Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добър вечер лейдис и бейбис  Hug
Прелитам бързо да ви напоздравя за празниците, да ви пожелая щастие, любов и шоколад  Mr. Green

Юхуу, твоя пост сякаш аз съм го писала. Теата и тя така, вместо да посуче и заспи през нощта, започва да пищи, крещи (доко-доко-доко.доко или адя-адя-адя-йеииийъъъъъъъ-ъъъъъъъъъъъ-брррр), бърка ми в устата и носа, скубе ... абе у нас е весело.

kseopea и аз кърмя, усилено. Не смятам да отбивам, сама да се оправя. Когато реши, че е готова, ще спре да суче. Но пък вярвам, че кърменето ме е още едно оръжие срещу Бяса, защото познавам дечица на АМ, които се държат по същия начин нощем, а и денем. Та си мисля, че кърмаче-маниаче или не, щом има дете на тази възраст, предизвикателствата си ги има. Но периодите отминават и се сменят, става все по-интересно  Mr. Green

# 586
Ника мъъъъъъъъничко ти завидях на гледката с биещите се юначета, щото и аз кат Неви няма да видя такава гледка у нас с тази разлика от 13г, по-скоро да видя Преслав да бие батко си. Айде Макс да оздравява вече и Тин на Любезна и Кокича и Дейчето на Неви и ако съм изпуснала някого моля за прошка. Hug

# 587
Да се отчета за резултата от консултацията: 9800/73 (+400гр, +2см) Браво на девойката мамина!  Heart Eyes
Такава гадна и гъста мъгла имаше днес цял ден в Русе, че за малко да се откажа да ходя до педито, ама пък хич да не излезем - не е работа!  Rolling Eyes
Ходих и за подаръци, та остана още един, два да взема и ДК може да идва  santa2  Mr. Green
Ние също се кърмим - сутрин и вечер, а понякога и денем като заспива, тези дни като избиваше третия зъб и нощем се будеше да суче, така че, кърмим си се упорито!
Одеве ви бях питала дали събирате памуците и мечетата от памперс, толкова тъпо са я измислили този път играта, че направо ме е яд да се занимавам!  Crossing Arms
Лека нощ, мацки! До утре!  newsm46

# 588
Пина,чудесни мерки е заформила снахичката Mr. GreenСамо се притеснявам,че наш Марто много кльощав ша и дойде,ама то мъжете като се задомят и напълняват Crazy Joy
И ние се кърмим,не много успешно вечер,но засметка на това сутрин и като избива зъб и Марти става от пристрастените,но ми се струва че скоро ще се отбие,дано не съм права.Надявям се поне до годинката да си поцоква от време на време.
И аз купих днес подаръци за нашия татко и за мен Mr. GreenЗа другите календари,на някои даже им е много Crazy
Днес наистина беше голям мъгленик в Русе,но реших,че ще се ходи до мола,в който има отворени само няколко магазина,надявам се другия път като си дойда да се отсрамим с повече,че голям резил този мол,та и още няколко ще отварят ooooh!
Всички болни да оздравяват,че празниците идват,никакви сополи и марсоли не се допускат Hug

# 589
  • София
ДУ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не знам дали изобщо съм лягала, дребното не може да спи добре от хремата, ама аз каква съм картинка.... #Crazy Протече ми носа и ми разказва играта в момента.  Mr. Green То по-добре да не лягам, че само се мъча, баси. Поне гърлото ми мина, препоръчвам Тантум Верде спрей.  Peace
Пина, чудни мерки е заформила госпоицата!  Hug
Малвинче, храни го зетя, че ш гу трепе снахата!  Laughing
Неви и Мии, вместо да ми завиждате мъъъничко за биещите се хлапета, сега е момента да си родите по още едно и последните две ще имат перфектна разлика за гладиаторски борби!  Crazy Crazy
Юхуу, много е сладка Диди!  Heart Eyes Хич не ти завиждам за неспането, мен една нощ ме изкарва от строя, пък кво остава една година почти.  Mr. Green
Невинната, бързо да ти минава есенната депресия, че зима иде.  Laughing Идеално си е наддало момичето, пък за сантиметрите да не говорим!  Laughing

# 590
Ника тежка нощ си имала ето едно кафенце за настроение

Тантума и аз го ползвах скоро и наситина помага Hug
Аз отивам да си доспя  Whistling

# 591
  • София
Мики, мерси за кафето, сега отивам да си правя и аз.  Grinning Главата ми е пълна с оловни топчета, а между тях - памук.  Mr. Green
Чакам баща ми да дойде да заведе Борис на градина и ще се пробвам и аз да полегна с Киселото.  Twisted Evil

# 592
  • Бургас
Добро утро.

Ради,аз слагам на Диманка в киселото мляко на Плазмон бисквитите,ама те много бързо се разтварят,другите които и слагам за Житко.Те са като обикновени бисквити,но не са толкова дебели.

Ла Вида Лока,страхотни снимки .Красавици сте и трите.  Hug

Аз,Невинна, никакви депресии !  Hug Браво на Йони,цели 6 см.  Wink

Ника,съчувствам ти.  Hug

Далче,прегръдки за теб от нас с Диманка !  Hug

Юху,клипчето е трепач.Много се зарадвах.  Laughing

Пина,браво за новите мерки.

Димана си има също нови мерки. 9400 (+500гр.) и 73см. (+1,5см.) . Вчера сутринта ми беше топличка, имаше 37,1-37,2 без никакви други симптоми. Докторката каза,че уж било от зъбките и ушите й са малко зачервени. Та сега й слагам капки за уши, на Осцилококциум е и витамин Ц. Силно се надявам да не вдига повече Т...че това с ушите е ужасно, единствения път ,когато пи АБ беше заради ушна инфекция.
А, и да не забравя, Честит 8-ми декември на всички настоящи и бъдещи студенти !   bouquet Hug  newsm18

# 593
Добро Утро !

Писах, писах от другият компютър  и накрая явно не съм си публикувала поста  ooooh!......

Честит Празник  Hug ! Аз от както не съм студентка не празнувам, нещо така и не ме завладя студентското веселие  Crazy.

# 594
  • Варна
Добро утро Мацки,

Искам да се похваля че с Павли не се кърмим от седмица, и от както не е на цица разбрах какво е сън, а и той също. Заспива в 10, става в 6 за АМ взема си бибито и се надупва пак да спи, в момента все още не е станал.

Честит празник на всички които празнуват

# 595
Браво на Ина и Димана за добрите мерки  Grinning !

Я ми споделете, какво ядат дечицата които се хранят 4 пъти , и кога  Blush ? Не че има изгледи да минем на такъв режим, просто ми стана интересно.

# 596
  • София
ДУ!

Честит празник на студентите ни! И аз минавам за такава, ама ш'пропусна тая година.

При нас няма нормален сън от 1-2 месеца, но мъжО е по нощните смени, та не се оплаквам.

Ника, дано не се повтаря този сценарии при вас.

Юху, напълни ми душата Диди. Страхотна еееееее!!!

Ла Вида Лока, имаш чудни деца! И ти си много красива! Благодаря, че сподели снимките, много ми харесаха.

Оххх, чака ме много работа вкъщи , че не знам кога ще излезем а и с този крака ми е много трудно. Днес разбрах, че и събота е работен ден а такива планове си бях направила за скитане и пазаруване   Close

Лек ден  Hug

# 597
  • София
Добро утро!
Да няма някакви магнитни бури случайно? И Калина като останалите си игра и ми крещя в ушите и скуба от 1,30 докъм 5 сутринта. Спи ми се, а като не съм си починала и млеконадоя ми страда  Confused
Ники, Неви, Шамане, Любезна  Hug
Всички болни бързо да оздравяват!  Praynig
Ла Вида лока, и ти и дечицата ти сте много хубави! Аз още вчера ти видях снимката и аха сега да пиша, аха след малко... ама не остана време!
Неви, Далче  Hug тежка е раздялата с дребоса, но понякога няма начин. Аз също може би няма да си изкарам цялото майчинство, но и с каката беша така. Приемам го като нормален етап от живота... пусти пари никога не стигат, но по-добре да се разделим по-раничко, отколкото да затъмен в заеми, нали така? И да, тия 120 лв се полагат, независимо дали детенце е на ясла или го гледа друг.
Колкото до АМ - опитвала съм най-голям асортимент - Фризолак - на мен ми е гаден, Нан- и той същия дол дренки, Нан ХА- гаден и остава горчив привкус, Фризосой - гадна натрапчива миризма и отвратен вкус, Фризопеп - топ гадост на гадостите, Козе АМ - то е много вкусно, прилича си на нормлано прясно мляко, Нестле Джуниор (без мед) - като Нан-а. Нямам отзиви за вкусовите качества на Нутрилон, Хип, Лактана и Аптамил, само тях не съм опитвала. То със Софи и с Калина какво ли не купувАх  ooooh!
Бисквитки - купила съм едни бебешки на Хип, давам ги с внимание, че съдържат млечен протеин. Плазмона са готини, но те се разтварят и са за вечер в млякото. Към обикновените сме алергични, а закуска още ме е шубе да дам. Последните са екстра за бисквитена торта  Mr. Green
Ксеопея - и Калина суче активно, а 200 г порция да изяде е само в най-смелите ми мечти от категорията не може да се сбъдне. На всяко погълнато количестово над 60 г аз викам ура, ама то и затова на 10 м е 7,540 кг  ooooh!
Колкото до лятната количка - приятелски съвет - зимата си ползвай комбинираната. По 2 причини: 1/с по-големите колела е по-лесно придвижването и 2/лятната количка няма никакви покривала и прочее идиотии, трябва да купуваш чувалче. Аз иначе ползвам лятна Джейн Карера Аниверсарио, стар модел е, миналата година беше в промоция подарък със столче за кола, та затова я купихме. Иначе съм доволна от нея, но имам и известни леки забележки.
Браво на Ина,Йони и на Димана за чудните мерки!
Сиянче, браво на Павли, че е започнал да спинка! В нашата къща съня все още е мираж  Blush Как е Иренка?
Честито на всички студенти! На мен като завършила преди почти 12 г нЕкак си не ми е особено празнично.
Колкото до Коледните партита - аз няма да ходя на нашето. Калина не близва Ам и да ида в 8 и да се прибера в 9, за да заспива на цица нЕкак си безмислено ми се вижда  Confused
Мики, мерси за кафенцето!
Юху, разбирам те за Диди, Софи ми беше същата. Оправия - към 5 г и 6 м настъпи при нас, дотогава яко бяс. Можеш да ми "благодариш" за "успокоението"  Mr. Green
Ел - бързо да ти минава крачнецето  Praynig Колкото до дечицата в ДГ - не ги разболяват нарочно, но то там е чудо - лапат си прибори, шишета, биби, играчки... един да има болен и всички "разцъфват". Освен това ги оставят да търчат и са нон стоп потни, то и няма как да преобличт нон стоп 20 деца 2 бр. жени.
Рали с проблема бацили от ДГ и бебе те разбирам. Деликатна ти е ситуацията, ама не може ли някак си зетко да е неразположен и да остане при твоите родители за празника? То племенниче, племенниче, ама зетко си е най-мил  Hug Весело изкарване на партитата!
100% съм пропуснала някого, моля да ме извините, не е нарочно, но мозъка ми е спаружен и на дупки като швейцарско сирене.
Хубав ден ви желая и до после ако дребоса ме остави да пиша   bouquet

# 598
Пишете и нас в групата на крещящите и то за втора нощ #Cussing out
Снощи така се навиках на Миото, че днес се изниза още в 8.00  Mr. Green
Радина пак прави конюнктивит и и двамата с Тин са на Бивацин  Cry Пак секрети, пак простотии, до гуша ми дойде вече  Tired
Инак Радина и до днес си хапва по 200 гр, на хранене, а е вече 100 см и 15 кг Crazy

# 599
ДУ!  Heart Eyes

Честит празник на студенстващите!  Grinning

Стели - попара с 3 сухара, зеленчуково/месно пюре 220 гр, млечна каша с плод 220 гр някъде и 210 мл мляко  Peace.
Юхууу, съсипах се от смях! Без да преувеличавам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Далче, и аз ще се връщам на работа, защото разчитаме на моята заплата най-вече и то особено сега, когато Емо ще е на обучение и то цяла година  Crazy. Аз ще прехвърля на майка ми майчинството. Безработна е, тя ще гледа Йо и по-добре тя да взима парите, отколкото аз да взимам 120 лв допълнително към заплатата.

Аз от снощи съм болна  Sad. Тресе ме и съм с хрема. Откъде го пипнах това нещо...

Слънчи, няма как да не отидем с Йони. Продумах пред Емо и той ми се разсърди...Надявам се всичко да е наред и племенника да е здрав, друго не ми остава. Родителите му виждат внука си веднъж на високосна, а и ми твърди, че не можело вечно да го пазя от вируси и т.н. ... Не съм съгласна, ама...А и не виждам как ще го вържа Йони да седи на гости без да мога да го пусна да лази (плочки навсякъде!) и ще пощръклее за 0 време... Да не говорим как се плаши от непознати хора...Ще е премеждие, ама ходи го обяснявай... Sad

Общи условия

Активация на акаунт