Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 429
  • 743
  •   1
Отговори
Привет, Красавици!  

Добре дошли на всички, нека заедно бъдем по-красиви, сияйни и изкусителни!  

Сайт за поръчки, от който имаме положителен опит http://www.pharmashopdiscount.com/en/11-filorga и ТЕМАТА във форума за него.
Друг сайт за Филорга https://www.parapharmacie-express.com

Тема 1

Как да нанасяме крема

Козметиката на Филорга съдържа основно НА /хиалуронова к-на/ а това е най-естествения и ефективен начин за заличаване на фините бръчки и забавяне образуването на нови. НА задържа водата в кожата /простичко казано/. Когато е в достатъчно количество - кожата е опъната, ако е в недостиг - кожата е с намален тургор, отпусната. НА има малък полуживот, резорбира се много бързо.
Докато се ползва козметиката лицето ще изглежда добре и времето за образуване на нови бръчки ще се удължава. Спре ли използването и - кожата губи тургор, бръчките с времето се врязват все по-дълбоко. Това е естествено и нормално, не е страничен ефект или недостатък на козметичния продукт.
Дори  с филърите НА - ефекта е 3-6-9 месеца /зависи от възрастта и кол-вото НА в тялото/
Продуктите /кремове, серуми, терапии/  на Филорга не са строго обвързана с възрастта  -  годините се посочват най-вече  заради клиента - водещи са нуждите на кожата и нейното състояние в момента.

Когато се ползва Филорга - трябва да се пие много вода /за да има какво да задържат молекулите НА/

ВВ кремът има УВ защита - SPF 15

Filorga Optim-Eyes
Съдържа НА и Микро-хранителни вещества - NCTF  -  патент, ексклузивна формула на Филорга, която  се състои от 55 активни съставки, от 6 специфични групи
– АК /аминокиселини/,
- ензими,
- нуклеотидни бази,
- анти-оксиданти,
- витамини и минерали.
Тези активни вещества са вкарана в Хроносфери и така достигат до по-дълбоките слоеве на кожата, действат в дълбочина. Заличава фините бръчки, уплътнява кожата, подобравя венозната и лимфна циркулация, повишава еластичността  на кожата.

Hydra-Filler - с много лека и нежна текстура, попива бързо, не оставя следи, прави кожата мека и гладка - много е хубав, подходящ е и за по-млада кожа  25 - 30 год. / зависи от състоянието на кожата/ за превенция на първите бръчки. Хидратира кожата в дълбочина, изравнява тена, с лека текстура с фин аромат на зелен чай. Може да се ползва сутрин и вечер.

NEOCICA  /флуид 20мл/
Възстановяващ флуид за увредена кожа, за  епидермална реконструкция  - след дерматологични процедури:
- лазер
- пилинг
- мезотерапия
- филъри
- възпаления
Може да се прилага и при:
- напукани устни  - напр.  през зимата
- след слънчево или термично изгаряне
- свръхчувствителна кожа
- след бръснене
Епидермален реконструктор -подтиска възпалението, възстановява тъканите, обновява, хидратира в дълбочина, укрепва кожата, стимулира регенерацията на кожата - на колагена и еластина. Идеален е дори за свръх чувств. кожа. Заличава белези /цикатрикси от различно естество, вкл. и след естетични корекции/.

Интензивно възстановява тъканите - подпомага регенерацията на кожата, потиска възпалителните реакции и възстановява нормалния и, здравословен вид

Приложение:
Нанася се 3 до 6 пъти на ден върху засегнатите участъци с леки,  нежни потупвания.
Не се нанася върху разранена кожа и секретиращи, кървящи рани.

PIGMENT PERFECT  е ултра концентриран серум /с действие по-силно и по-ефективно от крем, той е със силни концентрирани съставки/,  специфична грижа за кожата, който:
- намалява съществуващата  пигментацията на кожата,
- активно предпазва от поява на нови пигментни петна
- изравнява тена на кожата
Основната му цел са Хиперпигментациите, резултат от стареене на кожата, прекомерно излагане на слънце, хормонален дисбаланс – премено -, менопауза, бременност, кожни заболявания вкл. екзема и акне, различни процедури като химически пилинг и лазерна терапия. Заличава стари и предпазва от образуване на нови, изравнява тена.

MESO-WHITE  е крем с твойно дейсвие, /едно от които е насочено към пигментациите на кожата/:
- коригира пигментациите и има избелващо действие
- незабавно изглажда бръчките, като  стимулира фибробластите и подпомага производството на нови клетки
- възстановява блясъка на кожата /хидратира и тонизира кожата/

Предназначен е за по-млада кожа, с по-малко пигментни петна, съчетава ежедневна със специфична грижа. Може да ползваш през цялата година с изключение на периода, в който искаш да направиш/запазиш тена на кожата по-дълго.

FILORGA - TIME-FILLER се ползва като:
- дневен
- нощен
- околоочен /заради ботокс ефекта/
Ако се ползва 20-на дни нон-стоп има невероятен видим ефект и то доста осезаем.

Sleep&Peel  - нощен, леко ексфолиращ кожата, със силно антиоксидантно действие, коригира малките несъвършенства - петна, бръчки, белези, стимулира обновяването на кожата, придава и блясък, свежест. Много хубав продукт - ако нещо не си харесвам кожата /ако е по вяла, с намален тургор, без блясък/ - достаъчно е 7-8 дни да го ползвам подред и кожата ми си връща нормалния  вид. Много добре /нежно и деликатно/ почиства кожата - няма запушени пори, черни точки и т.н. Sleep & Peel е подходящ за целогодишно ползване като нощен крем.
Ако кожата е по-суха или чувствителна, Sleep&Peel се ползва през 2-3 дни

FILORGA - FOAM CLEANSER - идеално сваля грим и много добре почиства кожата. Не изсушава - кожата остава добре хидратирана и мека.
ПП. Не ползвам водоустойчива спирала и незная как ще се справи с нея.

ISO-STRUCTURE - Стягащ дневен крем с комплексно действие за зряла и отпусната кожа с по-дълбоки бръчки. За кожа над 40-45 год. Специално разработен с иновативни  по-мощни активни съставки, които регенерират и  стягат кожата, включително и контура на лицето, стимулират синтеза на колаген и еластин, изглаждат и попълват по-дълбоките бръчки, подобряват еластичността, възстановява плъността на кожата, хидратират я в дълбочина.
Този крем е плътен, богат, но попива добре и не оставя следи, не залъсква кожата, създава усещане на мекота и комфорт.

Нyal-defence е разработен с основна цел запазване на НА от унищожаване / от хиалуронидазата - ензим в тялото, който я унищожава/ Идеята е била след като се постави филър с НА, да се осигури и по-дългото и запазване. Така че той има по-силно действие в тази насока

Мезо + е серума - използва се или самостоятелно или под крема - за предпочитане вечер /защото има по-интензивно действие, стимулира регенерацията на клетките /.
Не е проблем, ако нанасяш по малко и през деня.

SLEEP RECOVER - той е за уморена, отпуснта, вяла кожа, без тонус - моята не е такава и при мен нямаше този видим ефект, както при  много мои приятелки, които го ползват

Няколко полезни цитата

хубава тема Hug
от 1 година и половина ползвам козметика само на Filorga.
ще похваля продуктите, които ползвам и съм изключително доволна от всички:

Anti Age Spray - прекрасен, много освежава кожата и може да се ползва дори върху грим.

Meso-C серум с витамини - много хубав продукт, който за 21 дни видимо стяга и прави кожата много свежа и хубава. при мен имаше ефект още след първите 7 дни.

Optym Eyes - най-хубавия очен крем, който съм ползвала. от година и половина не смея да рискувам да го сменя с друг.

Iso-Age - това е моят дневен крем от много време насам.

Почистващата пяна на Филорга е също най-добрият продук, от подобните, които съм опитвала. Препоръчвам я с две ръце. Освен това е много икономична!

