке  Hug.

Драго ми беше да "видя" и Шамана с прекрасни снимки в подписа Heart Eyes!

Таньорче, и аз оценявам високо искреността в отношенията и ти благодаря за разбирането при моето изтрещяване. Аз също съм на мнение, че трябва да си споделяме и хубаво и лошо Hug. Много мило беше с твоите вълнения по повод изправянето на Алето.

Аз пък сигурно така ще си ударя дупето в тавана от кеф, като видя зъб в устата на бебЕлия. Което автоматично отговаря на въпроса за беззъбите бебета- бройте и нас.

Леле, Фръц, егати изживяването Shocked. Добре, че страховете са били напразни Praynig.

Накрая, но не на последно място- честити 10-ти месечинки на Калинка Малинка и Диманка Сладуранка! Да са живи и здрави и много радост да носят!

# 153
Привет момичета!

Честито на порастналите момиченца-кокиченца Калина и Димана! Да са все така приказни, да са щастливи и здрави!

Юхуу, у вас е купон, а?  Mr. Green !

Ника, днес май е по-добре от вчера  Mr. Green... Щом Макс си проспива обяда, значи положението е подконтрол  Sunglasses!

Сватя, той късмета ми се меша, ама аз какво съм му замислила, не е истина, шА го изнИнадвам  Twisted Evil (но още незнам как и ли с какво  Twisted Evil) И да оздравяваш бързата, ей... Зеткото има нужда от теб, щом аз не съм наблизо... Mr. Green (да му се не види, всичко се закачи у ваЩо семейство)...

Далчеее, и ти да се оправяш скоростно и дано не се отбие Бо  Hug.

Пухче, радвам, че Сисето върви на оправяне  Heart Eyes . И аз ще си стоя вкъщи, щото наън ръми и не е сякаш подходящо за разходки...

Рали, страхотни са новите снимки у фейса, Йони е много чаровен, аи ти никак не му отстъпваш! И аз съм се закъхарила как точно ще насмогвам на всичко като тръгна на работа, че и доста командировки и обучения ми предстоят, направо незнам... Whistling... Най-много ме е грижа, че ще си оставя детето на напълно непознат човек...

Бръм, поздравления за взетия изпит! Ако трябваше сега да уча, едва ли щях да се справя...

Стар, щом док казва, значи в сладоледа е цяра  Mr. Green! Да оздравява Рая! И аз не знаех за празника, но ето ти още един повод за веселие и подаръци  Hug!

Още щях да пиша, ама немам време...
При нас все още е зор със заспиването... Константин се подриска, та отиде у баба си, с баща си барбар  Twisted Evil, та се провали така мечтаното от мен подстригване (специално заради мен щяха да отворят салона в неделя) Сега баткото е с Т около 37.5 и аз съм на тръни... А мъж ми, естествено, е сърдит на целия свят, сякаш някой е виновен  #Cussing out ... Както и да, по-важното е да му мине на детето и Деа да не прихване...
А и времето е лошо, не излезнахем и ся е кошмарно...

Айде, до скоро...

P.S. Фръц, ако бях на твое място да съм изцяло побеляла, много се шашкам с бебето...

Балеринке, овладяла си положението, супер е да те чуе човек в по-ведро настроение! Целувки на децата  Hug

# 154
Балеринка, излагаме се като кифладжии (както се казва по моя и далчиния край) Mr. Green
Предлагам да спретнем едно отворено писмо (покрай тия до Дядо Коледа Crazy) адресирано до нашите мили дяца, да се стягат в кръста докато е време, че не отговаряме вече  Naughty  Може и Стар да включим,с Рая, че кашляла твърде дълго... и въобще който не го топли здравословното състояние на някой келеш да си го напише, да си се знае Naughty да нема после "ма аз", "ма ти", ма чичУ ДокУ"  и т.н.
 Crazy
Сватя, той късмета ми се меша, ама аз какво съм му замислила, не е истина, шА го изнИнадвам  Twisted Evil (но още незнам как и ли с какво  Twisted Evil) И да оздравяваш бързата, ей... Зеткото има нужда от теб, щом аз не съм наблизо... Mr. Green (да му се не види, всичко се закачи у ваЩо семейство)...
Mr. Green Само така, изненадите са му майката, че и бащата Peace , ша плюйм по съдбЪтЪ, за да не плюе тя по нас!!!  smile3533
Иначе, аз през деня се визстановявам, но сутрин имам цветни секрети и съм бетом- дъх не мога да си поема, е сега съм пушка, но до 11-12 не бях на себе си  Tired
Усещам Ради по-добре днес, но кашлицата е кошмарна, явно се чисти Cry И се моля с четири ръце Тински да удържи, че е на косъм и той Sad Миото, ще го сменяме (само да го закрепим) Crossing Arms пие антибиотик от няколко дни,но все така не е добре Crazy
Дано големия дребен бързо да се оправя Praynig

# 155
Коте, и ти нещо лаконично..работа ли?! Как е Акулата?
Мхъм, Фръц, работа насам-работа натам, сайтове разни, две дечурлига, както казах - 24 часа не ми стигааааааааааат... Joy
Акулка е добре - благодаря, че питаш.  bouquet
Всеядно и послушно дете, пу-пу! Заспива ми с кърмене, но това му е единствения кусур (ако изобщо е такъв, де). Прав стои постоянно, катери се, упражнява пълзене, пляска с ръчички, зъби няма, иначе казано - всьо в порядки. Laughing
Пак лаконичен отговор, но това е положението. Grinning

Честити месечинки на малките сладури! Heart Eyes

# 156
Здравейте, мацки!
Честити месечинки на Диманка и на Калинка на петеричка!   bouquet
Деси, пак си се развихрила- страхотна е тортата на Диманчето!  Hug
Фръцличке, Балеринче, Слънче, и вие сте много милички, благодаря ви!  Embarassed Изобщо, всички мами тук ви чувствам някак близки и не се свеня да си изливам душицата.  Hug
Пухич, благодаря за писъмцето на лични!   love001

Не мога да се включа по-обстойно поради обясними за вас причини. Простете, ако съм пропуснала нещо значимо. Приятна вечер ви желая!  
Hug

# 157
Ку ку , ша падне балкона бе!
 smile3534

# 158
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде, лека да ни е нощта  Hug

Любезна, така е Simple Smile
Всички да се разпишат ,че да има какво да четем утре с кафето  Hug
Аз съм на линия в 6.30 и ще проверя и запиша в тефтера ... ей Simple Smile

# 159
  • До Балкана
Ку ку , ша падне балкона бе!
 smile3534
newsm62

# 160
Искам да кажа, ако нема са изказвате, да разтоваря поне аз , с мойте нови 71 кг.  smile3535

Лека и от мен, до утре  Heart Eyes
 Hug

# 161
Привет мами
какво му стана на това дете преди 12 през нощта не заспива,добре че не реве,но е свежа като краставичка и иска забавление,а на мен ми се спиии
лека нощ от мен и дано скоро да заспи

# 162
Дими, Дими, така е сестро, децата ни са диви и си искат своето... Да ни е як гъзеца и това е  Hug!

Любезна, сЯ балкона е поизпразнен, да вземем да се качваме без билет, а?  Joy

Нещо сън не ме лови, ама ще трябва да се тръшна, че онуй кат заквичи по некое време, ще има да псувам...

# 163
  • гр.София
Здравейте мами,
Ние както обикновено събота и неделя сме на село при нашите и сега успях да седна да драсна един ред, пък после ще чета назад.
От петък моят юнак тренира усилено изправянето в леглото. До тогава само два пъти го беше правил и то с много усилия. Сега обаче става много лесно, проблем е, че от време на време се пуска от решетката с двете ръце и пада, ама много лошо. Не реве, но мен направо ми настръхва косата. Та по този повод заспиването стана много трудно, имам предвид, че аз го сложа да легне, докато ида до другата стая той вече се е изправи и реве,сложа го и аха да заспи и пак същото. Така около 20 пъти и накрая заспива.
Това е новото от нас.
До утре.

# 164
Хръц, и аз тука. Само да кажа, че 11 страници на куп ми дойдоха в повече и си изгубих мисълта, особено с тоя балкон съвсем ме забатачихте та ще се въздържа от други коментари.
 Да се похваля с първия ни сняг, тази вечер заваля и вече дори натрупа солидно. Много му се радвам и съседите пак рано рано изпоукрасиха терасите и страшно коледно  настроение настана, навън е като коледна картичка  Nature Snowman
 А иначе четох онзи ден, в миналата тема, че някой се похвали как малчото пляска с ръчички докато му пеят и се замислих, че баткото не го е правил това упражнение като бебе и дали и Климент ще го пропусне. Пък той все едно ми прочете мислите и след няколко часа гледайки ме съсредоточено плесна с ръце  Shocked и явно му хареса как се зарадвах, защото от тогава само дебне да го погледна и почва да ръкопляска hahaha

Общи условия

Активация на акаунт