"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 6

• 40 854
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе той как излиза от играта newsm12 разболяваше се от нещо щото го засякъх в няква болница.
Абе, да ти кажа изобщо не си спомням как изкараха Джамил от филма. Толко ми е интересен, че чак не съм го отразила. Joy Joy Joy Joy

# 631
Дай да поговорим малко и за Мюжгян.Тя е същата като Хандан само че сега  не й се отделя толкова  внимание.Сещаш ли се  когато Елиф беше жива и тя правеше всичко възможно да я отдели от Йълмаз щото бил беден и т.н. Мюжгян има голяма заслуга за това тя да се ожени за Юмер сега прави същото с Налян .

# 632
майката на Йълмаз е голяма лигла и подмазвачка smile3515

# 633
Като види Ъслъ направо се разтапя

# 634
  • София
Абе той как излиза от играта newsm12 разболяваше се от нещо щото го засякъх в няква болница.
Абе, да ти кажа изобщо не си спомням как изкараха Джамил от филма. Толко ми е интересен, че чак не съм го отразила. Joy Joy Joy Joy
   хахахааха е това много ми хареса миличка страхотна си но много ме дразни тоя човек  hahaha hahaha hahaha

# 635
ей начи зизу пак се изгуби в мъглата smile3532

# 636
Чеки бе, влезна пациент... hahaha hahaha hahaha
Аз все пак съм и на работа. Wink
Та значи, ще обсъдим оная СЪСЛАР майката на Йълмаз... ooooh!
Офффф, ако клекнем да ти разправям за нея ще ме заболят коленете.  Whistling
Но, се радвам, че най-накрая и на нея ще й обърнем внимание. Joy Joy Joy

# 637
Оф да ти кажа довечера хич няма да е за гледане Weary направо реки може да потекат,ще става тя една чудо ще е

# 638
Оф да ти кажа довечера хич няма да е за гледане Weary направо реки може да потекат,ще става тя една чудо ще е

Може за нас да е зле, нооо за СЪСЛАРА ДЕВИЛ ще е супер. Няма да я има Филиз...само Ъслъто ще се мота в полезрението й. Мед ще й капне на сърцеЦето и ще настъпи рай в нейната гадна душица. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ся кат си спомним как изпусна чая от ръцете си като чу, че детето е на Йълмаз.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 639
Ако имаше начин не Филиз а Ъслъ да е бременна за нея щеше да е най-добре

# 640
Ако имаше начин не Филиз а Ъслъ да е бременна за нея щеше да е най-добре

Така, така...пък и детето може да не е от Йълмаз...ама няма значение, нали е Ъслъ. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 641
незнам как й дава сърце да гледа че детето й е нещастно с Ъслъ и в същото време постоянно да му я натрапва,сигурно не вижда че Йълмаз обича Филиз

# 642
незнам как й дава сърце да гледа че детето й е нещастно с Ъслъ и в същото време постоянно да му я натрапва,сигурно не вижда че Йълмаз обича Филиз
Не, тя вижда, но не й отърва. За нея няма такава връзка. До последно правече сурати. Дори и когато Филиз роди малкия Оги... Joy Joy Joy
Оная бере душа, тая успокоява Ъслъто. ooooh!

# 643
  • София,
А Ханданката, я кажете ще объркали главата на Йълмаз, той ще и повярва ли че бебето е на Джем? ooooh!

# 644
А Ханданката, я кажете ще объркали главата на Йълмаз, той ще и повярва ли че бебето е на Джем? ooooh!
Мдаааааа, още довечера ще занесе на МачоМен фълшиви изследвания на Филиз. МачоМен ще повярва, но така или иначе до края все ще са заедно. После ще разбере и ще изроди сина си. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт