Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 442
  • 743
  •   2
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes супер, ще погледна  Heart Eyes

# 706
Не знам дали сте споменавали, но попаднах на инфо, че от Април Филорга пускат Time filler eyes и реших да споделя ( разбрах оттук http://www.makeuponyourmind.com/review-filorga-time-filler-eyes- … aunch-april-2014/ )
Аз лично с нетърпение ще чакам да пробвам тестер на крема, защото Optim eyes определено ми дойде лек:)

# 707
denis_d, от месец ползвам кремът Skin Perfusion за очния контур - усещането е като Optim Eyes, имаш ли поглед какво ги отличава  Heart Eyes  bouquet
Алена здравей,
Моля да споделиш дали Skin Perfusion е по-добър от Optim Eyes,наистина ли има ботокс ефект...
Проблема ми е в сутрешното подпухване и вече леко изразените бръчки под очите,не тип пачи крак,на 37 години съм.Благодаря предварително   bouquet

# 708
  • в 1001-та нощ
И двата еднакво ми харесват  Rolling Eyes а сравнението ме затруднява, защото при мен кожата през бременността се променя.

Ботокс пептодоте в Skin Perfusion могат да провокират раздразнение, каквото с Optim Eyes никога не съм имала. Това раздразнение ми се е случвало след дегримиране - не е било друго, но може би кожата е по-чувствителна в такъв момент и ми щипкаше, леко се зачервяваше и подуваше и преминаваше за часове. По този повод се консултирах с лекар в Дерма вита и така ми го обясниха - кремът е великолепен, но ботокс пептидите - давали такива реакции понякога  Peace Иначе при ползване сутрин не съм имала такива драми - никога  Peace

Според мен и Optim eyes ще ти е достатъчен  Peace започнах да го ползвам на твоите години - с фини мимически линийки, които се изявяват при усмихване ....и перфектно се справяше, също бих казала - повдига клепача, ако пада - обира "отока" и отпускането  Peace

# 709
Дали този април обаче, че така и Iso Age не го обновиха, а бяха казали още преди 6 месеца може би, че ще излезе

# 710
Благодаря Алена,
Аз всъщност ползвах Optim Eyes за около 3 месеца (две опаковки),но при мен не се справяше с подпухването и повдигане на клепача.Може би ще пробвам новия Time filler eyes,някои беше писал,че ще е на пазара от Април месец Simple Smile

# 711
Дойдоха ми няколко неща и искам да питам.

UV defence как се ползва - под или над крема?

Дойде и Age-peel. Прави се веднъж седмично, но ако слагам вечер slee&peel дали няма да се дразни много кожата? Имам и друг нощен на Кларанс. Дали да не ползвам него в деня на пилинг процедурата?

# 712
  • Sofia
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате подходящи продукти на Филорга за възрастна жена. Майка ми е на 74 години и търся подарък, за нея който да взема в понеделник.

Ще съм Ви признателна, ако ми кажете къде мога да ги купя в София !   bouquet Тъй като няма да имам време да чакам доставка от сайт, ще съм Ви много признателна  ако кажете къде мога да пазарувам продукти на Филорга в наличност.

# 713
  • в 1001-та нощ
Тайм филър, големите аптеки  Peace

# 714
и в Ремедиум и  в аптеката вътре на Мол Парадайс /на Хладилника/ имат в момента големи намаления и подаръчни комплекти изгодни + бонуси в кутиие-тестери травел сайз

# 715
  • София
Снощи в новия Ремедиум намаления не видях. Може ли пример какво е намалено горе долу?

# 716
  • в 1001-та нощ
Не знам дали става въпрос за това, но има кампания - мисля до края на месеца в някои аптеки, в които 8 продукта са намалени с 25%

# 717
Да именно.

# 718
  • София
Пак се включвам с питане - time filler-ът има ли слънцезащитен фактор, защото май на опаковката не видях?

# 719
  • в 1001-та нощ
Май само UV Defence и ББ кремът имат Peace Първият мисля 50 фактор, вторият 15  Rolling Eyes

Дойдоха ми няколко неща и искам да питам.

UV defence как се ползва - под или над крема?

Дойде и Age-peel. Прави се веднъж седмично, но ако слагам вечер slee&peel дали няма да се дразни много кожата? Имам и друг нощен на Кларанс. Дали да не ползвам него в деня на пилинг процедурата?

Слънцезащитата - последна  Peace

С пилингите - аз бих била по-внимателна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт