"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 6

• 40 875
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро дами черпя ви кафенце и пожелавам на всички хубав ден Hug Hug Hug

# 556
Добро утро и от мен  Hug Галка много благодаря за кефнецето  smile3525
Вие доста сте изсписали... ooooh! докато ви изчета и стана обяд  Laughing
Аз не успях да гледам снощи серията...ама ще гледам повторението и ще се "изходя компетентно" както казва Зизу  Laughing

# 557
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  ruporuu Мераба пичолар! Hug Hug Hug
Малей, снощи избегах малко изненадващо, ама тва е защото бях решила да гледам Незабравима...божеееее, колко съм куха!!! Crazy ooooh! за кво гледам тая боза и аз не знам. #Crazy
Галеее, хубаво кафенце си спретнала...и аз ще се възползвам да си пийна и да излекувам изтерзаната си душа. Hug  bouquet
Малееее, колко станах патетична... Joy

На линия съм, ако някой иска да лафиме. Peace

# 558
И аз съм тука  Hug
Зизу ти вчера се измъкна по терлици хич никой не те разбра smile3503

# 559
Пък Незабравима сега я гледам и нещо взе да ми писва то все едно и също пък в Турция е голям хит незнам си колко и кви награди е спечелил.Гледам го най- вече заради Харун  love001

# 560
Тукя... newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 561
Ей сега изгледах снощния епизод и не мога да се стърпя да се изкажа:това гадно,злобно  човеченце Йомер ме кара да се изпотявам от възмущение! #2gunfireМоже ли до такава сепен да си заслепен от злоба,че да нараняваш и тези,които държат на теб/в случая Филиз/? bashТова може да го стори само човек с изключително остро чувство за малоценност! А същевременно се мисли за голяма работа! Жалко,подло,комплексирано създанийце!!! fightНе можаха да ме трогнат дори "милите очи"които си хвърляха с Феридето...Бясна съм! fight

# 562
Що бе Совичке? Те изглеждаха така... Joy Joy Joy

# 563
Мани как изглеждаха...Той е един съвършен егоист,подляр и кретен/при това глупашки наивен/!!!

# 564
наистина Юмер е голям гадняр smile3515 дори накрая когато спира да подскача пак ми е противен.Още малко му остава ще стане по-беден и от шивачките.

# 565
Ми то и преди холдинга им щеше да иде на кино щото е много прост и сега пак ще стане само че Йълмаз го няма да ги вади от калта.

# 566
  • София
Здравейте, дружина! Hug Хубавичко си хортувате тук и всичко де трябва сте казали. Аз пак не успях да гледам последната серия ни снощи, ни днес. Що така това добро момче Дизилерчо си е заключило клиповете newsm78  Аз тъкмо си мислех тези дни да му изкажа специални благодарности и пожелания за Новата  година, пък той Mr. Green Wink Нищо! Все пак и на него и на всички вас, скъпи виртуални приятелки, пожелавам весело посрещане на 2011 година и да се радвате на простички неща: че има кой да ви чака да се приберете вечер, че има за кого да врътнете едно кексче или баничка, че има някой, който като ви види  му светват очите от щастие, че има кого да нахокате вкъщи след работа,ядосани на някого  в трудния, забързан делник...И най-вече да сте здрави! Е, ако към всичко това се прибави и един круиз по Средиземно море или почивка на о-в Бали, няма да откажете, нали Wink Grinning Heart Eyes

# 567
Мерси за пожеланието, нека каквото си пожелаеш да ти се збъдне през новата 2011г. Hug Hug

# 568
Здравейте момичета, моля кажете къде мога да гледам серията от вчера и искам да ви пожелая една чудесна, щастлива и здрава Нова година.

# 569
  • Пловдив
  bouquet  bouquet  bouquet Здравейте къзларки - след кратки премеждия вече съм на линия! Не знам дали забелязахте, но днес преводаческия и озвучителски екип направи гаф, зададоха следния въпрос към Йълмаз: "Филиз, как е Йълмаз?"  hahaha hahaha hahaha Леко се оцъклих, но реших че не съм чула добре, после обаче се убедих. Да живее професионализма на работещите в нова!
Иначе задават се още по-тежките серии, не че до сега не бяха тежки, но нататъка идва по-страшното.  Всъщност единствения лъч светлина е една целувка, която ще си разменят нашите сладури.

Общи условия

Активация на акаунт