Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
ЗДРАВЕЙТЕ newsm51
Аз също съм фен на филма и с нетърпение очаквах излъчвнето  му по българска телевизия.
Това вече е факт.
С удоволствие се записвам в темата  Hug

# 93
  • Пловдив

Каква е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече...
Добре дошла!

# 94

Здравейте wavey smile3525 Този колаж е подарък за всички пронизани в сърцето Heart Eyes Joy

# 95
# 96
Здравейте Simple Smile И аз се присъединявам към феновете на сериала.Искам да попитам в темата кои епизоди ще се обсъждат: тези,които ще се излъчват по бтв или и това ,което вече е излъчено в Турция?

# 97
Изгледах го на турски, сега ще го гледам и на български, та ще видя с моето самоубочение на турски колко съм разбрала.. Уж си мисля, че всичко ама ще видим  Mr. Green Много се радвам, че го превеждат от година съм го заприказвала на нашите  Mr. Green

# 98
# 99
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА  bouquet Полудях,beauty,Lilims,r0zovka,ios Hug Hug Hug Извинявам се ако съм пропуснала някой bowuu     Арабела,страхотни колажи  bouquet Този със стреличката е за мен Mr. Green

# 100
Здравейте Simple Smile И аз се присъединявам към феновете на сериала.Искам да попитам в темата кои епизоди ще се обсъждат: тези,които ще се излъчват по бтв или и това ,което вече е излъчено в Турция?
Тези по БТВ ще обсъждаме май.Но нека и другите да кажат.

# 101
  • на брега на Дунав
http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod/videos/video/37743888 … neniyat_plod.html

ново рекламно клипче по БТВ

явно ще се вземат в ръце и ще има по-засилена реклама

# 102
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА   bouquet  bouquet МНОГО ХУБАВИ КОЛАЖИ AR@BELA     bouquet  bouquet

# 103
AR@BELA Hug

Този КъванчУ-ДжуджанчУ си го заплювам  Mr. Green

dterziiska,много готини колажи Hug

Изгледах го на турски, сега ще го гледам и на български, та ще видя с моето самоубочение на турски колко съм разбрала.. Уж си мисля, че всичко ама ще видим  Mr. Green Много се радвам, че го превеждат от година съм го заприказвала на нашите  Mr. Green

Добре дошла и на теб Hug.Поне 90 % сме като теб така че не се притеснявай повечето го карахме на асоциации и познай какво казаха,но това не ни попречи да си изгледаме сериала с кеф.

Добре дошла и на теб  HugЩе обсъждаме всички,но естесвтено тези новите ще са по актуални

Lilims Hug

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 17:05 от Slawena

# 104
  • Пловдив

Има бонбони за цялата дружина. Да се почерпим, че времето намалява

Общи условия

Активация на акаунт