Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Пловдив
dterziiska, нямаш грешкасъс снимките..

# 212
Привет ,момичета !   bouquet Вече съм на линия ! Благодаря от все сърце на всички , които ме подкрепиха  и ми стискаха палци ! Hug Струваше си - представянето ни беше страхотно , особено второто ни хора , което беше само под съпровод на тъпан и залата просто се взриви! Бяхме единствената група , на която всички пряскяхя в ритъма на тъпана през цялото време на танца- усещането да те подкрепят над 2000 души е невероятно и ние  не просто танцувахме , а летяхме ! Беше уникално преживяване ! Peace По - късно , ако ви е интересно мога да кача и клипче , че да добиете представа за какво говоря ! Сега се връщам да ви чета ! Hug
Много благодаря на всички за актуалната информация ,снимките и колажите - страхотни сте ! Heart Eyes

# 213
gospojata  Hug

Много добра идея да качиш клипче за да станем съпричастни на вашето участие,нали народа си го е казал''От нашето по-хубаво няма".

# 214
gospojata привет чакаме видео

Дано се появи някой преводач в темата Поне с две думи да казва за какво иде реч Още нещо за Къванч и Берен

http://www.gecce.com/yazarlar/gossip-girl/kivanc-o-gecce-otelde- … beren-160454.html

# 215
Ама как сме събрали дето все  неотбираме хич от турски  Mr. Green

# 216
  • Пловдив

http://www.gecce.com/yazarlar/gossip-girl/kivanc-o-gecce-otelde- … beren-160454.html
Размисли за това, имат ли връзка Къванч и Берен...

# 217
# 218
# 219
Голям бохем го раздава Киво в началото на сериала,волна птица...

Точно като тоя гаргел се перчи Mr. Green

# 220
# 221
  • Варна
И гласа на Нихал ми е страмен  Rolling Eyes Трябва ми време да свикна  Tired

# 222

Къванч същия актьор от Перла ли ще го озвучава,защото този от рекламата ми звучи много пед***ки

# 223
  • Варна

Къванч същия актьор от Перла ли ще го озвучава,защото този от рекламата ми звучи много пед***ки
Не знам  newsm78

# 224
  • Варна
Искам да е сряда  smile3514 smile3514 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт