Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Gospojata,освен в гледай сериали,сигурно ще го качват и някъде на торент.Направо можеш да си теглиш цялата серия,хем няма да ти накъсва .
Благодаря ти за идеята ! newsm51

# 256
Добро утро! Hug  bouquet Hug

мариана ,мерси за кафето Laughing

gospojata ,anastasiq1 в elit-bg ще е качен със сигурност Peace

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 08:19 от Slawena

# 257
  • Пловдив
От nevin, от една друга тема:
По повод размислите на един журналист....

Това е пак статия за отношенията м/у Берен и Къванч.
Всеки иска от мен да напиша истината за връзката м/у Берен и Къванч, а аз искам те да ми я кажат. Берен винаги казва, че има приятел, но този Левент не е до нея, изчезна като дим ли, или отиде на друга планета, или това е една платоническа любов, а Къванч повтаря, че се е сдобрил с Идил Фърат. И къде са те, двамата ?
Нито при К. присъства  Идил, нито край Б. присъства Левент. Винаги на обществени събития, сватби, рождени дни присъства берен, а до нея е Къванч. Те отричат връзката помежду си, но това, какво е тогава?
На сватбата на Керем Чатай и двамата се появиха поотделно, Берен си хвана за другар Селчук Йонтем, а К. стоеше на другия край на залата, но двамата си подхвърляхя скрити погледи, но не се заговориха. Целта им беше да объркат журналистите и след като К. изпълни своята задача, да е свидетел на сватбата, той продължи да се весели сам.
И какво стана после?
Дъхът на К. спря пред хубостта на Берен, защото тя беше неотразима.
После за булката и зетя беше запазена стая в хотела и познайте още за кого? За К. той също остана в хотела, макар че къщата му не беше далече, а защо ли постъпи така? А същата нощ Берен къде отиде, това е една загадка.
И защо е тази тайнственост на Берен, тя повтаря само, че има приятел, но той невидим ли е?
 Но както и да е, докато не открия истината за тяхната връзка аз няма да се успокоя.

# 258
Защо пък да не са двойка-и двамата млади,известни,красиви,успели в това с което се занимават,а другото е медийна заблуда да се крият Mr. Green.Мен ме кефят като двойка Rolling Eyes

# 259
# 260
Май мацките са били на пазар... Mr. Green

# 261

Здравейте Hug Рози от мен и Мечо за всички мацки в темата Heart Eyes Joy
Едно денонощие ни дели само от ГОЛЕМИЯ ДЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Предполагам ,че сериите ще ги качват на много  места в нета. Hug
Какви по безинтересни филми качват Mr. Green

Защо пък да не са двойка-и двамата млади,известни,красиви,успели в това с което се занимават,а другото е медийна заблуда да се крият Mr. Green.Мен ме кефят като двойка Rolling Eyes

И на мен ми харесват като двойка Берен и Къванч -и то много  bouquet

# 262
Здравейтеее Hug Hug Hug На мен току що ми се обадиха утре да ходя на интервюто за работа.Момичета стискайте палци утре всичко да мине добре.Знам,че сте вълшебници,и затова първо на вас казвам. Лек ден на всички  bouquet

# 263
Здравейтеее Hug Hug Hug На мен току що ми се обадиха утре да ходя на интервюто за работа.Момичета стискайте палци утре всичко да мине добре.Знам,че сте вълшебници,и затова първо на вас казвам. Лек ден на всички  bouquet
Стискаме силно Успех мила

# 264
Здравейтеее Hug Hug Hug На мен току що ми се обадиха утре да ходя на интервюто за работа.Момичета стискайте палци утре всичко да мине добре.Знам,че сте вълшебници,и затова първо на вас казвам. Лек ден на всички  bouquet
Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 10:18 от AR@BELA

# 265
  • Пловдив

УСПЕХ И КЪСМЕТ И ОТ МЕН!

# 266
Двете мацки са много хубави PeaceКога ще стане УТРЕЕЕЕ,да си гледаме сериала.Темата ни сигурно ще се пръска по шевовете Grinning

# 267

На кака убавеца Crazy
anastasiq1 ,успех thumbsup

# 268
  • Пловдив

Хубаво момиче...

# 269
anastasiq1,Успех!

За Берен и Хазал пише,че и двете в ежедневието си предпочитат семплото облеклои малко грим.Хазал не издава бъдещите си проекти за сега.

Общи условия

Активация на акаунт