Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Двете Б-та събират ли се накрая? // още не мога да им изпиша имената правилно Simple Smile . Филма с хепи енд ли е?

# 616
Мagosniwa , идва новата тема дай да измислим анкета и аз мога да те замествам.

Сега да оточним и друго ще има ли ББ защото вече гледам че някой пишат . Ако ще има казвайте , ако не в новата тема да го отбележем някъде #Crazy
И аз мога да помогна с някоя снимка защото не ме бива много по оформлението А за белите букви мисля,че няма нужда защото това е 16 тема и всичко е казано А от снимките и видеоклиповете става ясно кой кога с кого

# 617
dterziiska , hahaha хванала си момента

Много сте писали,не мога да ви изчета Grinning

Фирдевс я мислех за по-"блага" жена ,а тя голяма змия излезе,лисица-направо съм отвратена от нея Sick.Актрисата много добре играе ролята си.
Бихтер,и тя мамина сладка /крушата не пада по далеко от дървото/ напук ще се ожени за чичо Аднан, а после...времето ще покаже. Peace
 Пейкер,много красива актриса,за сега ще излезе най свястна в семейството.
Нихал-глезана,но да се надяваме че ще порасне Rolling Eyes.А на мамзел и изтекоха лигите по Аднан ама йок той не види.
Бехлюл-бохем,света- това съм аз. Whistling
Бюлент е най- сладък,непренуден и естествен. Laughing
Това са ми първите впечетления от серилала.Май до сега съм гледала само картинки... Confused
Ама баш имаш хубава представа... Simple Smile)) Нихал за мен ще си остане през целия сериал лигава и глезена Simple Smile Готино беше във втория сезон Бюлентчо как беше възмъжал и променил гласа..не можех да му свикна  Laughing

# 618
  • Варна

Сега да оточним и друго ще има ли ББ защото вече гледам че някой пишат . Ако ще има казвайте , ако не в новата тема да го отбележем някъде #Crazy
Хубаво че ще ме заместваш но дотогава има цял месец спокойно и после си вземам темата щото не я давам лесно  Mr. Green

# 619
Добро утро HugОще един от бисерите на турските сериали започна
.Още първата серия ,запознавайки ни с героите - прикова вниманието ни към екраните
с приказната красота на Истанбул, със сюжета ,който ни загатна за няколкото "любови",
интриги, запленени от силната актьорска игра.В първа серия с великолепна игра се открои Небахат /Феридевс/
тя е моят кумир като актриса в този сериал, независимо ,
че ролята й е отрицателна,аз й се възхищавам на таланта и излъчването на ЖЕНА.Красива ,елегантна,с аристократично излъчване...
С нетърпение очаквам да я видя и в новия й сериал за Сюлейман Великолепни,"Великолепния век" където ще си партнира с Халит Ергенч.
Берен-нежно създание с огромни красиви очи,пропита с ненавист към майка си,решена да встъпи в брак с по възрастен мъж,за да се измъкне от опеката на властната си майка,
сестричката й- намерила сили да се откъсне от дон Жоан, дано да е щастлива,
мадмоазел- загадъчна романтично меланхолична с несподелената си любов,
Децата на Аднан,прислугата-и тя колоритна,Аднан-един мъж-богат сериозен, мъдър, нежно обичащ децата си- на крачка от фаталната си любов..
Предстоят ни вълнуващи мигове... Hug

# 620
  • Бургас
Magosniwa , моля те изтрий линка на финала. Аз го гледах , но това не е гледка за всеки .

# 621
  • Варна
Magosniwa , моля те изтрий линка на финала. Аз го гледах , но това не е гледка за всеки .
Изтрих го

# 622
  • в очите на дъщеря си

Сега да уточним и друго ще има ли ББ защото вече гледам че някой пишат . Ако ще има казвайте , ако не в новата тема да го отбележем някъде #Crazy
Хубаво че ще ме заместваш но дотогава има цял месец спокойно и после си вземам темата щото не я давам лесно  Mr. Green

не се тревожи не напирам да ти взема темата просто казах,че когато има нужда ще те замествам Mr. Green

хайде сега по въпроса за анкетата да се уточним,  newsm78 каква ще е

# 623
  • в очите на дъщеря си
Изтрих го

не виждам смисъл от това да го триеш , който иска може да го гледа , който не иск просто не отваря  файла и това е Naughty

# 624
  • Варна

Сега да уточним и друго ще има ли ББ защото вече гледам че някой пишат . Ако ще има казвайте , ако не в новата тема да го отбележем някъде #Crazy

не се тревожи не напирам да ти взема темата просто казах,че когато има нужда ще те замествам Mr. Green

хайде сега по въпроса за анкетата да се уточним,  newsm78 каква ще е
Знам мила  Hug Знаем се всички тука старите кучета  Hug Hug Hug

# 625
  • Бургас
Изтрих го
Нямаме угода, знам. Кажи, не казвай.. Хем сърби , хем боли Simple Smile Но има хора със слаби сърца , все пак Simple Smile Благодаря ти. И да те молим за инфо вече  smile3505

# 626
  • в очите на дъщеря си
Изтрих го
Нямаме угода, знам. Кажи, не казвай.. Хем сърби , хем боли Simple Smile Но има хора със слаби сърца , все пак Simple Smile Благодаря ти. И да те молим за инфо вече  smile3505

коийто му елабо сърцето да пие АСПИРИН ПРОТЕКТ

# 627
  • Варна
Изтрих го

не виждам смисъл от това да го триеш , който иска може да го гледа , който не иск просто не отваря  файла и това е Naughty
Ми хубаво който не иска да не отваря това http://www.vbox7.com/play:6d11d4c1 Това не е целия фиал има още две части
http://www.vbox7.com/play:310b2c08
http://www.vbox7.com/play:3e243485
И хора със слаби сърца да не гледат

# 628
  • Пловдив
По повод анкетата: предлагам - хареса ли Ви началото на филма; ще го гледате ли; ще го коментирате ли .....; препоръчвате ли го на познати....

# 629
  • в очите на дъщеря си
По повод анкетата: предлагам - хареса ли Ви началото на филма; ще го гледате ли; ще го коментирате ли .....; препоръчвате ли го на познати....

ами добре е ама аз и трите трябва да отговоря пък то само един отговор може newsm78

Общи условия

Активация на акаунт