Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден Илианче! Да си жива и здрава  bouquet

Снощи си прекарах вечерта в поликлиниката. За снимка на крак 3 часа ме разкарваха ooooh!. А какво се случваше пред кабинетите лелеееееееее. Поне мъжО се отказа категорично от идеята да даваме Ясен на ясла. Имаше около 20 кашлящи, подсмърчащи и тн. дечица и докато чакаме, слушахме разговори, как лелките ги разболяват нарочно за да имат по малко работа ooooh! Не искам да повярвам ама .... Пред ренгена беше същата картина, дечица за снимка на гърди. Сигурно с брнохоплевмония ooooh! УЖАС!
Аз се разминах леко. Нямам счупване и ме изпратиха да си лежа  Mr. Green

Иначе, Ясен си е пушка. Махнах проходилката. Няма място за нея в тази къща а и той започна да скача в нея и няма да издържи много. Пуснала съм го да си обикаля из апартамента и му е много интересно. Чудя се защо ли ги купувам тези играчки, като няма нищо по-интересно от кабел, дистанционно или ключове.

# 556
Здравейте!
Неви мерси за кафенцето!
Елфи Сияна даже и по-бързо изпива млякото.Щом не се дави,мисля,че не е проблем.Тези дни мисля и ние да минем на Нан3,че нали вечер кърмата не и стига и и додавам.Мисля си да откараме с кърменето до Нова година и после да спираме.
Илиянка честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и сбъдване на всички мечти!  bouquet
 При нас нищо ново.Използваме хубавото време,че като гледам от петък какво се задава ooooh!
Иска ми се като минат Коледа и Нова Година да дойде пролетта.
Аааа,как няма ново,в събота ще идват свекърите Mr. Green

# 557
ДУ!  Heart Eyes

И аз ще ходя на коледно парти, вчера разбрах. Колегите не съм ги виждала от 1 година, пък и тези от Лондон ще дойдат и ще стане купон  Flutter. На 16ти ще е, а на другия ден Емо е на неговото парти  Crazy. Мислим да командироваме Йони при нашите за 2 дни, докато родителите му се напразнуват  Mr. Green Whistling.

Пухче, успех със свекърите! Дано не те ядосват  Praynig.
Днес племенникът на Емо има РД и в неделя сме канени у свекърите да го отпразнуваме. Хич не ми се ходи, а и детето ходи на детска градина и вечно някакви вируси разнася и ми е на тръни винаги като ходим, пфууу  Sad. Много ме е страх от пусти болести.

# 558
Здравейте, мацки!

Невче, мерсаж за каЙВето!  bouquet Последните 2 дни Алето се буди чак към 8:30-8:45 ч., та нямам нужда от разсънване и го пия само виртуално. Не, че иначе пия, де, не обичам кафе, но се радвам всеки ден на картинките.  Wink

Честит рожден ден на Илианчето! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet
Ради, честито ти оцикляне! Няма как, ще свикнеш пак.  Wink
Ел, радвам се, че ти се е разминало леко! Hug
Пухче, здрави нерви и търпение!  Mr. Green И аз мисля най-много до годинката да откараме с кърменето, ама ще видим... Може и цялата зима да изкараме- за имунитет.  Wink Между другото, Пух, ползвам ти рецептата за грис и Алето си го папка с удоволствие.
Раличка, радвам се за празненствата, които ви предстоят!  Hug И аз ще ходя на Коледен банкет с ансамбъла и танцовия клуб, в който играя. Канена съм и на едно мама-парти, но сигурно за там няма да ме огрее.  Wink Дано Йо да го подминат вирусчетата!
От няколко дни на Алекса нослето нощем 1-2 пъти леко похърква, задавя се насън от време на време, но пък си диша нормално, не кашля, няма температура, не е крива. Пръскам и 2-3 пъти дневно стеримар за всеки случай. Дано и нас да ни подминат болестите, досега не сме се разболявали (да не "чете" Дявола), но свекървата е болна и съм й ограничила контакта с Алекса- само от определена дистанция и то възможно най-рядко.  Mr. Green Иначе май ни избиват горните 2 зъбчета, вчера сякаш усетих едното да драска. Напоследък разнообразявам повече яденето на Алекса- давам й грис, бисквитена торта, готвя й домашен заек, пиле, рибно филенце (рибно пюре не харесва). Скоро мисля и киселче да й направя да опита. Тя вече иска всичко- само като види някой да яде и се лепва като марка за него.  Laughing
Вчера получих страхотна новина- семейството, на което кумувахме през август, чака бебче идния юли.  newsm68 Зарадваха ни снощи, като се обадиха да поздравят Ники за имения ден. Ще се стягаме да кръщаваме!  Wink Тоооолкова е прекрасно! Обичам такива новини!  Grinning
Ами, това е май засега от мен. Отивам да похапна. Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!  Hug

