Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 69 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
Вместо Фирдефс чета Ферхунде  Crazy Побърках се  #Crazy

хахахха

Ферхунде ще си почине сега - излезе в зимна ваканция Simple Smile

Довечера по канал Д може да я видиш, ако ти липсва Simple Smile

# 363
  • в очите на дъщеря си
Днес пред екрана в осем Да не пиша отсъствия  Laughing

ама с компа в ръце

# 364
  • Варна

ама с компа в ръце
На рекламите тука  Wink

# 365
  • в очите на дъщеря си
мимичета да ви се похваля.................

нали знаете на Бехлюл телефончето , е аз го имам същото и съм си сложила и мелодията му да ми звъни и една приятелка(луда фенка на филмчето) ми звънка като сме заедно през 5 мин да ми чуе мелодията и вика  - Бихтер те търси hahaha hahaha hahaha

# 366
  • в очите на дъщеря си

ама с компа в ръце
На рекламите тука  Wink

е аз с лаптопа ще се включвам и през другоито време

# 367
  • Варна

нали знаете на Бехлюл телефончето , е аз го имам същото и съм си сложила и мелодията му да ми звъни и една приятелка(луда фенка на филмчето) ми звънка като сме заедно през 5 мин да ми чуе мелодията и вика  - Бихтер те търси hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Как му гепа телефона  newsm78 Сигурно докато сте били в градината  Mr. Green

# 368
добро утро и от мен мацуранки

не съм писала тези дни,че сега преди празниците трябва да си наваксам предварително работата,че да изляза спокойно отпуска

чак не мога да повярвам,че дове4ера започва нашия филм,като знам с каква надежда искахме и чакахме  да го пусне бтв и е то най накрая стана.

добре дошли на новите ПЛОДЧЕТА и дано си изкарате готино в тази темичка

# 369

Имаше такова анимационно филмче ''Плодчетата" Joyно ябълката липсва Mr. Green

# 370
# 371
  • в очите на дъщеря си

Joy Joy Joy Как му гепа телефона  newsm78 Сигурно докато сте били в градината  Mr. Green

newsm48 newsm53 smile3521

# 372
И аз имам свалени мелодий от сериала.Даже сложих едната така да ми звъни телефона. Ar@bela,много ми харесват колажите  bouquet Dterziiska,много си отиват Киво и Азра Heart Eyes   Аз днеска ходих на интервюто.Мина добре.Утре ще обявят кой е назначен Peace

# 373
И аз имам свалени мелодий от сериала.Даже сложих едната така да ми звъни телефона. Ar@bela,много ми харесват колажите  bouquet Dterziiska,много си отиват Киво и Азра Heart Eyes   Аз днеска ходих на интервюто.Мина добре.Утре ще обявят кой е назначен Peace
Пак  стискаме палци

# 374
Пак  стискаме палци
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт