Първо благодаря на Пухич и Танчето за рецептата за гриса. Днес ще му спрвтна на Жорето.

el_P, бързо да ти минава крака, че не вярвам да можеш много да си лежиш, както са ти препоръчали. То с тези дечица, в период на любопитстване....не можем да си почиваме.

elfie, Жори също пие млякото си бързо, може би за 5 минути.
Пина, аз имам 9 печата, но ми се струва много бавно докато събера печатите за това дето ми харесва.......ама събирам, пък ще видя.
la vida loca, много сте хубави на снимчиците, а дечицата ти просто невероятни.
Dallcheto, успех във взимането на решението, каквото и да е то, ще е най-доброто на цялото ви семейство. Решението е наистина трудно.

Неви, за млякото съм ползвала Нутрилон, НАН, Фризо, но за мен Нутрилон печели, сред изредените.
kseopea, аз взех лятна количка Чиполино Трини, за сега съм доволна. Ползвам я от август месец. Има си покривало за крачета, което е само от плат. То обаче се нахлузва на крачетата на детето и се закопчава за количката чрез тик так, така че аз слагам едно дебело одеялце и готово, не съм купувала зимно чувалче.
Radi, аз бисквитки съм давала обикновени на Житен дар.
star, Жори яде 4 пъти. Сутрин в 7-8 часа-АМ 210мл.,/ според това колко е кисел/; 12 часа зеленчуци или месо със зеленчуци, десерт плод; 16 часа-нишесте+плодово пюре, грис, смятам кус-кус да дам; 20 часа - АМ. И на мен ми се иска да разнообразя малко но не знам с какво
. А попарата също давам от време на време на обяд.Толкоз, Жори ме вика.
Приятен ден на всички.
Колко пъти още ще чуваш коментари от типа "Ами то/аз имам само малко хрема" и после Йони ще е болен... 

На мен така и не ми легна тоя празник за толкова години в университета.
, даже ми е забавно много, нооо си е изтощително на моменти. 
Ние до миналата година си го празнувахме.Повод да се видим и а разпуснем малко
Стискам палци и гостито да мине без проблем!
Аз незнам засега как ще я караме.Ако Жоро има работа ще си я гледам Ели,ако не,незнам.Няма на кого да я оставя и ако не я приемат на ясла,не ми се мисли.

Люс и Калина отдавна са в конкуренция по отношение на играчките. Най-вече тъй като Халюша се чувства длъжна да отнема от сестра си всяка играчка, с която малката маймунка се заиграе. Просто решава и дърпа. Така дърпа и книгите, някои от които съвсем закономерно се късат, следва съвсем закономерно наруване „Люси ми скъса книгата!“ И, съвсем закономерно, никакви обяснения не помагат. 
Та май ще си ходи...
Давам на Халюша от известно време, но не всяка сутрин и като че ли започваме да берем първите плодове...

Казвала съм ви, че събирам мечетата, от както се е родила Ина, а и съм питала техни представители дали ще има игра, да продължавам ли да ги събирам... "Ми събирайте ги, да, ще има игра!" И сега какво, ... не важали тия мечета, дето съм ги събирала!!!
Големите хипермаркети не участват в промоцията!