Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 628
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Как така 3 градуса бе  Shocked ?!? Ооо, не, аз със сигурност ще изляза... Поне за час два , един почивен ден ми стига !

# 361
  • София
ponqkoga, не съм станала още леля, но понеже наближава датата, реших че е време да купя нова количка ( а и се оказа, че нейната и стана тясна и когато е с яке, стои като препарирана )
Новата е такава:

Уцелих един много симпатичен човек, който заместваше в магазина, та ми направи доста добра отстъпка  Mr. Green
Количката беше намалена от 420 лв. на 310 лв., но той ми я продаде за 260 лв.  + страхотно зимно чувалче на Graco, което взех за 40 лв.

# 362
Здравейте девойки Hug

Танче,да ти е жива и здрава малката принцеса,много радост да ви носи,да ти бъде признателна един ден за всичко което си направила за нея,а то наистина е много и направено с много,много любов!!!Ти наистина си майка за пример,и си признавам,че благородно ти завиждам. Heart Eyes Embarassed

Деси,много е хубаво,че Диманка пие много течности,бравос  bouquet

# 363
Здравейте  Heart Eyes!

Тани, надмина себе си, душа! Браво! Сладкарници Неделя и т.н. пасти да ядат  Mr. Green Hug Пожелах й нещичко на Али във ФБ! Да е много щастлива!

Понякога, щастливка си значи щом не опираш до тез парички  Hug. Събирай за нещо гооолямо  Grinning. Паричките и аз съм ги понаместила още преди да ги взема, но да сме живи и здрави само  Mr. Green.
3 градуса ли е по морските ширини?  Thinking Тук е доста топло, но пък ръси дъжд като през сито и е доста неприятно Close. Преди малко заваля като из ведро и грейна слънце  Laughing. На Йони му беше много забавно да гледа през прозореца  Simple Smile.

Деси, за рибата аз смятам да купя не толкова миризлива риба, каквато е сьомгата. Да речем пъстърва, лаврак или ципура. Мисля, че повече ще им хареса за начало на малчовците.  Hug

Танче Г, да ви е честита новата количка! Направо си уцелила в десятката  bowuu

Поръчах уокъра днес. Сега ако и намеря хубав космонавт... Rolling Eyes

# 364
  • York
Стелита, толкова го даваха преди малко. Сега поизпече и е станало 4  Laughing Аз също със сигурност ще изляза поне за малко  Peace
Таня, честита ти количка Simple Smile Със здраве да си е ползвате  Peace

# 365
  • гр.София
Честито на малкото Але, да е жива и здрава и винаги усмихната. Танче, браво на теб. Това твоето си талант.
Риба, давах на Ганчев, соьомга и хек, миризмата е силна, но Жори няма претенции. Изяде го от раз. Laughing. Той като се замисля единствено спанак не обича.
Танче Г, честита количка.
Любезна, да се оправяте бързо всички вкъщи. Hug
За сега толкова. Приятен ден на всички.

# 366
Честита месечинка на прекрасната Алечка!Да ви е жива и здрава и все така усмивката да не слиза от лицето и!Танче браво на теб!Тортата отново е страхотна!На мен от кога ми се хапва бисквитена и все си намирам оправдание да не направя Simple Smile
И аз като теб никога не съм обзавеждала нищо,на моменти ми е много мъчно,че си нямаме наше жилище,а още повече като се замисля,че и следващите 7 години няма и надежда да стане още по криво ми става.Успокоявам се само с това,че вече поне си имаме Сиянка Heart Eyes
Танче със здраве да си ползвате новата количка!
Аз като изтегля майчинството моментално внасям кредита,та въобще не мога разчитам на тези пари.Уж поне детските щяхме да не теглим ама и това не стана.
Тук е доста топличко,та след малко потегляме нанякъде с малечка-палечка!

# 367
  • offshore & overseas
ДД, мам/цета,

ПрочетоФ вЪ по диЙгонала, прощавайте, но горе-долу съм в крак с тенденциите и след малко ще видя дали ми се отварят ония таблици с бебешкия норматив, макар че аз си знам, че сме си по-по-най-таман. Mr. Green И аз, и хилавото Кали, и пуФкавото Люси, и едрогабаритен Лъвю.

