114, за да не е фатална предколедна среща в Италия

• 34 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Italia
Малко извън трънливата тема с кол сентровете и тяхната ефективност аз не разбрах, аджеба,заЩо отидохме направо на 114 тема? Какво и е фаталното на 113та ? newsm78

# 46
Плюй си в пазвата и не питай. Laughing Laughing

# 47
  • Italia

Аааа,Що,бе,на мен пък 13 ми носи късмет (нали съм и родена на 13ти,фем фатал  Joy  ). Аз пък явно съм се поиталиан4ила здраво,Щото се замислям пове4ко като е петък,17ти  Laughing

# 48
От сайта няма ли секция с FAQ, може там да има съвет за теб. Или пусни въпрос към поддръжката по еmail.

ето ме:) май се справих, в крайна сметка.
Аз първо в сайта погледнах да, намерих и отговора, само че не ми върши работа, защото отново дава същата грешка.
Просто реших да звъня директно, айде 5 минути раговор , ОК. Кой е предполагал, че ще вляза в такава история...
И то в един момент не можеш да затвориш, защото си навъртял вече 6-7 евро да слушаш музика...
Сега пак им се обадих и на 2рия път вдигна една мацка, та сега чакам техника да ме открие:)
Иде ми да обърна едно Laughing

# 49

Аааа,Що,бе,на мен пък 13 ми носи късмет (нали съм и родена на 13ти,фем фатал  Joy  ). Аз пък явно съм се поиталиан4ила здраво,Щото се замислям пове4ко като е петък,17ти  Laughing

Aз не вярвам във фатални числа. Даже ми е супер нелогично, че фаталистките в темата решиха да пропуснах 113, след като сме имали 13 и 17 тема. Laughing Ще чакам да доживея и да видя как ще се процедира с 666 тема.

Като дати, аз пък не обичам края на месеца (както сега), а се радвам на началото на всеки нов месец. Но не от фатализъм, а от някакво лично усещане за край - ново начало... Но никога не бях правила връзка между тези мои усещания и факта, че съм родена на 1во число. Чак сега се "сетих" за това. Simple Smile))))))

# 50
Еииииииии хубово де , върнете си я на 113 , след като ви кефи. Crossing Arms Tired

Mомичета , имам един въпрос към вас - бихте ли ми дали италиански сайтове за онлайн гледане на филми ??
Ако съм там ,откъде мога да гледам онлайн
Трябват ми италиански сайтове ??? Praynig Hug Peace
Предварително ви благодаря .

Намерих само един кино сайт , но от него онлайн май неможе да се гледа а е доколкото разбирам за представяне на кино информация ???
http://www.movieplayer.it/
Тсугуми , предполагам , че ще има инфо !!! Praynig

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 16:52 от Markrit

# 51
А знаете ли, че днес е починал Андрей Баташов? На 45 години...
А аз даже не съм го гледала... И винаги съм си мислела, "хайде, следващия път". И изведнъж няма следващ път. Sad

# 52
Здравейте момичета, наистина е трагична новината за Андрей Баташов, лека му пръст. Такъв е живота, никой не знае кога какво го очаква, за това трябва да живеем така че в последния момент да не съжаляваме.
Абе да ви питам аз все забравям, кога се правеше коледната украса тук. Гледам повечето магазини вече украсили, а вкъщи. А някой да знае кога започва коледния базар в центъра на Милано. Питах моя мъж и той ми каза на 6-ти януари, но нали той си е домушар и все го е страх да не го накарам да отидем някъде, че се чудя дали леко не ме преметна  Grinning, а си търся повод да отида до центъра за да разгледам какво има в Unieuro.
A относно фаталните числа, и аз много не им вярвам, когато човек си има късмет, и фаталните числа и черните котки няма да му навредят.  Hug

# 53
  • в едно миланско село
Здравейте момичета, наистина е трагична новината за Андрей Баташов, лека му пръст. Такъв е живота, никой не знае кога какво го очаква, за това трябва да живеем така че в последния момент да не съжаляваме.
Абе да ви питам аз все забравям, кога се правеше коледната украса тук. Гледам повечето магазини вече украсили, а вкъщи. А някой да знае кога започва коледния базар в центъра на Милано. Питах моя мъж и той ми каза на 6-ти януари, но нали той си е домушар и все го е страх да не го накарам да отидем някъде, че се чудя дали леко не ме преметна  Grinning, а си търся повод да отида до центъра за да разгледам какво има в Unieuro.
A относно фаталните числа, и аз много не им вярвам, когато човек си има късмет, и фаталните числа и черните котки няма да му навредят.  Hug

според католи4еската традиция, на 8ми декември, ама какво ти пука, ако ти е кеф по_рано да го направиШ, прави си го  Laughing
не знам кога е базарът в Милано, аз в този период избягвам изобЩо подобни приклЮ4ения  Rolling Eyes Embarassed

сноЩи си легнах по ноЩите, за да се опитам да из4ета нам колко си месеца теми, при това, дале4 не вси4ките  ooooh!
и сутринта не можах да стана за работа  Embarassed #Crazy
та дойдох след обяд  Twisted Evil

# 54
bore, на това ли му викаШ коледен базар? http://www.villaggiodellemeraviglie.com/

# 55
bore, на това ли му викаШ коледен базар? http://www.villaggiodellemeraviglie.com/

тук съм ходила - голяма глупост !! Close Mr. Green Не си заслужава.Да не говоря изобщо за невъзможността да си намериш паркинг на това място Naughty

Заслужава си обаче да идеш на фиера ди артиджанато ,която е в началото на декември.Аз няма година да съм я пропуснала досега Hug

10 сент, тъй като в петък заминавам на ски Hug Hug Hug - днес се разхождах из спортните магазини и видях страхотни екипи на Колмар. Та си спомних за теб,че търсеше за брат ти май Rolling Eyes Мога да ти ги препоръчам защото наистина марката тук ,е гаранция за качество /личен опит/.

# 56
Момичета аз не съм ходила на този пазар, но до колкото знам е на самия център на милано, на улицата която започва от пиаца Дуомо и върви надолу към Кастелото.

# 57
Момичета аз не съм ходила на този пазар, но до колкото знам е на самия център на милано, на улицата която започва от пиаца Дуомо и върви надолу към Кастелото.
Сега се сетих за кой пазар питаш.Лелеее ужас е там такава бутаница беше миналата година.За тази не знам май от 8-декември беше ,но не съм сигурна

# 58
сергийте по виа данте, предполагам
от този уикенд до епифания са обикновено
преполагам, 4е много миланези Ще пътуват, тук е понте до сряда, та може и да не е голяма гъ4каница, не знам

# 59
  • в едно миланско село

ау, ти говориШ за обей обей  Shocked
и да ми плаЩат не отивам там, но първите години ми беШе интересен, де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт