Честит рожден ден Илианче! Да си жива и здрава

Снощи си прекарах вечерта в поликлиниката. За снимка на крак 3 часа ме разкарваха
. А какво се случваше пред кабинетите лелеееееееее. Поне мъжО се отказа категорично от идеята да даваме Ясен на ясла. Имаше около 20 кашлящи, подсмърчащи и тн. дечица и докато чакаме, слушахме разговори, как лелките ги разболяват нарочно за да имат по малко работа
Не искам да повярвам ама .... Пред ренгена беше същата картина, дечица за снимка на гърди. Сигурно с брнохоплевмония
УЖАС!Аз се разминах леко. Нямам счупване и ме изпратиха да си лежа
Иначе, Ясен си е пушка. Махнах проходилката. Няма място за нея в тази къща а и той започна да скача в нея и няма да издържи много. Пуснала съм го да си обикаля из апартамента и му е много интересно. Чудя се защо ли ги купувам тези играчки, като няма нищо по-интересно от кабел, дистанционно или ключове.

. На 16ти ще е, а на другия ден Емо е на неговото парти
. Мислим да командироваме Йони при нашите за 2 дни, докато родителите му се напразнуват
.
.
. Много ме е страх от пусти болести.

Зарадваха ни снощи, като се обадиха да поздравят Ники за имения ден. Ще се стягаме да кръщаваме! 

Ябълката на раздора се оказа една цев от счупена на две пушка! 

То и на мен не ми се понрави сварена риба, но... Лапна една лъжичка, на втората ме погледна кофти и третата въобще не успях да й я дам... Е, отворих й пащърнак с картоф и пуешко, та се нахрани добре детето! И всичкото кремче, което бях приготвила си изяде...
, Шушонка се успокои за сега... докато не започне да я мъчи следващия... 
. А за сутрешното мляко мислех да мине на попарка или мляко с бисквити, но в 6:30 ми се вижда малко раничко за попара, по - скоро не ми се прави толкова рано.
Пробвала съм го - вкусно е