За онези, които питаха, Лъвю е участник в клинично изпитване на препарат за астматици и периодически се налага да го следят в болнични условия, нищо кой знае какво, единственото по-неприятно за него е кръвоточенето през 2 часа денонощно, а  за мен -- височайшОто му отсъствие (заедно с лаптопа, щото после не моа ви наваксам за нищо на света).  Mr. Green Mr. Green

Ние сме комси-комса пак, Халюша днес и утре е до обед, ще подменят електроинсталацията в ДГ. Confused Пак няма да се работи, значи, но поне да е тихо и кротко. Ангажирах баща ми, за да ми пили нервите и той. Laughing

Гледам, за кухненско обзавеждане си говорите и просто много ме е срам, защото, уж Ентелегенция, със собствено (лъвюво) жилище, пък... допотопна история, всички са виждали за кво иде реч по снимките, мажа и бриша, ма няма как всичко да се замаже и понякога страдам по малко, че няма как да си направим свястна кухня и че въобще не съм в час с мебели, цени, уреди и пр. Може би някой ден...

Другата ми мъка е, че имаме достатъчно пространство за детска стая например, но нямаме пари за грандиозния ремонт и време за тоталното преобразяване, което е нужно на жилището, за да стане поне на минимум функционално.

Но НАЙ ми е тегаво, че не мога да извикам един багер да изрине всичкото боХлук, дето се е събрало у нас, понякога толкоз ми е тегаво, че изпадам в бяс... Twisted Evil

Айде, стига толкоз по въпроса!

Таничка, мила, невероятни торти пак, особено пеперудестата, то не са форми, то не са цветове, ти си художник, не сладкар! Честито да ѝ е на Алечка 10-месечието!

Танче-Г, завиждам ти за трепетното очакване. Rolling Eyes И аз все се надявам сестра ми да ни изненада с второто (макар че туй значи нашите съвсем да не видят бял ден), че си е голяма радост туй да се роди бебче в родата. Плюс това съм пророкувала, че чакаме първото момче в близкото обкръжение. Сестра ми не искала...

Количката е страхотна! Нашата се счупи малко и в мен за миг замъждука надеждица, че ще се наложи да купим новичка, ама тц, сръчен Лъвю я поправи, то пък иначе не знам кво щяхме да правим, де...

Шамане, аз захранвам комби -- не е зле. Wink

Люсил е сАполива и кашля сутрин и понякога нощем, но още не съм се разтерзала. Онзи ден я водихме на консулт, прегледаха я, нищо ѝ няма. Мерките ѝ не разбрах много-много какви са, теглото май 9300, но не съм особено сигурна. РъстЪТ нейде към 73. Joy

Любезна, мъка ми е да та чета, но и аз кат Ника свИнливо да вметна, че май в повечко се втИлясваш в чистене, готвене, здравословна рЪнЪ. Редно е малко от малко да му отпуснеш края и нЕкаси да оставиш нещата да потекат и изтекат сами. Дано не съм те засегнала с мойте разбирания (щото аз също не съм свят и също страдаме и се чудим кво и що)! То всеки може да си каканиже отстрани, ама я застани усреди л**ата, па давай акъл. Stop

И мойте майчински, барабар с деЦките, ги гълтат кредитните карти и другите дългове, че и не стигат да се покрие всичко. Аман-заман! И сваки ден си задавам въпроса: майчинските ми ли са малки, или дълговете ни са големи.

П.П. Така си и знаех, Люсилка е около златната среда, мамината маймуна!

П.П1 Никич, не мога да си простя как така ми изхвърча от тиквата да честитя на зетко постижението, а на теб семейния рекорд! Да е жив и здрав и все така да ти топи сърцето!!

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:54 от Мяуче

# 368
Здравейте мацки   bouquet!

Таничкааааа, да ти е здрава, все така усмихната и лъчезарна прекрасната Алечка! А за тортите, няма какво повече да вметна, освен, че са невероятни! Наистина си много талантлива. Много се възхищавам и на желанието и усърдието да ги правиш  Peace.

В тази връзка да вметна, че вчера се впечатлих и от безброй многото свършени и наготвени вкусотийки от Силвъри  Hug! Напоследък не ми остава никакво време за нищо, и ако не идва баба ми да поседява по малко с Деа в хола, докато аз свърша нещо из кухнята или изчистя, голямата ни кочинка щеше да е огромна  Mr. Green.

Танче, честита количка, много ми харесва, а още повече ми хареса цената, за която си я взела. Със здраве да си я ползвате двете с Али!

Любезна ми сватя, айде оправяйте се със сватЪТ вече  Hug. Поне, че Динката и Тин са по-добре, тях да не ги мислим. А пък ти, ако можеше винаги да предвиждаш кое и как ще се случи, щяхме да ти връчим едно кълбо и да ни предсказваш и нашето бъдеще  Hug!

Мяуче, и твоето време ш' доди, ще ремонтираш и префасонираш жилището някой ден  Mr. Green ... Нашия апартамент плаче за ремонт вече 5 години, ама все си виках, да порастне Кокича, да ми увеличат заплата  Twisted Evil, миОто да спечели от тотото Crazy, ама нейсе... още сме си по старому  Twisted Evil...

Мики, много обичам фрапе, подсети ме днес да си поръчам, ако опра до няко е кафене с мойто диваче...

При  нас нищо ново, да ви се поФалЪ/оплача... Свалихме кревата на най-долното ниво и сЯ едвам я слагам Змейката(като е заспала), ама иначе се не живей спокойно... То не само се изправя, ами и като се наведе, мноУ ме беше страх да не се катурне връх паркета... До каквото се докопа се изправя, ама като е кашкавалена, много смешно се клатушка...Трайно мина на 5 хранения Деа, сега се чудя вече с какво да разнообразявам менюто...

Сега се сетих да попитам знаещите в оранжево - спирайки кърмата, от няколко дни цедя сутрин и вечер по 10-20 мл. Не мога да преценя кога да спра с цеденето, защото все още ми слиза по няколко мл кърма няколко пъти дневно. Не ми се напрягат силно гърдите, но пък стават по-твърди. Благодаря предварително!

Хайде, от нас хубав ден, топъл или студен, без значение, важното е да е приятен...

# 369
Браво на порасналата Алечка -палечка и на мама за сръчните ръце   bouquet
При нас вали сняг вече почти седмица и положението е бедствено-в Англия такова чудо от десетки години не са виждали.Едва ходя на работа,а пък Криско не е излизал на разходка от дълго време.Опитахме оня ден и едва бутах количката  до спирката.Всички шейни са разпродадени и сега поръчах по нета,заедно с едно ескимосче и лопата  hahaha .Дано пристигнат скоро,че прогнозата е още 2 седмици такова ''хубаво'' време.Поне  не е толкова студено-между 0 и -5 най-много...и е доста красиво.Иска ми се да направя една снежна фотосесия на Криси,ще видим кога.
Бобиш...какъв ни го сервира рано-рано  Sunglasses

# 370
 ДД!
Танничка,честита месечинка на Алето-все така усмихната и лъчезарна да е!!! Ти чак две торти спретна тоз път-прекрасни разбира се!
Аз вършенето на 100 неща,чак аз почнах да се гордея със себе си  Mr. Greenпреди никак не се спавях,но малко по-малко почнах да влизам в релси,може би защото вече не скиторим по 6-7 часа навън и ми остава време и да сготвя и да изчистя,е няма кога да си почивам,но.... Немирното Ели пък е все до мен и ми помага  Mr. Green вчера примерно докато мих чиниите,тя  стоеше изпарвена до мен увиснала на крачолите на анцуга ми и се опитваше да го свали от мен  Joy

Танче(г) чудна количка със здраве да си я ползвате! Чакам го моето Малуби да се счупи 3ти път и да им го тресна на тия в магазина и да искам нова количка и аз  #Cussing out Втория път като се счупи ми обясниха,че от Hauck били крайно учудени,как така се чупели количките,само в БГ им се било случвало и специално за нас били направили нови рамки с 30% по подсилени  #2gunfire

