Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
И аз мислех като теб Славена, но казаха, че е същия актьор - дубльор. Ама той в началото се глези много....

# 226

ИДЕ,ИДЕ Joy Joy Joy

И аз мислех като теб Славена, но казаха, че е същия актьор - дубльор. Ама той в началото се глези много....

newsm78 щЕ ВИДИМ В СРЯДА Mr. Green

# 227
  • Варна
като бебе   baby_neutral baby_neutral

# 228
  • Варна
Бихтер Елиф и Нихал май трябваше да му дадат да сучи  Joy hahaha Joy

# 229
gospojata  Hug

Много добра идея да качиш клипче за да станем съпричастни на вашето участие,нали народа си го е казал''От нашето по-хубаво няма".

Момичета ,  Hug един специален поздрав от мен , с много любов и признателност за всичко , което правите за да поддържате духът на темата такъв - позитивен , добронамерен и приятелски ! Благодаря ви от сърце !  bouquet
Ситно шопско хоро , в изпълнение на Школа за Български народни хора и ръченици "Младост ":
(аз съм в средния кръг  Wink )

http://vbox7.com/play:c12ce570

# 230
gospojata
Впечатлена съм Добре че има хора като вас да поддържат българското  newsm51 newsm51

# 231
  • Пловдив

gospojata, похвално и от мен.

# 232
# 233
# 234
А и сестра му на Къванч май участва в първия сезон

# 235
# 236
# 237
gospojata  Hug

Много добра идея да качиш клипче за да станем съпричастни на вашето участие,нали народа си го е казал''От нашето по-хубаво няма".

Момичета ,  Hug един специален поздрав от мен , с много любов и признателност за всичко , което правите за да поддържате духът на темата такъв - позитивен , добронамерен и приятелски ! Благодаря ви от сърце !  bouquet
Ситно шопско хоро , в изпълнение на Школа за Български народни хора и ръченици "Младост ":
(аз съм в средния кръг  Wink )

http://vbox7.com/play:c12ce570

Страхотни се  smile3501

# 238
gospojata
Впечатлена съм Добре че има хора като вас да поддържат българското  newsm51 newsm51

Радвам се ,че ти е харесало ! Heart Eyes На такива места наистина се чувстваш по- българин от всякога ! Peace
Пак си качила страхотни снимки , браво на теб ! newsm51

# 239
mariana51 , AR@BELA ,  Heart Eyes Heart Eyes - много ви благодаря ! Наистина усещането беше невероятно , радвам се , че го споделих с вас и бяхте съпричастни с моята радост ! Hug
 Момичета ,  Hug кажете ми , моля , в сряда два епизода ли ще изпусна ? Cry

Общи условия

Активация на акаунт