Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
ДД
честита годишнина на елфи-още много години да се обичате и радвате на прекрасната изабел
ника честито изправяне на макси
ние сме добре ,разходихме се добре-облачно е ,но не е студено
чао че ме викат

# 316
ДД!

Честита годишнина, Елфи!   bouquet Бъдете си опора и подкрепа, обичайте се, уважавайте се, разбирайте се и от време на време разпалвайте с романтика искрата на вашата любов!  Heart Eyes
Ника, поздравления за първото изправяне на Максим!  Hug Много е вълнуващо...
Любезничка, скорошно оздравяване на болните вкъщи!  Hug Много ме съблазни с твойта закуска у Фейс-а.  newsm22
Рали, приятна разходка с мама!
Пухи, браво на сиянчето за гърнето! Ще се научат като им дойде времето.  Wink В тази връзка да кажа, че племеникът ни е на 3 годинки и още отказва да каже като му се ака. Скрива се някъде и си свършва работата, а после даже и отрича.  Laughing Все още понякога му слагат памперс, което за мен вече не е нормално... Дано Аля не се метне на баща си на родата, че те май всички късно са се научили да си казват като имат зор.  Mr. Green
Стар, браво на Стаси за прекрасните мерки! По-рано го мислеше, че дребен върви, а сега какъв голям мъж станал!  Hug
Лотлориен, поздравления и за вашите резултати от консултацията! Hug
Шоколадче, и на мен все това ми казват- че няма дете, останало без зъби. Ние си имаме 2 и вече 3 месеца само с тях си стоим. Вече прозират горните, но не избиват. Поне явно не я мъчат альонката, защото не ми е кисела и нервна.
Ралмин, радвам се, че всичко е ок при вас! Hug
Слънчезарке, успех със захранването с жълтъка другата седмица! Аз не съм стриктна като Рали и Стелито, но през ден-два давам в пюрето.
Стефи, пак безсънна нощ за теб... Айде довечера поне да те остави Елито да се наспиш! Hug
Мики, днес си свежар, а?!  Laughing
Мии, приятна следобедна дрямка!  smile3524

Въпросче: Кой е с ник Аз, невинната, че не можах да позная?  newsm78

Аз днес пак съм сладкарка- предпоследната торта е в процес на правене.  Wink От сутринта съм у бабето, тя помага къде с гледане на Алечка, къде с готвене, къде с идейки и плете ново зимно шапче на Бухтичка. Времето е ужасно и няма да се мърда никъде.
Бобишанка ме подсети и аз да кажа, че Алекса отскоро пропи вода и вече пие към 200 грама, че и повече, а понякога и по 100-тина грама плодов сок на ден.
Желая ви хубав следобед!  Hug

# 317
  • София
ДД!  Hug (Въпреки че какво му е доброто...  Tired )

Елфи, честита годишнина! Обичайте се винаги!  Heart Eyes

Днес е Ден за борба срещу СПИН, вероятно няма да забравя никога на коя дата се отбелязва, защото в училище аз бях една от организаторите на кампаниите bowuu. Още си спомням как ме гледаха странно в градския транспорт, помъкнала огромен чувал (и то прозрачен) с презервативи (около 1000 на брой) от Центъра за семейно планиране Whistling.  Днес пък гледах невероятния клип, който са направили от Министерството на здравеопазването по случая. Пф.  Rolling Eyes

Аз да кажа за протокола, че съм стриктна и редувам месно пюре със зеленчуково+жълтък bowuu. Е, някои дни пропускам жълтъка, щото винаги варя яйцата в последния момент и току намеря някое яйце вместо сварено, във форма по-скоро като по Панагюрски и му тегля една майна и в кофата.  Close

В тази връзка, Слънчи, стискам силно палци отсега за захранването на Калина с жълтък.  Praynig

Течности Диди не желае Naughty. Аз преварявам  редовно вода и предлагам още по-редовно, но като гледам мерака на дребната, май няма особена жажда, поне към вода.Това хич не ме притеснява, щото тя си суче стабилно – да не казвам по колко пъти денем и нощем, за 24 часа числото определено е двуцифрено… Blush

Ника, не мога да помогна за кухнята, обаче да ви кажа, Любезна и Бръмби, страхотни кухни си имате Sunglasses! Бръмби, и аз се разцъках из албума, който сподели и още не мога да си изчистя лигите дето ми текнаха от вида на манджите…  ShockedЩе следя за нови снимки в тоя албум. Peace

Ника, честито изправяне на МаксGrinning

Силвъри, аз следобедно време давам каша на дребната, но тъй като ѝ правя винаги 1/2 или даже 1/3 порция, слагам и плодово пюре. Хем да има разнообразие на вкусове, доколкото е възможно. Все още има проблеми с парчетата и затова гледам да е долу горе гладка манджата, която поема. Rolling Eyes