Бисквитена торта не съм правила никога,но ще се разтърся сега за рецепти,а за днес мисля един грис да й спретна на Ели

За обзавеждането-при нас не е кой знае какво,но пък всичко сами сме си правили с Жоро,шкафовете сами си ги разкройхме и Жоро ги монтира,аз помагах и съм шпакловала,и съм боядисвала и тапети лепих,и фуги на плочките правих,та сега ми е мило и скъпо всичко,па било и не по най-последна мода.Е мечтая си и аз за напълно наше си местенце,че сега нали сме в едната половина на апартамента на майка му,няма да стане съвсем скоро,но...ще си мечтая ПЪК.Сега ни е тесничко доста,но сме напълно отделени (ние от един вход влизаме,майка му от друг) и ми е супер,поне в това отношение

Майчинските и при нас отиват по кредитните карти,но и за Елито остават   Wink

Оставям ви,че ще остане детето без ядене от моето писане  Embarassed

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 12:36 от silvery

# 371
Четох ама по диагонал,но искам да честитя десетата месечинка на Алето!Да е здраво и усмихнато дете ,а на теб, Танче, пожелавам винаги да те владее този ентусиазъм!
Хубав ден ви пожелавам!

# 372
Ето ме и мен  bowuu

Добре сме ние. Лорката утре и тя става на 10 месеца  Flutter

Бърборясва нещо като "олеле" и "люля" и всякакви производни. Ние се майтапим, че си знае името и затова казва "Лоли"  Mr. Green

Иначе заспиването е мисия невъзможна направо  Tired Не знам дали е нормално да спи по 1 път на ден.  newsm78 Вярно, че 3 часа, ама се буди постоянно, ако не съм до нея. иска цица, иска да я гушкам или просто да лежа до нея...

Мен иначе ме тресе треска какво ще правя след края на майчинството, защото трябва спешно да си намеря нова работа и ми е едно такова притеснено... Ама ще го измисля де   Wink

Хайде хубав ден и от мен  Hug

# 373
  • София
Ние бяхме 5 часа навън.  Blush Изсипа се целия дъжд на света върху нас.  Mr. Green Дребния естествено блаженно си спеше през повечето време.  Laughing Оставих и големия да се наджапа колкото му душа иска във всяка локва до вкъщи, та сега сме картинки всички.
Големи прегръдки за всички, изчетох ви!  Hug Hug Hug Трябва да сготвя обаче, да нахраня дребния и да рисувам, рисувам, рисувам камиони с големия...

# 374
ДВ, лейдис!

Танче честита месечинка на Алето. Не мога да се въздържа и да не повторя колко ти е красива тортата.

tanya_g количката е много хубава и си направила добра сделка. Да я ползвате със здраве и само послушни бебета да возиш в нея.  Peace

Sunny Sky приятно ми е, че си ме забелязала  Embarassed
И ние си имаме един дядо като вашия (единствен всъщност) и са страшно комична гледка с Йони. Утре вечер ще му отидем на гости, за да се нарадват един на друг няколко дена.

Любезна гледам, че вече сте започнали да оздравявате. Помахайте за сбогом на всякакви вируси и бацили, време им е да забравят вашата къща.  Grinning

Ralipo и аз купих на Тормозителчето Уокър. Засега най- интересна й е музикалната част отпред, а самата количка я бута към себе си, а не навън. Явно от нея навигатор няма да излезе Simple Smile

Оказа се, че аз съм захранила Йони с риба от ДК без да знам. Днес видях в менюто, че вчера основното е било рибно пюре. Ама и аз съм една  ooooh!. Хубавото е поне, че няма алергия засега.
С майчинството ми се ставам някакви странни явления. Точно преди да дойде датата и се оказва, че има нещо належащо да се купува за колата. Направо ми иде да  #2gunfire Този месец купих акумулатор... на детето. Чудя се дали едно гадже на мъжО няма да ми излезе по- евтино от г-жа Опел.
Днес се размазах от мързел с Тормозителчето. Къщата е пълен хаус, а в хладилника се гонят бели мечки, но протестирам (за справка горното). Twisted Evil

Ника тази вечер у вас ще е весело.   Party

Общи условия

Активация на акаунт