# 559
  • София
ДД!  Grinning
Илиянче, честит рожден ден!   bouquet
Слънчо, Съни, мерси за мненията за триона, то и аз съм го стопирала до мааааксимум 100лв. за таквоз нещо, значи хоби-серията на Бош /зелените машини/ ще бъдат най-доброто дето може да си купи в тая немотия.  Mr. Green
elfie, моя човек вече си цока млякото за 5 минути, а може и по-бързо да е, абе светкавично с една дума.  Peace
ЕлП, почивай си, раздвам се, че не ти е счупено!
Любезна, сори за колата и най-вече сори за натякването, дето ш гу преглъщаш тия дни.  Mr. Green
Рали, да ви е жив и здрав племенника!  Hug
Ми напълно си права да се пазиш от такива деца, нашата педка все това пее, че бебетата нямат работа при деца от ДГ, баш пък в тоя сезон. Ей го Борис е на градина и нищо му няма след Т в неделя, ама и двамата с Максуел сме болни вече.  Sad Цяла нощ не е спал от запушен нос, така му тече, че маже по пода.  Embarassed Мен гърлото зверски ме боли, щом прибягнах до лечение... аз, дето съм здрава кът бик.  Blush  #Cussing out
Неви, дано всичко с Деа е вече отшумяло и бързо оздравяване на Коки!  Hug

Да ви споделя, че моите синчета вчера се сбиха за първи път!  bowuu Ябълката на раздора се оказа една цев от счупена на две пушка!  Crazy И двамата я дърпаха, биеха се и ревяха за пустата цев, а ние с мъжо ги гледахме умилени отстрани.  hahaha
Накрая големия победи, естествено, а малкия пораженец се наложи да го слагаме да спи, защото само като видеше цевта и ревеше до посиняване.  Joy

# 560
Здравейте!  wavey
Вчера изядохме шарана, но Ина не го одобри  Sick То и на мен не ми се понрави сварена риба, но... Лапна една лъжичка, на втората ме погледна кофти и третата въобще не успях да й я дам... Е, отворих й пащърнак с картоф и пуешко, та се нахрани добре детето! И всичкото кремче, което бях приготвила си изяде...
Днес сме на консултация!  Flutter Довечера ще се отчета...

Неви, аз още отначало съм взела НАН. Вече сме на 3-ка и да ти кажа, баш си е като прясно мляко, но с мааалко по- специфичен вкус. С него правя киселите, слагам в пюрето, за разнообразие сутрин й давам попара от бисквити с АМ - хапва си го добре детето!  Heart Eyes

Ника, моя мъж също има прободен трион, от Практикер, но забравих каква марка е  Crazy Миналия месец му купих винтоверт на СКИЛЛ, но триона ... не помня... Crazy

Третия ни зъб изби вече  Tired , Шушонка се успокои за сега... докато не започне да я мъчи следващия... Tired

Аз пък да ви питам - събирате ли мечетата и памуците на Памперс за играчките?

Честит рожден ден на Илиянкаsmile3525

Ето малко снимки с нашия зет Марти:  Mr. Green
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-10-meseca.546849.21649262

Хайде... До после!  bye

# 561
Ех, Ники, Никиии, да оздравявате бързо! Дано и на Деа и Алинка болестите да са отшумели вече, пък и на всички останали!  Hug А за сбиването- тепърва се започва.  Mr. Green
Пина, аз не събирам, защото още преди няколко месеца сменихме Памперс с Пуфис. Много са сладки мушмуроците!  Heart Eyes

# 562
Ха добър ден  wavey

Хайде да се разпиша и аз - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ИМЕНИЦИ И РОЖДЕННИЦИ   bouquet Бъдете здрави, всичко друго лека полека ще се подреди  Hug

Много болни беееее  ooooh! И Александра е в кюпа пак  Tired сополи, вчера се продриска нещо ама днеска е ОК...некви лиги точи яко...май пак са зъби некви, ама пък не ми се виждат да са заизлизали...нейсееее  Mr. Green

Я да питам аз пак - Осцилокок... колко дни се дава? Аз от три дни и давам по едно цяло на ден, днес е 4ти ден, мисля пак да и дам и утре пак...да станат 5 дена белким я пресече...ама после по едно на седмица ли...или пък да се спра с по едното на ден...три достатъчни ли са... Thinking

Гледам снимки във фейса - много яки дечица ей, картинки просто, всички  Heart Eyes

Уф ставам, че зверюгина ме зове, айде до после (когато и да е тва  Mr. Green )

# 563
  • гр.София
Здравейте,
Малко със закъснение да четитя на имащите имен ден вчера. Да са живи и здрави и с гордост да си носят името.
Танче, сподели рецептата за грис, че Жори нещо не го одобрява.
За храненето, Жори яде 4 пъти, сутрин и вечер мляко, като вечер слагам две бисквитки плазмон в АМ/210мл/, а сутрин -не. Като го изпие млякото започва рев, все едно, че е гладен още. През нощта не се буди, сутрин започна да се събужда в 6:30 гладен. Мисля си, че това мляко вечер не го засища достатъчно. Гледам, че pina_preslav пише, че са минали на тройка, аз още ползвам 2, дали трябва да го сменя с тройка newsm78. А за сутрешното мляко мислех да мине на попарка или мляко с бисквити, но в 6:30 ми се вижда малко раничко за попара, по - скоро не ми се прави толкова рано. Embarassed За това правя млякото и давам.
За следобедна му правя нишестето с прясно мляко, взех Млечко на My day- харесва кремчетата.
http://www.myday.bg/?lang=bg&module=products&id=45&cat_id=30
За сега толкова ставам, че трябва да чистя докато Жори поспива.
Приятен ден на всички.
Болните да оздравяват бързо. Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 13:10 от dari_geri