Риба съм далава на Гербер май. Или на Хип. Не помня.  ThinkingСмърдеше доста гадно. Иначе май сьомга беше.  Thinking

За детската кухня не ми се говори, те вашите ще се научат сами да си готвят, докато Диди почне да яде от нея Whistling. Ама и аз ще чакам януари-февруари сигурно.  Peace

Теди, Стар, Лотлориен, страхотни мерки на бебоците!  baby_neutral

Стискам палци специално за Любезния Мартин да се закрепя! Peace

Танче, чакам утре да покажеш тортата за десетата месечинка! Flutter

# 318
Джи заспа!
Така.Бях се засилила одеве да разказвам нещо и естествено се изпари! #Cussing outАбе ,мацки,и при вас ли е така или само аз съм кукувица?!Общувам ,чета книги и др. работи ,а прогресивно затъпявам и чак срам ме хваща,защото на моменти забравям елементарни думички.А има моменти(които са най-често преди заспиване)мога да ораторствм и да използвам невероятни изрази и почти нерабираема терминология.Първоначално си мислех,че е от едни хапчета за отслабване,които пиех,ама не ги пия от повече от месец и положението става даже по-трагично.
Малвинка,аз не съм чела нищо по въпроса и затова се чудех.И понеже си имам мързел в излишък,еле пък сутрин, и си перкам по установената схема Wink

# 319
  • До Балкана
Здравейте!
Ника, честито изправяне на Макс! Heart Eyes
Стар, Стас е голямо момче вече, браво за мерките! Hug
Танче, успех с тортичката - не се съмнявам, че ще е нещо и вкусно и оригинално! Чакаме снимковия материал!
Елфи, честита годишнина! Дълъг семеен живот ви пожелавам в здраве, любов и вълнуващи мигове! bouquet
Гледам сега снимките в албумчето ни и загрявам, че 2 месеца не съм качвала снимки на Г-н Бо и реших да поправя грешката! Mr. Green Ето тук:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-8-meseca.541614.21614028
И ето тук:
http://fevruari2010.snimka.bg/children/nashite-deca-na-9-meseca.537989.21614080
Спокоен следобед ви пожелавам!

# 320
Само да кажа (виждам че сте хвърлили боб, благодаря ви Heart Eyes) Мартин е с възпалени бронхи е на Аугументин, Вентолин и други разни, на мен ми предписаха Биопарокс, а току що дойде лекаря, че Миото никак не е ОК  ooooh!

# 321
  • До Балкана
Оле, Любезна, къде това всичкото на твоята глава, бе мила! Praynig Хайде всеки да изпива лекарствата и да се свършват тези болести във вашия двор, чееееее.......срама нямат! Гушки на теб и Марти! Hug А на милото какво му е?

# 322
Мацки, хай!

Да слезна и аз днес от балкона, че само се заседявам, пък нищо не пиша...

Елфи, честита годишнина, нека се сбъднат твоите желания и миОто те обича, уважава, слуша и грижи за теб и прекрасната Изабел!

Браво на Стар и Лотлориен за чудните мерки на бебоците!

Ника, Максим вече не мож го спря, ама с нищо! Браво за изправянето, предстоят първите стъпки, а?

Шоколадче, не се кахъриш за кърменето, нали? Ще не ще все ще се научи да хапва Преслава, де ще иде, особено,ако й спреш кранчето  Mr. Green...

Ла вида лока
, аз също слагам АМ във всичко, що не съдържа мляко, т.к. Деа пие много малко, предимно вечер и нощем и то със зор... Чудя се, дали няма да й хареса повече киселото, отколкото АМ, макар да не го яде чисто.... Или да изкчакам още малко и да пробвам с прясно...

Сватяяя, ай вече това да е края на това боледуване у ваЩа къща...

Юхуу, клипчето в частта със задниците, мноУ мЪ трогна  Mr. Green Mr. Green ...

Далче, много готин Бо!

Риба не съм давала, най-вероятно ще е домашно приготвена, но се не знае дали няма и готово пюре да купя...
Днес се облякохме с диването, излезнахме, пък то превалява... Ми повъртяхме се наоколо половин час и се прибрахме, щот не спря  Twisted Evil А си бях сложила дори и гланц за устни  4470

Ай до после...

# 323
  • София
Далче, Бо е РАЗКОШЕН!
Стар, Лотлориен - браво за чудните мерки на дечицата!
Бобиш, има една тема в клюкарника - признаци на изтрещяване или тегобите на една домакиня, нещо такова беше заглавието. Така де, искам да кажа, че не си сама, аз съм същото ку-ку. Забравям какво искам да кажа, накъде съм тръгнала, съвсем не е странно да ида примерно в кухнята да се повъртя малко и да забравя защо съм там... а Калина ме гледа тъпо, щото си чака попарата.. или пък редовно избирам мобилния от стационарния, щото не мога да го намеря и с изумление забелязвам, че някой ме е търсил (кой ли, като вървя със слушалката на стационарния в ръка  ooooh! ), забравям, че каката иска вода... абе к'во да ти кажа! Айде, при мен и ЕГН-то се намесва, ама не бях така докато ходех още на работа  ooooh! ooooh! ooooh!
Любезна  Hug Бързо да се оправя Тино, Биопарокса да умОри и бактерията в твоето гърло, а Мио-то бързо да се оправя, че много ще ти станат боледуващите  Hug Кажи, че поне Дина е ОК  Praynig
Юху, клипчето верно нЕма равно... Боже всеки път се чудя за тия кампаний кой гений на Пи Ар-а ги мисли тия безумия  ooooh! ooooh!
Танче, като прочетох за тортичката, вече бурно слюноотделям  Rolling Eyes
Шоколадче, мерси и от мен за линка ама заради лактозата май ще пасуваме  Rolling Eyes Целувки за кукличките  Heart Eyes Качи им по някоя снимка ако ти остане време Simple Smile
Мии, то това време смарангясано си е само за следобедна дрямка.
Момичета да ви питам - някоя от вас оплаква ли се от болки в опашната кост? Говорих с майка ми, не било страшно, трябвало да пия калции (мале, пак го забравих, ама то аз, че съм изтрещЕла - изтрещЕла съм). Та да питам ако има оплакващи се - карат ли ви да пиете витамин Д?
Хубав следобяд

# 324
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, извинете ме, но няма да коментирам, че от сутринта не съм чела ...  Embarassed

Влизам само, за да ви представя едни таблици на СЗО за ръст и тегло Simple Smile Все се каня да ви ги дам, ама забравям  Embarassed Аз дори съм си ги принтнала Simple Smile Дано да са ви полезни  Wink
Фръц, ако искаш добави ги на първа страничка Simple Smile

Таблица за ръст - момчета -->от 0 до 2 години
Таблица за тегло - момчета --> от 0 до 5 години
Таблица за ръст - момичета --> от 0 до 2 години
Таблица за тегло - момичета --> от 0 до 5 години

# 325
  • До Балкана
 Blush Heart Eyes
Малеееейййй, таз кукувица док.педи ще я накълцам на малки парчета.newsm66  По тези таблици сме перфектни!!! Като ги принтирам и ум ще и зайде защо се е заяла с дИтету ми!!! Ла Вида, благодаря много! Hug

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 16:42 от Dallcheto

# 326
Танче свежа съм като поувяхнала марулка  Joy ,а се търкалях по леглото от 2 до 4  newsm78 що тъй не знам  Rolling Eyes
Слънчи болеше ме и мен и то много,но от както Явор проохожда се оправих,щото сега ме боли кръста  smile3521  Joy
Изтрещях нещо  bowuu

# 327
  • София
Далче, аз отпреди да се роди твоя Бо ти разправям, че е перфектен, ти не, та не!  Mr. Green Идеално си е момчето на ръст и тегло, ми и на красота сте го докарали екстра, та се подготвяй за женско нашествие от сега!  Flutter Crazy Hug

Благодаря ви на всички за хубавите думи за Макс.  Heart Eyes Днес направо се размаза от кеф - ми той повивалника и всичките интересни неща се оказаха, че са на една ръка разстояние!  Laughing И е мнооого внимателен като сяда, честно казано мислех, че ще пада кът дърво. Laughing
Ла вида, мерсаж за таблиците, моя се оказа баш тамън в графата 1СД каквото и да значи това!  Rolling Eyes
Любезна, сега тина за нула време ще се оправи, и моя беше на Аугоментин-Ес-нещо си, по 4 мл. на 12 часа. Много странно ме гледаха в аптеката заради този АБ и дозата, ама педката беше турнала и печат да не се подменя, та много бързо му подейства.  Hug Hug Бързо оздравяване на Миото, що  така твойто Мио не може явно да се оправи от детските вируси.  Rolling Eyes Hug
Изчезвам за големия.

# 328
Ей, какво правите с тия болести?! Бързо да се оправят всички и браво за мерките на Стас.. ние сме далеч от тия постижения. Като гледам и на нас храненията са ни 5-кратки, сутрин и вечер на мляко, но Митко упорито опитва да ги разрежда, а аз все още упорствам, ще видим до кога.

Елфи, честита годишнина! Да се обичате винаги и да си имате доверие!

# 329
  • До Балкана
Вярно е, Ники!  Hug
Аз не съм се съмнявала в детиту, ами в онази прекрасна женичка, но вече имам доказателства! А, ходи спори сега със СЗО  Twisted Evil Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт