Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Alena, да ти е жив и здрав малкия мъж   bouquet

# 736
  • София
Vikute  Peace правилно си се насочила към Хидра Филър  Peace

Пяната за мен не е дегримьор, по-скоро в ролята на "сапун", аз я ползвах след дегримиране - за баланс на кожата и финално отмиване на всякаквите дегримьори  Peace
Благодаря  bouquet, прочетох поздравленията, присъединявам се и аз - много да сте здрави и щастливи!

Аз на консултантките много не им вярвам. Все се чудя като са толкова компетентни защо не правят впечатление хубава и поддържана кожа?  newsm78
На мен една ми каза, че тайм филър( и мат-а), били за зрели кожи към 50-те години..
Аз когато попитам за Филорга - реакцията винаги е:оооо, "това е страхотна козметика, нищо общо няма с другите" и толкова!
Като чета описанията на Тайм филър - според мен също е за зряла кожа, да не говорим за Iso structure - там има и лифтинг, което също е грижа за по-зряла кожа.
Може би консултантките са толкова "компетентни", защото използват всичките мостри и после няма за нас ooooh!
Направи ми впечетление, че в Ремедиум цените са доста по-ниски, не говоря за намалението - то е за специалната грижа. Хидра филър е 89 лв, при положение, че съм го виждала на цени м-у 103 и 108 Peace

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 10:29 от Vikute

# 737
На мен ми направи лошо впечатление, че всички налични бяха на една цена- в едната аптека 120лв, Shocked в друга 102. Само в третата има разлика в цените на различните продукти  Peace

# 738
На тези кремове с ниски цени,да не би да изтича срокът на годност?Попадам често на такива случаи,особено в комплекти?

# 739
  • Пловдив
Да ви попитам, през пролета и лятото използвате ли слийп анд пийл newsm78? Имам проблем с появата на пигментни петна от слънцето и се чудя дали да не го спра май месец Rolling Eyes. Още съм в търсене на висока защита за комбинирана към мазна кожа. Последно тествах Биодерм флуид 50 фактор, но ФДТ ми върху него някак....не покрива, и не издържа дълго, сякаш избледнява Rolling Eyes. А и ми мазнее този флуид. Търся тестер, търся на продукта с УВ защита на Филорга, но май нямат Rolling Eyes.   

# 740
# 741
  • Под люляка
Да ви попитам, през пролета и лятото използвате ли слийп анд пийл newsm78? Имам проблем с появата на пигментни петна от слънцето и се чудя дали да не го спра май месец Rolling Eyes. Още съм в търсене на висока защита за комбинирана към мазна кожа. Последно тествах Биодерм флуид 50 фактор, но ФДТ ми върху него някак....не покрива, и не издържа дълго, сякаш избледнява Rolling Eyes. А и ми мазнее този флуид. Търся тестер, търся на продукта с УВ защита на Филорга, но май нямат Rolling Eyes.   

Пробвала ли си Uriage - http://www.kozmetika.bg/show/URIAGE/17427_%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0% … %B5%D0%BC--SPF50/

# 742
  • Пловдив

Не съм използвала нищо на тази марка, ще си потърся тестер да пробвам. Добре е че е тониран, ако мога да си спестя ФДТ....., но само два цвята.......... ще видя дали някой ще ми е добре Rolling Eyes. Проблемът е, че ми трябва висока слънцезащита, а те обикновенно ми мазнеят и ФДТ не стои добре отгоре Rolling Eyes.
Някой използвал ли е UV дифенс на Филорга, aко може да го опише като консистенция?

# 743
  • в 1001-та нощ
Описват го, като много лек продукт, тип "невидим" - не тежи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт