Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Има намаление във Фармашопа..- 10 %.  Peace

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 17:46 от beliz

# 16
Благодаря за темата Heart Eyes

# 17
   Момичета , бихте ли сравнили Филорга-та с  някоя от марковите козметични линии ?
   Интересно ми е на кое ниво е тя относно да кажем Клиник , Ланком , Кристиан Диор , Шисейдо ,Герлен (и друго каквото се сетите) ?

Ако на някой му се прави такова съпоставление .  Simple Smile  bouquet

Имала съм продукти на първите три марки. Не мога да сравня Филорга с нито един от тях. Филорга за мен е нещо уникално , никога не съм ползвала нещо такова. Моята кожа е отвратителна, макар да се старая да се храня здравословно, правя детокси и т.н. Преобрази ми кожата за 1 месец. Страхотно е сутрин да станеш и да видиш кожата си избистрена, и без черни кръгове под очите.

# 18
  • Варна
В предната тема се интересувах, дали козметиката може да се купи от фрийшоповете по летищатата и ми отговориха, че не се предлага.

Реших да напиша този пост, защото информацията може да е от полза за други момичета.

Филорга не се продава в испанските шопинг центрове от тази верига El Corte Ingles, в другите магазини и шопинг центрове в град Алджесирас, на летището в град Малага, а също и на летището в Мюнхен.

# 19
 Днес си получих пратката от Сocooncenter! newsm44
SLEEP-RECOVER   
LIP-STRUCTURE
Pigment Perfect
UV-DEFENCE и
ВВ-крема обща сума 153.10Е
Не ми се искаше да давам толкова пари наведнъж, ама бързах със слънцезащитния и крема за петна, че положението е нетърпимо. Още в колата разпечаатах кутията и се намазах с ВВ и писалката за около устни.От ВВ не се впечаллих, но след около половин час се погледнах в огледалото и ефектът е ОАУ!!!
 Joy
Напречните бръчици над горната устна ги НЯМА.

# 20
  • Wolwedans
Има намаление във Фармашопа..- 10 %.  Peace Сега е момента да се поръчва.

Скрит текст:
В тази насока искам да попитам дали някой иска да се комбинираме за един пакет - S&P, Optim eyes и Iso Structures - Аз искам първите 2 и някой ако иска Iso Structures ще се върже на -30%.

Днес следобяд ще пускам поръчката
И аз мисля да пускам днес- утре, къде го видя това 10%? Ако е на самите продукти то си е перманентно горе долу- от 7 до 10%...
Скрит текст:
Ако някой иска да се присъедини за Варна да пише на лични

# 21
  • Пловдив
Селма,от висок клас козметика съм използвала кремове на Клиник,Шисейдо и Диор и мога да кажа ,че нямат нищо общо с Филорга.Филорга работи още от първото нанасяне. Peace Когато Денис ми препоръча Слий енд Пийл пробвах доза и на другият ден видях видим резултат в огледалото.И така се започна...сега имам дневен мат крем,маска,освежаващата вода,слийп едн пийл,и чакам измиващата пияна и хидиал дефенс Peace
За есенно- зимният период съм се подготвила за пилинг и мезо терапията Peace ще си взема и Бб-то.
Филорга е като наркотик!Започнеш ли - няма спиране Hug

# 22
  • София
Ally_t, по мейла дойде намалението. Не е ли опоменато някъде в сайта?

# 23
  • Wolwedans
Ally_t, по мейла дойде намалението. Не е ли опоменато някъде в сайта?
Aми аз поне не виждам. Не ми се отразява автоматично в кошницата, значи е някакъв код, който са ти пратили, вероятно персонален. Ако искаш сподели го след като вече си го ползвала да го изпробваме и ние Mr. Green

# 24
  • София
С най-голямо удоволствие, но не е на моята поща. Писах на девойката и чакам да ми го прати - предполагам няма да има проблем.

Едит: Ето и кода - SOLDESETE. Успешни поръчки!

# 25
Armira , Annabel 83 , благодаря ви за мненията !   bouquet  bouquet

# 26
  • Wolwedans
С най-голямо удоволствие, но не е на моята поща. Писах на девойката и чакам да ми го прати - предполагам няма да има проблем.

Работи!!! Party Party Party
Много благодаря! Hug Hug Hug

# 27

Благодаря! Hug  bouquet

# 28
  • Велико Търново
Здравейте, и благодаря за новата тема  bouquet
В момента на Филорга ползвам само Оптим айс,доволна съм,но ми трябва нещо по-силно и съм на път да си поръчам от сайта Тайм филър Peace
beliz ,благодаря за кода,възползвах се и аз  bouquet

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 16:59 от *Biskvitka*

# 29
Благодаря за новата тема, страхотно оформление и информация.   bouquet

Селма, преди Филорга ползвах бяла козметика основно на ЕЛ и от време- навреме на Кларинс и Шисейдо. Мога да кажа само едно- база за сравнение НЯМА! Начинът, по който Филорга повлия на кожата ми е несъпоставим с другите марки. Единствено до момента не съм така прехласната по пяната за почистване, очаквах повече от нея /въпреки че като свалям грима с мицерална вода преди пяната, както и спиралата със специално предназначен за целта разтвор, остават петна от спиралата около очите, а не е водоустойчива, други пяни и гелове са се справяли значително по- добре/. От друга страна пък остава кожата с толкова свежо усещане, че то компенсира недостатъците  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт