Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Добра вечер , момичета !  bouquet Толкова работа имам , че едва сколасва да се добера до компа ! А и съм настинала яко , едвам гледам , ама не мога да не вляза в любимата ми темичка ! Hug
Благодаря ви за хубавите думи и отзивите за изпълнението ни - много се радвам , че го харесахте ! Peace
Да ви кажа , утре като се прибера , преди да изтегля епизода , ще ви прочета , защото съм сигурна , че ще добия пълна и цветна представа за случилото се във филма !Аз от началните епизоди нищо не съм гледала и ще ми е безкрайно интересно да ги видя ! Peace
 anastasiq1 ,  Hug ще ти пращам всичката си позитивна енергия утре , ще станат нещата ! Praynig Praynig Praynig
Руми , как си на новата работа , харесва ли ти , нищо не казваш ?
АЛИ РЪЗА ,  алабала&Ники  ,  Hug Hug - добре дошли !  bouquet
Стана ми много интересен коментара от статията - по едно време много спрягаха Къванч и Берен за двойка , но така и нища не излезе на яве . Чудя се дали сега няма да пламне искрата помужду им ? Между другото , при тях виждам много по- силно привличане и "стоят " един до друг много по- добре , отколкото със Сонгюл ! Аз така и не можах да видя или да усетя "магията " Къванч - Сонгюл !

# 331
gospojata скорошно оздравяване

# 332
Добрия  и стар Али Ръза ще навестява и тази тема!!!
И аз ще съм тук, татенце. Wink

# 333
  • Пловдив
Има балонче и за Snejka.
gospojata, оздравявай - как ще ходиш на театър.
Утре сигурно ще запуши темичката, чакам с нетърпение мнения и разсъждения.

# 334
Gospojata,бързо да оздравяваш HugДнеска успях да изгледам клипчето,но пак накъсваше на места ooooh! Страхотни сте  bouquet

# 335
# 336
  • Пловдив
Току що съобщиха по бтв-то, че другият вторник е финала на
великолепната шесторка. Да видим дали ще раздвижат филма и във
вторник - дано.

# 337
dterziiska , mariana51 ,  anastasiq1 ,  newsm51 newsm51 newsm51 - благодаря за пожеланията ! Надявам се , че е само настинка , взела съм крути мерки ( включително греяно червено вино с чер пипер  Wink ) и мисля ,че бързо ще се вдигна на крака ! А този на тази постановка мрела-гинала , отивам ! Peace

# 338
АЛАБАЛА§НИКИ,АЛИ РЪЗА,СНЕЖКА ДОБРЕ ДОШЛИ Hug
 ММДА ,ТЕМАТА ЗАПОЧВА ДА СТАВА ВСЕ ПО ИНТЕРЕСНА... newsm47

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:21 от Slawena

# 339
 gospojata,БЪРЗО ОЗДРАВЯВЯВАНЕ, smile3503 ЧЕ КИВО УТРЕ НИ ОЧАКВА newsm53

# 340
Снежка,още оня ден дойде в темата Party

# 341
Снежка,още оня ден дойде в темата Party

АМИ НИЩО ПАК Е ДОБРЕ ДОШЛА Peace

ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ Hug

# 342
gospojata,БЪРЗО ОЗДРАВЯВЯВАНЕ, smile3503 ЧЕ КИВО УТРЕ НИ ОЧАКВА newsm53
Благодаря ти , мила !  bouquet Само при мисълта ,че утре ще му кажа "Добър вечер и добре дошъл у дома "  Wink  оздравявам на минутата ! Joy

# 343
Ето,че настъпи и дълго очаквания ден.Вече сме 01.12. Лека нощ на всички и до довечерааа Grinning                                                                                Кафето е за Руми за добро утро

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 00:18 от anastasiq1

# 344
  • Пловдив

Добро утро и от мен на дамите и кавалерите.
Денят дойде.....

Общи условия

Активация на акаунт