честита годишнина на елфи-още много години да се обичате и радвате на прекрасната изабел
ника честито изправяне на макси
ние сме добре ,разходихме се добре-облачно е ,но не е студено
чао че ме викат
Бъдете си опора и подкрепа, обичайте се, уважавайте се, разбирайте се и от време на време разпалвайте с романтика искрата на вашата любов! 
Много е вълнуващо...
Много ме съблазни с твойта закуска у Фейс-а. 
В тази връзка да кажа, че племеникът ни е на 3 годинки и още отказва да каже като му се ака. Скрива се някъде и си свършва работата, а после даже и отрича. 

От сутринта съм у бабето, тя помага къде с гледане на Алечка, къде с готвене, къде с идейки и плете ново зимно шапче на Бухтичка. Времето е ужасно и няма да се мърда никъде. 
(Въпреки че какво му е доброто...
)
. Още си спомням как ме гледаха странно в градския транспорт, помъкнала огромен чувал (и то прозрачен) с презервативи (около 1000 на брой) от Центъра за семейно планиране
. Днес пък гледах невероятния клип, който са направили от Министерството на здравеопазването по случая. Пф.
. Е, някои дни пропускам жълтъка, щото винаги варя яйцата в последния момент и току намеря някое яйце вместо сварено, във форма по-скоро като по Панагюрски и му тегля една майна и в кофата. 

. Аз преварявам редовно вода и предлагам още по-редовно, но като гледам мерака на дребната, май няма особена жажда, поне към вода.Това хич не ме притеснява, щото тя си суче стабилно – да не казвам по колко пъти денем и нощем, за 24 часа числото определено е двуцифрено… 
! Бръмби, и аз се разцъках из албума, който сподели и още не мога да си изчистя лигите дето ми текнаха от вида на манджите… 

Смърдеше доста гадно. Иначе май сьомга беше. 
. Ама и аз ще чакам януари-февруари сигурно. 

Абе ,мацки,и при вас ли е така или само аз съм кукувица?!Общувам ,чета книги и др. работи ,а прогресивно затъпявам и чак срам ме хваща,защото на моменти забравям елементарни думички.А има моменти(които са най-често преди заспиване)мога да ораторствм и да използвам невероятни изрази и почти нерабираема терминология.Първоначално си мислех,че е от едни хапчета за отслабване,които пиех,ама не ги пия от повече от месец и положението става даже по-трагично.

), забравям, че каката иска вода... абе к'во да ти кажа! Айде, при мен и ЕГН-то се намесва, ама не бях така докато ходех още на работа

Бързо да се оправя Тино, Биопарокса да умОри и бактерията в твоето гърло, а Мио-то бързо да се оправя, че много ще ти станат боледуващите
Кажи, че поне Дина е ОК 

Качи им по някоя снимка ако ти остане време 
Все се каня да ви ги дам, ама забравям
Дано да са ви полезни 

Днес направо се размаза от кеф - ми той повивалника и всичките интересни неща се оказаха, че са на една ръка разстояние!
Бързо оздравяване на Миото, що така твойто Мио не може явно да се оправи от детските вируси.