Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Ама тука нещо не разбрах и клипчетата съвсем ме объркаха newsm78
Нихат и Бехлюл нали са братовчеди, защо ми се стори, че нещо любовно възниква между тях или съм в грешка?
Не са истински братовчеди Бащата на Бехлюл е бил много добър приятел с бащата на Аднан и когато са умрели родители те на Бехлюл Аднан го отглежда като свой племенник
Всъщност са си братовчеди, ама не първи или втори
Добре де веднъж Седеф каза на Бехлюл че значи се е сгодил за братовчетка си а той отговори цитирам Нали знаеш че не ми е истинска братовчедка  Rolling Eyes

# 601
  • Пловдив
Докато е по свободно - да те попитам. Вчера в Мечтатели, брата на Ефе видя колата му. Знам от теб, че трябва да мине доста време до появяването му. Това колата на Ефе беше нали и сигурно за зрителя е подсказка, че може би е жив.....

# 602
  • Варна
Докато е по свободно - да те попитам. Вчера в Мечтатели, брата на Ефе видя колата му. Знам от теб, че трябва да мине доста време до появяването му. Това колата на Ефе беше нали и сигурно за зрителя е подсказка, че може би е жив.....
Ми те се появяват разни знаци че е жив но чак в 4 сезон се появява той Иначе е ходил да види Аслъ но не и се е показал защото има тумор в мозъка и иска да го смятат за мъртъв за да не ги кара да страдат пак

# 603
  • Пловдив

Още нещо- понеже сме вход свободен - да няма ограничения и т.н., снощи имаше питане дали ще смогнеш да правиш новите теми. Аз мисля, че еуфорията лека полека ще намалее. Ти как мислиш?

# 604
  • Варна

Още нещо- понеже сме вход свободен - да няма ограничения и т.н., снощи имаше питане дали ще смогнеш да правиш новите теми. Аз мисля, че еуфорията лека полека ще намалее. Ти как мислиш?
Сигурно  Thinking Ама някой ще трябва да ме замести по едно време защото на 10 януари ще влизам в болница но после си вземам темата обратно  Mr. Green Но дотогава има доста време тъйче съм тук  Hug Hug Hug

# 605
Добро утро Hug Мариана,благодаря за кафета,който всяка сутрин ни поднасяш.   bouquet  dterziiska,и закуската е много вкусна  bouquet     Аз дебна по бтв дали ще кажат снощи как е бил рейтинга на сериала Grinning

# 606
  • Варна
Едни схеми на това кой в кого е влюбен  Laughing Не са мои а от интернет

# 607
  • в очите на дъщеря си
ЗДРАВЕЙТЕ  Hug Hug Hug
връщам се да ви чета , че мн сте писали

# 608
Добро утро. Благодаря ви за чудесната закуска и кафето.
После Бехлюл обича и двете - Нихал и Бихтер, така ли? newsm78

# 609
Добро утро! Hug

Как спахте,дами? Mr. Green

# 610
От БТВ

Епизод 3
Фердевс започва да ревнува Аднан от дъщеря си. Междувременно Бихтер все повече намразва майка си и открито я обвинява за смъртта на баща си. Затова младата красавица скрива от майка си какво си е говорила с Аднан на гробищата. Дали обаче тайната им ще остане дълго време скрита?

# 611
  • Варна
Добро утро. Благодаря ви за чудесната закуска и кафето.
После Бехлюл обича и двете - Нихал и Бихтер, така ли? newsm78
Ако питаш мен обича повече себе си отколкото двете  Mr. Green

# 612
Я да видя какво говорите за мен

# 613
  • в очите на дъщеря си
Мagosniwa , идва новата тема дай да измислим анкета и аз мога да те замествам.

Сега да оточним и друго ще има ли ББ защото вече гледам че някой пишат . Ако ще има казвайте , ако не в новата тема да го отбележем някъде #Crazy

# 614
dterziiska , hahaha хванала си момента

Много сте писали,не мога да ви изчета Grinning

Фирдевс я мислех за по-"блага" жена ,а тя голяма змия излезе,лисица-направо съм отвратена от нея Sick.Актрисата много добре играе ролята си.
Бихтер,и тя мамина сладка /крушата не пада по далеко от дървото/ напук ще се ожени за чичо Аднан, а после...времето ще покаже. Peace
 Пейкер,много красива актриса,за сега ще излезе най свястна в семейството.
Нихал-глезана,но да се надяваме че ще порасне Rolling Eyes.А на мамзел и изтекоха лигите по Аднан ама йок той не види.
Бехлюл-бохем,света- това съм аз. Whistling
Бюлент е най- сладък,непренуден и естествен. Laughing
Това са ми първите впечетления от серилала.Май до сега съм гледала само картинки... Confused

Общи условия

Активация на акаунт