"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 6

• 40 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ха здравейте, не ми се коментира и на мене че от тези гаднярски серии ми иде да се гръмна.
И аз съм в бозата незабравка, кво да се прави мечти превърнати в мераци  Mr. Green

Дизилер ми писа на лични, че всеки който иска да гледа клиповете му да му прати на лични ника си от вибокса и ще го добави към групата си за да гледате, заключил ги е защото му правели некви мръсотии.

Така че пратете му ЛС и той ще ви пусне у бокса.

# 571
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, на Дизито все някой му прави нещо. ooooh!
Добре, че ТВ-то ми записва и имам начин да гледам сериите.

Сега съм позиционирана пред ТВ-то и мисля да лафя с Галето ако е тук...мисля, че я скивах на балконЯ.

# 572
тука съм  Hug

# 573
Брей тоя Джемил е много ама много прост как може да обърква детето,мислех че му е дошъл акъла в главата ама явно не е. ако бях на Салих такъв бой щях да му хвърля bash

# 574
Джемилката се окъка как си пише у дебелите книги. #2gunfire #Cussing out #2gunfire
То па бива да не мислиш за психиката на малко дете, ама тва неговото граничи с безумие.
Салих много мек бе...я един ъперкът в междуочието последван от задушаващо тръшване и ''натиска на Салих", скача му отгоре два пъти трупешката и го прескача....и за финал ага умре тая гад мръсна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 575
Само така Зизу  newsm10

# 576
Предстои една от любимите ми сцени ала Йълмаз-Филиз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
Предстои една от любимите ми сцени ала Йълмаз-Филиз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Само да не Утечеш, че утре са празници брат. А поне утре да сме спокойни. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 578
Само да не Утечеш, че утре са празници брат. А поне утре да сме спокойни. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Късно е чадооо късно
така потекох все едно мен награби Мачо мен
и защо се извиняваш бе мен, а не продължаваш  ooooh!

# 579
Ама и МачоМен големо куче... smile3512Как нападна Филизката и тя Утече само...е тва е, прелъстена и изоставена. Филиз е побресита... smile3516 smile3516 smile3516 И кво сега...кисинг и изоставинг.... smile3515 smile3515 smile3515

# 580
# 581
да изсъхне езика на Хандан дано

# 582
Хандан ще и пратя една столипинова циганска банда да я изнасилят и аз ще си направя гифче със бруталната сцена и ще си го туря в подписа  Crossing Arms

Керем ми ареса

# 583
Керем мисля че избърза малко тя и Мюжгян като научи ще бъде втрещена

# 584
Керем мисля че избърза малко тя и Мюжгян като научи ще бъде втрещена
Избърза да, аз съм пропуснала като съм гледала турските серии, нали прескачах само на Йълмазовите сцени, че и предлага брак,
помислих че само романтична вечеря ще има.

Общи условия

Активация на акаунт