Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 443
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • в 1001-та нощ
denis_d  Hug много хубаво нагледно пояснение как действа  Blush

имаш ли опит с продукт, за който Мун попита  Rolling Eyes

bouquet

# 32
Много съм отнесена Hug и аз получих мейл за намаление от сайта Освен кода за -10% за Филорга има и още един код за други марки
Et encore plus de réductions sur vos marques préférées !
-15 % sur tous les produits Caudalie, Neostem et Mediceutics, même en promotion, avec le code CNMETE15
Ще спретна една поръчка с Филорга Peace последно нали до фр. превозвач се пускаха поръчките  bouquet

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 22:07 от ahat

# 33
Как процедирате с пяната - първо почиствате лицето с миц. вода примерно и после пяната или първо пяната и после лосион?

Защото имам лосиони, които действат на кожата и ако после мина с пяна ги отмивам, пък и обратното ако направя първо пяната, после лосиона - какво ще остане от действието на ХА  Rolling Eyes...така го обясних дано ме разбрахте Simple Smile

# 34
  • София
denis_d  Hug много хубаво нагледно пояснение как действа  Blush

имаш ли опит с продукт, за който Мун попита  Rolling Eyes

bouquet

За  Liss and Go -много хубав продукт, за специални случаи  - за моментален ефект - повдигане на очите, експресен лифтинг, повлиява също подпухналостта и тъмните кръгове, изглажда бръчките.
Тръбички, пълни със серум с тампон в единия край, с помоща на който течността се разнася в зоната около очите.
На мен лично ми харесва -  с ботокс-подобен ефект, но моментален Simple Smile и лошото е, че е краткотраен / няколко часа/

# 35
denis_d, много ти благодаря за споделеното мнение и, че ми спести един излишен разход!  Laughing bouquet
Не очаквах, че е толкова краткотрайно действието на емулсията, в описанието продуктът беше представен, че "видимо и продължително стяга кожата". Simple Smile

# 36
Леле, колко сте изписали Simple Smile Бързо ще ви изчета. И аз имах въпрос за пяната като на Самсара. Не мога да си избера продукти, искам към 4-5 и все се чудя от какво мога да се лиша сега Simple Smile

Не успях в предишната тема да благодаря на а.l.e.n.a за бързият отговор по моя въпрос  Hug

# 37
Аз специално първо свалям грима или с мицерална вода, или с почистващо/ тоалетно мляко. След това мия лицето с пяната. После обтривам с розова вода /късна есен, зима, ранна пролет/, или пръскам термална вода по цялото лице /в останалото време/. След това- нанасям съответните кремове.
Сутрин след ставане- пяна, розова/ мицерална вода, крем и т.н.

# 38
  • в 1001-та нощ
ох, тази пяна, тази вода  newsm03 newsm03 все се ослушвам да спестя тези екстри  Rolling Eyes но може би наесен ще пробвам по веднъж

# 39
Добър вечер, благодаря отново за мненията ви. Вчера получих нещата, тази вечер започнах. Измих с пяната, сега съм с мезо маската, после четох само с вода и мажа слийп енд пийл.
Сутринта мицеларната вода на Ланком достатъчна ли е и после хдра хилъра или да минавам пак и с пяната, имам и един Биотоник на Биодерма, но май май ще е излишен вече. Насочете ме ако бъркам подредбата  Hug  bouquet

# 40
  • Sofia
   Здравейте, момичета!  Hug Включвам се и аз във вашата хубава темичка, тъй като доста се заинтригувах от въпросната марка и ползите от нея.

На кратко: на 26 год. съм, кожата ми е сравнително непроблемна и мисля, че се води нормална, много рядко ми се появяват пъпчици, не страдам от пигментации и все още нямам изявени бръчки. Търся продукт, който най-вече да стяга кожата и да подсилва изваяния контур, без да е прекалено агресивен. Поради честите диети и недоспиването, кожата ми леко се поотпусна, но в никой случай не искам да ползвам продукти от "тежката артилерия". Също така, имам постоянни сенки под очите, които прикривам с коректор. Прочетох обясненията на различните продукти в началото на темата, но придобих само повърхностна представа; освен това, поради някаква причина, в сайта на марката всички обяснения ми излизат на френски дори и след като натисна опцията "English".
   Бих се радвала, ако някоя от вас ми препоръча няколко продукта, които смята, че са подходящи за мен.   bouquet Аз лично се спрях на Optim-Eyes, Hydra-Filler, Sleep&Peel или Sleep Recover, Foam Cleanser - дали са подходящи за по-млада и в сравнително добро състояние кожа? Ако имате още предложения - тръпна в очакване!

Благодаря предварително.  Wink

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 23:50 от Black_Cat_13

# 41
  • Пловдив
Black_Cat_13,от прочетеното в двете теми според си се спряла на правилните продукти Peace

# 42
  • Sofia
   Благодаря за отговора, armiraHug Радвам се, че съм се ориентирала правилно. Не успях да прочета миналите теми; само тази прегледах, но останах очарована от високите ви оценки и страхотните резултати, които споделяте, че сте постигнали благодарение на тази марка. Звучи доста мотивиращо, със сигурност ще следя темата изкъсо. Дано и при мен има подобен невероятен ефект.

А Time-Filler-а и Мезо+ за по-зряла кожа ли се препоръчват?  Rolling Eyes Или, особено второто, може и за 20+ годишни? Също, да попитам набързо, всички ли продукти за непрофесионална грижа, които предлага Filorga, са описани на първата страница или само най-популярните?

# 43
  • в 1001-та нощ
всички непрофесионални продукти можеш да разгледаш на страницата на Филорга   Peace

# 44
За  Liss and Go -много хубав продукт, за специални случаи  - за моментален ефект - повдигане на очите, експресен лифтинг, повлиява също подпухналостта и тъмните кръгове, изглажда бръчките....
Не очаквах, че е толкова краткотрайно действието на емулсията, в описанието продуктът беше представен, че "видимо и продължително стяга кожата". Simple Smile
Аз така и предположих, че ефектът е за няколко часа. При всички положения ще го пробвам- ако си изпълнява "обещанията" мисля, че си заслужава да имаш подобно нещо под ръка за екстрени ситуации..

Общи условия

Активация на акаунт