Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 668
  • 800
  •   1
Отговори
# 510
добре, наистина ли не можем да се държим малко по-възпитано  Tired Ваня те е поправила напълно коректно, а ти ѝ скачаш, не мисля, че това е нормално отношение  Peace

"и защо реши, че тази тема е за да препоръчваш стари филми? " - това ако е коректното, значи определено аз не съм в ред, на никого не скачам, обаче май наистина не се замисляте кога, как и на кого пишете - под "кого" имам предвид дали е някой нов - защото не знам дали знаете, обаче добрите неща, които се говорят за събраните жени из форумите са точно толкова, колкото и лошите, а аз съм от тези, които все търсят доброто. Изречението си беше грубо и не само аз го забелязах!

както искаш приемай думите ми, и аз съм била нова в този форум и първо съм чела, преди да пиша  Peace

Ако беше чела и преди да коментираш щеше да видиш, че идвах да си изтрия "объркания" пост и може би сигурно щях да се извиня, че съм сгрешила (макар да не е и на 100% на грешното място, но все пак темата си е ваша, вие знаете по-добре).

# 511
  • София
еее, хайде стига, че и двойни постинги при това. Преди да напиша каквото и да е погледнах дали не си регистрирана днес - е, не си. От достатъчно време си регистрирана, за да знаеш елементарни правила при писане във форум.
По принцип мнение във форума може да се изтрие от потребителя около 30 сек. или 1 мин, слад като го е пуснал. след това го трие само модератор.

Вместо да благодариш на София, че те упъти реши да обясняваш кой какъв е и вероятно изобщо не си прочела следващия ми пост. с достатъчно големи букви е написано в заглавието НАЙ-НОВОТО.

# 512
еее, хайде стига, че и двойни постинги при това. Преди да напиша каквото и да е погледнах дали не си регистрирана днес - е, не си. От достатъчно време си регистрирана, за да знаеш елементарни правила при писане във форум.
По принцип мнение във форума може да се изтрие от потребителя около 30 сек. или 1 мин, слад като го е пуснал. след това го трие само модератор.

Вместо да благодариш на София, че те упъти реши да обясняваш кой какъв е и вероятно изобщо не си прочела следващия ми пост. с достатъчно големи букви е написано в заглавието НАЙ-НОВОТО.

О, да, извинявай, че не си спомням датата на регистрацията ми, а броя времето от което взимам участие из някои теми. Ама ти тези неща няма как да ги знаеш. И да, Благодаря на София, макар темата да я бях намерила преди да видя нейния пост, просто негативизма от твоя събра цялото ми внимание, за което и вече съжалявам. Не ви дължа никакви обяснения защо и как съм изтълкувала темата първоначално, грешки стават, нито знам колко време след даден пост той може да бъде изтрит, нито знам как да слея 2 поста в един, за да не се получават "двойни постинги" - не мисля и че е необходимо висше, за да се включи човек в дадена човешка среда.
Можеше като разумна жена да си признаеш, че може би си била груба и не си искала така да прозвучи първия ти коментар след моя, освен ако не е обратното, и въобще да не се стига до подобни спамове (главно от моя страна, разбира се). Сега ако модераторът е наоколо, любезно искам да помоля да изтрие всичко след публикацията ми с 2-та постера, освен ако останалите нямат против, а аз най-спокойно ще се разкарам оттук, за да не преча  Stop

# 513
  • София
Момичета, всяка от страните каза каквото имаше
да казва, закривам процеса. Нека се върнем към
темата.  Simple Smile

# 514
Момичета, всяка от страните каза каквото имаше
да казва, закривам процеса. Нека се върнем към
темата.  Simple Smile

Извинявам се за получилата се ситуация, не мисля, че са много жените, които умеят да си замълчават в подобни моменти, аз за съжаление със сигурност не съм от тях  bouquet

# 515
И все пак да си спомним за какво точно е темата (не знам защо картинките не се показват  Rolling Eyes):
Hyde park on Hudson

Световна премиера: 31.08.2012
Жанр: Драма, Биографичен, Исторически, Комедия
Великобритания / 2012
Сценарист: Роджър Мичел
Режисьор: Роджър Мичел
В ролите: Лора Лини, Бил Мъри, Оливиа Уилиамс, Оливиа Колман, Самюел Уест, Блейк Ритсън

Playing for Keeps                

Световна премиера: 29.11.2012
Жанр: Комедия, Драма, Спортен
САЩ / 2012
Сценарист: Роби Фокс
Режисьор: Габриеле Мучино
В ролите: Джерард Бътлър, Джо Крест, Джуди Гриър, Катрин Зита-Джоунс, Джеймс Тъпър, Ума Търман, Джесика Бийл, Ноа Ломакс, Стефани Суорт, Денис Куейд  

Les Misérables

Премиера в България: 01.02.2013
Световна премиера: 07.12.2012
Жанр: Драма, Мюзикъл, Романтичен
Великобритания / 2012
Сценарист: Уилям Никълсън
Режисьор: Том Хупър
В ролите: Патрик Годфри, Арън Твейт, Еди Редмайн, Аманда Сийфрид, Саша Барън Коен, Ръсел Кроу, Хелена Бонам Картър, Хю Джакман, Ан Хатауей, Софи Елис, Саманта Баркс, Колм Уилкинсън

Promised Land

Световна премиера: 28.12.2012
Жанр: Драма
САЩ / 2012
Сценарист: Дейв Егърс, Джон Красински, Мат Деймън
Режисьор: Гюс ван Сант
В ролите: Хал Холбрук, Лукас Блек, Франсис Макдорманд, Розмари Деуит, Джон Красински, Мат Деймън, Скот Макнейри

Quartet

Световна премиера: 20.12.2012
Жанр: Драма, Комедия
Великобритания / 2012
Сценарист: Роналд Харууд
Режисьор: Дъстин Хофман
В ролите: Маги Смит, Били Конъли, Майкъл Гамбън, Полин Колинс, Шеридан Смит

Gangster Squad

Световна премиера: 11.01.2013
Жанр: Драма, Криминален
САЩ / 2013
Сценарист: Уил Бийл
Режисьор: Рубен Флайшър
В ролите: Джак Макгий, Ема Стоун, Райън Гослинг, Шон Пен, Джош Бролин, Джовани Рибизи, Майкъл Пеня, Робърт Патрик, Джим Фитцпатрик, Ник Нолти, Антъни Маки

Mama

Премиера в България: 18.01.2013
Световна премиера: 18.01.2013
Жанр: Ужаси
Испания, Канада / 2013 Сценарист: Нийл Крос, Андрес Мускети, Барбара Мускети
Режисьор: Андрес Мускети
В ролите: Николай Костер - Валдау, Хавиер Боте, Джесика Частейн, Меган Шарпентиар, Джейдън Грейг, Джейн Мофат
Продуцент: Гилермо дел Торо

Broken City

Световна премиера: 18.01.2013
Жанр: Драма, Криминален
САЩ / 2012
Сценарист: Брайън Тъкър
Режисьор: Алън Хюз
В ролите: Марк Уолбърг, Ръсел Кроу, Катрин Зита-Джоунс, Бари Пепър, Натали Мартинес, Алона Тал
Продуцент: Алън Хюз, Стивън Левинсън, Джордж Фурла, Марк Уолбърг, Рандъл Емет, Албърт Хюз

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 08:02 от Анонимен

# 516
Hansel and Gretel Witch Hunters

Премиера в България: 25.01.2013
Световна премиера: 10.01.2013
Жанр: Екшън, Комедия
САЩ / 2013
Сценарист: Данте Харпър, Томи Уиркола
Режисьор: Томи Уиркола
В ролите: Томас Ман, Ингрид Болсо Бердал, Джема Артъртън, Джеръми Ренър, Фамке Янсен, Питър Стормеър
Продуцент: Адам МакКей, Скот Гарденауър, Кира Сесей, Денис Стюарт, Кевин Джей Месик, Крис Хенши

Parker

Световна премиера: 25.01.2013
Жанр: Криминален, Трилър
САЩ / 2013
Сценарист: Джон Дж. Маклафлин
Режисьор: Тейлър Хакфорд
В ролите: Даниел Бернхард, Джейсън Стейтъм, Дженифър Лопез, Ник Нолти, Клифтън Колинс - мл., Майкъл Чиклис, Уендъл Пиърс, Пати Лупон
Продуцент: Тейлър Хакфорд, Лесли Алекзандър, Стийв Часмън

Stand Up Guys

Световна премиера: 14.12.2012
Жанр: Комедия
САЩ / 2013
Сценарист: Ноа Хайдли
Режисьор: Фишър Стивънс
В ролите: Ал Пачино, Кристофър Уокън, Джулиана Маргулис, Ванеса Ферлито, Катрин Уиник, Рик Гомез, Алън Аркин

Side Effects

Световна премиера: 07.02.2013
Жанр: Трилър
САЩ / 2013
Сценарист: Скот Бърнс
Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Кери О'Мейли, Андреа Богарт, Джуд Лоу, Чанинг Тейтъм, Руни Мара, Катрин Зита-Джоунс, Ванеса Шоу
Продуцент: Стивън Содърбърг, Грегъри Джейкъбс, Лоренцо ди Бонавентура

Escape from Planet Earth

Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
САЩ, Канада / 2012
Сценарист: Боб Барлен, Кален Брункер, Тони Лийч
Режисьор: Кален Брункер

Stoker

Световна премиера: 28.02.2013
Жанр: Драма
САЩ, Великобритания / 2013
Сценарист: Уентуорт Милър
Режисьор: Парк Чан-уок
В ролите: Никол Кидман, Мия Вашиковска, Матю Гууд
Продуцент: Ридли Скот, Тони Скот, Майкъл Костиган, Луис Стролър

Oz: The Great and Powerful

Премиера в България: 08.03.2013
Световна премиера: 08.03.2013
Жанр: Фентъзи
САЩ / 2013
Сценарист: Дейвид Линдзи-Абеър, Митчъл Капнер
Режисьор: Сам Рейми
В ролите: Джои Кинг, Мартин Клеба, Тони Кокс, Мишел Уилямс, Мила Кунис, Джеймс Франко, Рейчъл Уайз
Продуцент: Шон Бейли, Кей Си Ходенфийлд, Джо Рот

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 08:06 от Анонимен

# 517
Hansel and Gretel Witch Hunters

Премиера в България: 25.01.2013
Световна премиера: 10.01.2013
Жанр: Екшън, Комедия
САЩ / 2013
Нямам търпение да излезне вече!:)

# 518
Браво, Ема!   bouquet

# 519
 Супер !

# 520
  • Разпиляна във въображението
Стар Трек - http://www.youtube.com/watch?v=BrHlQUXFzfw

# 521
Очертава се да е велик като гледам трейлъра.

# 522
  • Варна
Момичета, от къде мого да намеря "Кецове"?

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт