Филми и сериали – най-новото /новини и премиери/

• 333 675
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
Писането с главни букви в нета се възприема за крещене. И е хубаво да озъптиш малко езика си, не се намираш на пазара Peace

# 496
  • Разпиляна във въображението

# 497
# 498
Очаквам го с нетърпение вече.

# 499

Здравейте на всички - за първи път се включвам в темата, но определено ще я следя с интерес. Този филм и аз нямам търпение да излезе.

Тези дни гледах вкъщи 2 филма с любимката ми Дженифър Гарнър (който не е гледал филмът с нея "Да се събудиш на 30" просто трябва да го гледа Simple Smile) и да ви кажа ... странна работа, хем интересни, хем мудни и ... странни  Crazy хем си заслужават, хем са загуба на време  Crazy (по моя преценка)

The Odd Life of Timothy Green / Необичайният живот на Тимъти Грийн (2012) и Butter / Масло (2011)

# 500
  • София
и защо реши, че тази тема е за да препоръчваш стари филми?

# 501
  • София
Ване, не плаши момичето, объркало се е.  Simple Smile

Moringa, ето тук  споделяме впечатленията си от гледаните филми.
Тази тема е само рекламна за предстоящите премиери.

# 502
  • София
Няма от кво да се плаши.
Моринга, разгледай хубаво форума има много интересни теми с много интересни филми препоръчани в тях.

Като каза премиера, да взема да ви зарадвам и да се самозарадвам с един Лео
Django Unchained (2012) / Джанго без окови
Световна премиера 25 декември 2012
премиера в България 18 януари 2013 (надявам се след свършека на света кината да останат)
http://www.youtube.com/watch?v=rC8VJ9aeB_g (много ми е красив Лео, мно-го!!!!!)

# 503
и защо реши, че тази тема е за да препоръчваш стари филми?

Бооожееее  ooooh!, ти пък защо реши, че всеки нов, в който и да е форум трябва да е запознат на 200000% с всички теми, към които рядко има на първата страница точно обяснение какво изрично трябва да включват - да, объркала съм се, и точно идвах да си изтрия поста, защото намерих подходящата тема за "стари" филми и ако 2012г. за теб е нещо старо, то тогава ще потърся кристална топка, за да съм в крак с новините и премиерите, които се коментират тук.

Ей заради такива като теб хората се замислят дали въобще да опитат да се включат в подобен форум.

Просто си нямаш представа как градиш лошата страна на такива места, където хората много често търсят помощ или приятно губене на време в сладки приказки с приятни хора!!!

Успешно ми уби мераците ми да пиша в темата, където ще знам, че вилнее твоята особа.

# 504
  • София
Драма! Драма! ще се самонасоля, обещавам!
То е написано в заглавието какво трябва да се включва. Simple Smile

# 505
  • срещу двата комина :)))
добре, наистина ли не можем да се държим малко по-възпитано  Tired Ваня те е поправила напълно коректно, а ти ѝ скачаш, не мисля, че това е нормално отношение  Peace

# 506
добре, наистина ли не можем да се държим малко по-възпитано  Tired Ваня те е поправила напълно коректно, а ти ѝ скачаш, не мисля, че това е нормално отношение  Peace

"и защо реши, че тази тема е за да препоръчваш стари филми? " - това ако е коректното, значи определено аз не съм в ред, на никого не скачам, обаче май наистина не се замисляте кога, как и на кого пишете - под "кого" имам предвид дали е някой нов - защото не знам дали знаете, обаче добрите неща, които се говорят за събраните жени из форумите са точно толкова, колкото и лошите, а аз съм от тези, които все търсят доброто. Изречението си беше грубо и не само аз го забелязах!

# 507
  • София
е, може да не се замисляме, но поне четем заглавията на темите.  Mr. Green

# 508
  • срещу двата комина :)))

"и защо реши, че тази тема е за да препоръчваш стари филми? " - това ако е коректното, значи определено аз не съм в ред, на никого не скачам, обаче май наистина не се замисляте кога, как и на кого пишете - под "кого" имам предвид дали е някой нов - защото не знам дали знаете, обаче добрите неща, които се говорят за събраните жени из форумите са точно толкова, колкото и лошите, а аз съм от тези, които все търсят доброто. Изречението си беше грубо и не само аз го забелязах!

както искаш приемай думите ми, и аз съм била нова в този форум и първо съм чела, преди да пиша  Peace

# 509
е, може да не се замисляме, но поне четем заглавията на темите.  Mr. Green

Хубаво, щом да пишеш правилните неща в правилните теми, за теб в по-важно от това как се отнасяш към хората и какво впечатление оставяш у тях - значи всичко е наред. Хайде със здраве, има достатъчно теми всеки да пише където и каквото иска  Stop

Общи условия

Активация на акаунт