NEOCIA флуид - перфектен крем за възстановяване на кожата от зачервявания, сухота в определени участъци, леки изгаряния. много добре ми действа след скубане на веждите.

Lip-Structure - чуден продукт за устни, купих си го преди месец и съм много доволна. от едната страна съдържа много лек флуид против бръчици около устата, а от другата страна е четката за устни, като прави лек уголемяващ ефект на устните и дава много приятна мекота.

За Слънцезащитните продукти за лице:
- отговор на Филорга:  Слънцезащитният крем се нанася само след вашия дневен крем
- отговор на специалист естетична дерматология: Първо се нанася дневния крем според  типа кожа, след което се нанася слънцезащитния продукт. Това се обосновава от факта, че слънцезащитния е първата ви защита от пряката слънчева светлина.

Инфото е благодарение на denis_d и още няколко момичета.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 14:13 от bubanka

# 1
  • София
Благодаря за  новата тема. В старата имаше много хубави обяснения за отделните продукти и няма да е зле да ги систематизираме и да ги сложим в първия пост...
Аз ще погледна какво мога да направя докато не са забранили редактирането...

# 2
beliz, да добре ще е да се направи. Също ако някой иска пусна по-добре оформена тема, аз мога да изтрия тази. За мен е важно да има къде да се пише

# 3
  • София
Записвам се да ви следя, с нетърпение чакам Хидрафилър-а и ББ крема  Hug

# 4
  • Бургас
Благодаря за новата тема   bouquet

# 5
  • София
Ето синтезирана информация и предложение за начало на темата.
Мога да ти го пратя на ЛС направо да го копнеш в началото.

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 09:38 от beliz

# 6
  • Wolwedans
 И аз съм от любителите и ползвателите на Филорга от около 6-7 месеца и с радост ще ви следя Peace

# 7
  • в 1001-та нощ
beliz   bouquet чудесна работа си свършила  Hug

аз приключих с хидрафилъра Simple Smile

кожата ми не е добре напоследък, защото съм в отслабващ режим и болна Sad  мисля да предприема ХК пер ос, не съм пила никакви добавки от март  Blush

не смея да заложа на по-тежките кремове, макар че ми се иска  Blush

# 8
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Hug

Обожавам Филорга! Тази козметика преобрази кожата ми!В момента чакам още два продукта Peace

# 9
Тъй като следя темата, си позволих да редактирам заглавния постинг и да нанеса корекциите.

За да не съм съвсем офф - също съм голям фен на Филорга. Имам опит с околоочния, почистващата пяна, Time-Filler, Sleep&Peel, Iso-Structure, Iso-Age, Lip Structure и ВВ крема /2/.

Скоро смятам да си поръчам експресния лифтинг за околоочния контур и анти-ейдж спрея, а есента /живот и здраве/ - MESO - C.
Ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления за експресния лифтинг.  bouquet

# 10
  • в 1001-та нощ
а кой продукт наричаш - експресен лифтинг с очния контур  Rolling Eyes

# 11
# 12
   Момичета , бихте ли сравнили Филорга-та с  някоя от марковите козметични линии ?
   Интересно ми е на кое ниво е тя относно да кажем Клиник , Ланком , Кристиан Диор , Шисейдо ,Герлен (и друго каквото се сетите) ?

Ако на някой му се прави такова съпоставление .  Simple Smile  bouquet

# 13
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Beliz, благодаря за труда по обобщаване на поста и кратката характеристика на кремовете от полезните съвети на Денис.  bouquet
Аз използвам козметика на Филогра от около 4 месеца и кожата ми е в много добро състояние. Определено не смятам да експериментирам с друга козметика в скоро време. Много съм доволна и сърдечно благодаря на Денис за полезните насоки и отзивчивостта!  bouquet

# 14
  • Пловдив
Благодаря за новата тема. Аз използвам Филорга от скоро, но съм много доволна, кожата ми направо се преобрази.

Общи условия

Активация на акаунт