# 564
Ника представих си бойното поле у вас и ми стана умилително.Ние по подобен начин се радвахме на първото спречкване м/у Явката и братовчед му,който е на 1,8 м.При нас ябълката на раздора беше една елка,Явор победи,но отнесе сериозен шамар  Mr. Green
Теди аз Оци не давам повече от 3 дни,обикновенно до тогава го пресича,но имайи предвит,че е хомеопатично не виждам проблем да и го даваш по дълго време  Peace
Рали аз от опит вече не се притеснявам,за контактите на Явор с деца от детска градина.На сестра ми хлапето е всеки ден с нас и нито веднъж не го разболя,но баща му успя  Grinning Не е лошо да сме внимателни разбира се,на никой не е приятно да му е болно детето,но се случват такива неща и не е гаранция от къде ще го хване.
ЕлП радвам се,че си се разминала с гипса  Hug и честито ви решение за яслата.При нас няма такава опция,за съжаление.Хич не искам да го давам Явор,че все още ще е бебе(за мен),но който не работи-няма да яде. Rolling Eyes

# 565
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

За АМ - ние сме на Фризолак от раждането, ама от 6-тия месец не го пие, та го пъхам в яденетата й Simple Smile Пробвала съм го - вкусно е Simple Smile

Теди, бързо да се оправя Алито и да не ви застигат повече вируси и бацили  Hug

Гери, и ние сме на 2-ка. Не мисля да го сменям до годинката Simple Smile

Пина, честит 3-ти зъб Simple Smile И ние го чакаме ..., ама ще видим кога Simple Smile

Танче, и аз се нареждам за рецептата за гриса, че нещо не се справям с приготвянето му ..., абе яде се, то моето прАсе всичко яде, ама на мен не ми харесва Simple Smile

Ника, и Малчо загуби битката?...Лошо Simple Smile Следващия път да скубе по-силно  Simple Smile Hug

Ралипо, подивейте и заради мен, че аз не се очертавам да ходя на парти ..., а така иииииискам Simple Smile

el_P, никакви болници повече  Hug Да нагушкаш Ясен Simple Smile

Пухи,  Hug

Неви,   bouquet МерсаЖ за кафето Simple Smile

Елфи, има и такива моменти Simple Smile Стават киселяци малчовците, а аз не знам как да се оправям в такива ситуации, че ми е много странно като нещо "откачи" и започне да се криви чавето Simple Smile

Слънчи, и аз го правя тоЗ номер със "загубата" на постове ... и после ме мързи да пиша пак  Embarassed

Съни, Ника, благодарско за милите думи за моите кукли  Hug

Ника, ами казват, че си приличаме с голямата като ни видят "на живо" ..., ама като видях сега снимките ... нямам нищо общо и с двете ..., аПа и те с мъжО ... не че нещо, но са си с техни черти Simple Smile

Ето снимките от въпросната фотосесия

Лек ден  Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 15:49 от la vida loca

# 566
  • До Балкана
ДД!
Ла Вида, страхотни сте! Heart Eyes
Илиянче, честит рожден ден ! Много здраве, любов и щастие ти желая!
Оф, много се чудя дали да почвам работа сега февруари или да изчакам Бо да стане на годинка и половина разликата в парите ще е 240 лева със сега, което не е за пренебрегване!

# 567
  • някъде тук
Ла Вида,страхотни снимки Heart EyesИмаш прекрасни деца Hug

Неви,и ние сме на Хип ,да ти кажа и на мен не ми харесва на вкус и на мирис,ама дребния го пие ,може би ще го сменя след месец с Нестле Джуниър за след годинка Peace

И днес успяхме да се разходим доволна съм Laughing

# 568
Ла вида лока, прекрасни деца имаш! Всички снимки са чудни!  Heart Eyes
Далче, няма да ти е лесно да вземеш това решение. Имате си тема за размисъл... Сигурна съм, че ще направите най-добрия избор.  Hug
Дари, Вида, рецептата за гриса е на Пухито, тя ми я даде. Препращам ви я на лични. Мерси, ПухчоHug
Теди, скорошно оздравяване и на Алекс!  Hug

# 569
  • София
Ла вида, много са ви хубави снимките!  Hug Flutter
Далче, а евентуално ако почнеш работа кой ще гледа малкия?
Нев, Максо е на Фризолак, гадно е на вкус за мен, иначе той си го пие без проблем. Абе когато нямам прясно мляко и аз го пия без проблем сутрин в кафето ми.  hahaha
Мисля след годинката да почна да му взимам някакъв Нестле Джуниър с мед, по времето на големия го нямаше туй чудо.  bowuu
Теди, бързо оздравяване на Алекс, аз Осц... давам по 3 дни и обикновено е достатъчно да прекрати разболяването. В комбинация с вит. С.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт