Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
1 оригинален - турски.

# 241
  • Пловдив
Предполагам, че веднага ще го качат в гледай сериали.

# 242
gospojata,уникални сте  bouquet

# 243
  • Пловдив

Ей, тая снимка не бях я виждала.
Голямо листо - какво ли има под него?

# 244

Ей, тая снимка не бях я виждала.
Голямо листо - какво ли има под него?
hahaha Joy Joy Joy

На Киво мършавото тяло...и... Embarassed младежкия оптимизъм Mr. Green

# 245
на Киво новия проект Thinking

Размислите на един журналист в/у избора на актьорите за главните роли в новия филм " Съмнение".  Извода е, че Къванч е много добър актьор, който с всеки изминат ден става все по- добър. Докато Селин Демиратар е една посредствена актриса, особено след партньорките, които е имал Сонгюл Йоден и Берен Саат. Журналиста  смята, че този филм няма да се радва на зрителски интерес и Селин Демиратар ще остане под сянката а Къванч. Затона е добре режисьорите да се замислят зя смяна на тази актриса.  Сега е модерно да съберат актьори, които си партнирали с успех в други сериали, например звездата на Селин е изгряла във филм, в който е играла с Кенан Имирзалиоглу, затова може би сега я избрали да играе с Къванч. Кенан/ Къванч двойката от "Езел". Ако не намерят идеалната двойка, ще бъде жалко за Къванч.
Информирай модератор 

# 246
# 247
  • Пловдив
Момичета, утрепахте ме с тия коментари около снимката.
Тук е като хилка - ама сега, а...
Доколкото си спомням - Киво е отрекъл участие в новия проект.
Без това мацката не ми харесва.
Гледам Стъклен дом - много интрига, много нищо.
Не ми допада вече развитието  - освет Блатечки, другите нещо
ме дразнят - даже Камен. Еднообразно .... Няма развитие.
Ама гледам - кво да се прави до сряда вечер.

# 248
# 249
# 250
  • Пловдив
Направо ме убиваш - от кой архив ги вадиш. Особено първата със сърцето.

# 251
Тоя Стъклен дом е голяма БозЪ. Марианка и Dterziiska ,тая вечер пускате много хубави снимки Heart Eyes И тази с шала е #Crazy  #Silly    Gospojata,не ми тръгна клипчето,много ми е слаб нета.по късно ще пробвам пак да го отворя Peace

# 252
  • Пловдив
Току що свърши Стъклен дом - Камен много отворен. И Диляна Попова се появи - сестра
на Боряна. Бозъ, ама какво да гледаме...Сега ще се разходя из турския нут - дали има новини...

# 253
Славена ,  Hug благодаря ти !  bouquet
 mariana51 ,  Hug много се надявам , че докато се върна от театъра , вече ще е качен ! Praynig С такова нетърпение го чакам този филм , че направо умирам на мъка , че ще пропусна старта и няма да мога да го гледам и да коментирам с вас ! Но съм сигурна , че спектакъла на Камен Донев си струва , а аз ще се включа в късните часове ! Hug
А тази снимка с листото и аз не я бях срещала досега ! Направо е детенце там !
 anastasiq1 ,  Hug то , ако го гепнем - язък му за листото ! Joy Надявам се , че ще можеш да видиш клипчето и по- късно ! Praynig

# 254
Gospojata,освен в гледай сериали,сигурно ще го качват и някъде на торент.Направо можеш да си теглиш цялата серия,хем няма да ти накъсва .

Общи условия

Активация на акаунт