Декупаж_39 Коледна

• 62 368
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Виванова , като за първи път добре си се справила, даже много добре! Аз като един Голям специалист Joy по иконите мога да те посъветвам нещо. Стига да приемаш Съвети  bouquet
1. Краклето на креал не е виновно  за икони ползвам само такова.
-когато правиш обратен декупаж както в твоя случай след като свършиш работата с напукващото и си си втрила маслената боя трябва да запечаташ всичко това с акрилен лак 2 пъти. Чак след това да сложиш фона .Тогава няма да ти се напука.
    Така е и със салфетка обратен декупаж но ти го знаеш може би си го забравила.
Спорен и усмихннат ден на всички!

# 556
Честит Иванов ден момичета!
ТОЛКОВА МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЧАК ТАЗИ СУТРИН ВЛЯЗОХ В ТЕМАТА ОТ 3 ДНИ НАСАМ, та не можах да се изкажа относно въпросната № 1 декупажистка! Вие сте казали всичко! Само не позволявайте такива изказвания от подобни личности да ви помрачават настроението! Ми то всеки има его и му се ще да е в светлината на прожектора, а същата явно няма с какво толкова да се изпъчи - с тея парченца дето е лепила и лакирала в продължение на 7 дни всяко........ Laughing Laughing Laughing  Нейното е малко - "ше си запалим плевнята, та да изгори на Вуте къщата".                                                            Я да си правим кой каквото може и има потребност , пък каквото ще да става!
Пожелавам ви един много хубав и емоционален ден!!!

# 557
Здравейте момичета..ето статията...не зная дали ще може да прочетете написаното,но ..искам да ви кажа...че...искам да благодаря на всяка една от вас и да ви кажа...че вие сте найІдобрите хора на планетата...с най- големите сърца,защото човек който създава красота има и красива душа..Отрязали са малко от нещата които исках да се кажат...името на форума..н0 все пак ..пише форум за декупаж в България...
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/dekupaj.545827.0.big

# 558
Привет на всички  Hug и честит Иванов ден !
Искам да кажа само,че всичко което знам за декупажа съм го научила от тук   bouquet и продължавам да се уча. Декупажа не ограничава,може да твориш на воля с каквито материали си поискаш  Wink важното е да имаш въображение.
Антом бурканчето и панера са ми любими  Heart Eyes страхотен мотив
Геновева иконите ти са прекрасни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за кой ли път ще кажа /ама не мога да се стърпя/ цветовете при теб са уникални.......
Ларина аааауууууу бутилката ти е много въздействаща  Heart Eyes Hug
Синева може закъсняло да е ама много красиво и стилно Браво  Heart Eyes
Виванова  чудесни са чиниите  Heart Eyes а  също мисля ,че така е станало ефирно  Peace
росирос искам да ти благодаря и от тук  Hug Hug  bouquet

и една чиния от мен http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.21993157
акрилна боя и декоративен пясък

# 559
  • пловдив
ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН НА ВСИЧКИ С ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ!

val1977  чинията е страхотна  Peace Още не съм опитвала декоративен пясък, но резултата ми харесва и сигурно ще взема и аз да истипосам нещо  Joy
росирос не се коси, че името на форума не е споменато, защото ще е реклама, а това се плаща. Повече от убедена съм, че повечето хова са се сетили обаче за какво говориш, а тези които не са, но пък имат желание да разберат, само като чукнат деупаж и форум в гугълчето и.... хоп тук  Joy На мен ми е по трудно да открия декупаж на друго място в България, когато искам да разгледам нещо различно, защото тук е най активното място и излиза най често  Wink
profil3  Hug
виванова чиниите са страхотни, фаворита ми е втората със зеления фон, някак златното в пукнатините се е получило като сияние на светеца  thumbsup а относно пукнатините... и на мен ми се случи и от тогава и аз като kkaatt лакирам и краклето
Sineva прекрасно комплетче , мотива с ангелчетата съвсем спокойно може да се ползва и след коледа, тъй че не си закъсняла  Simple Smile
Larina пепелничето е много хубаво, но и на мен бутилката определено фаворит - тайнствената жена, която е по добре да не ядосваш, че да не разпери крила на хишна птица  Peace

Джастаааааааа разкриха те  Joy срам не срам, не си призна, но ......  smile3530
 Joy

# 560
Благодаря ви момичета за прекрасните думи по повод иконите ми,довечера ще ги подарявам.
Ларинка пепелник и бутилка - особено бутилката са станали много интересни   bouquet
Синева чудесен коледен комплект
Антомче комплекта е страхотен, тая салфетка много я обичам
Виванова чиниите са станали невероятно красиви,особено синята с това златничко - прелест
Вал пясъчната рисунка е нещо много много интригуващо ,красиво.А отгоре минаваш ли с лак
Хубав ден момичета !

# 561
Какви красотички,сте направили момичета всички.
Искам да ви попитам за някой неща.Искам да си купя от тези боички които са хамелион.Видях ,че някой от вас ги ползват,на коя марка са и дали има нещо специфично при преливането им.и още нещо,този декоративен пясък с какво се посипва.Аз се мъча доста време,но явно си има техника специална..Аз нанасям лепило и посипвам лекичко,чакам да изсъкне,после пак слагам боя,после пак лак.и става една дълга процедура,която виждам че не начина..или просто това което аз си купих от цветарски магазин в една торбичка не е кварцов пясък.МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ.

# 562
Ккаатт, Антомче -благодаря ви за съветите .Ама и аз съм една загубанка. smile3537То така става като трябва да се правят нещата за ден и половина.
Вал- чинията е чудесна.Класика черно и бяло .  bouquet
Да покажа и последният комлект който , довърших сутринта.Послушах съветите ви и го напръсках с безцветен аерозолен акрилен лак преди да поставя фона  но , пак се папука.Може би защото само веднъж го лакирах. newsm78.Просто нямаше никакво време и нея я предадох така-от дефектите направих  ефекти. Joyhttp://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21995382http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21995369.big
Сега ще се отдам на заслужена почивка.Приятен ден  и честито на всички който празнуват днес.

# 563
Ларина,много красив пепелник..и бутилките са идейни..   bouquet
Синева, прекрасен коледен комплект- много нежен и изящен..(момичета, от къде купувате такива красиви часовници (механизми за часовници)..Стрелките са много изящни.. Аз от много време търся и..не съм попадала до сега никъде на подобно нещо)   bouquet
Вал,чинията е станала много оригинална. И аз съм любопитна за технологията на "опясъчаване"..   bouquet
виванова, тази чиния, която ти е създала "проблем" ми е фаворит   Peace Има нещо много специално в работата с икони..Няма да добия смелост скоро, но ви се възхищавам на постиженията
Геновева, чак днес успях да разгледам иконите ти..Прекрасни са! Такова съчетаване на цветове, релеф..Иконите просто сияят.. Някой ден, като се престраша, ще помоля за съвет какви материали ползваш и как постигаш релефа..( с онази смес : лепило, ПЗ и нишесте ли?)

Аз напоследък не стигам до творене, но се наслаждавам искрено на блестящите ви идеи  Hug Хубав ден и много любов желая на всички

# 564
Честит Имен Ден,на всички,които празнуват днес!!!

Ларина-много хубав пепелник   bouquet Ноооо шишето е прекрасно!Браво!  Hug
Синева-страхотен комплек!Много нежен в прекрасни цветове!   bouquet
Виванова-чудни чиний си измайсторила   bouquet Тая дето се пукала,и пукала-това е от гордост-ми е фаворит  newsm10 На мен винаги ми става така при обратен декупаж  Peace Добре,че Кат ,сподели трика!Сега и аз ще съм в час!
Затова тук е хубаво и уютно,винаги има какво да се научи!Благодаря ви момичета!  newsm51
Вал-уникална чиния!Браво! smile3501 Много добре ти се отдава тая техника!И аз искам да поразкажеш малко повече!

от мен кутия-салфетка(мисля,че от Антомчето,за някой конкурс  newsm78 ).чалгаджийски брукат и ЗЛАТНО контурче  Joy
http://media.snimka.bg/7870/021994488.jpg?r=
http://media.snimka.bg/7870/021994489.jpg?r=

усмихнат ден   love001

# 565
Щурчо, аз също имам много специално отношение  към иконите.Все си мисля че е светотатство и не е редно да се поставят върху бутилки , чинии и други предмети.Аз мисля че иконата трябва да е в красива рамка поставена на стената на точно определено място -на изток.Но това са си мой разбирания.На другите им харесва и си поръчват а аз , им го правя.Даже направих една чиния за подарък на приятелка която се казва Ваня. Heart Eyes
Здравкова -Много стилна кутия.Ама пък си я изипипала отвсякъде.Бравос! smile3501

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:18 от виванова

# 566
виванова, аз също съм противник на това образа на светец да се лепи или рисува върху чиния или бутилка. в инерес на истината обаче ми се наложи да направя една върху бутилка. Иконите предпочитам да ги правя върху дърво, керемида , камък  ,кора от дърво - т.е. материал свързан по някакъв начин със земята.
Не знам какъв лак спрей ползваш . Аз винаги ползвам акрилен лак за декупаж, или в краен случай обикновен акрилен лак /  аква от практикер/.
Валенце, като ти видях чинията тази заран рано рано в главата ми изплува една песен Челро и бяло във нас се препритат във неделим кръговрат.... и продължаван да си я тананикам . Здравкова кутията е станала  мнго кичозна бе  bouquet. Да ти завиди човек!
Ще се опитам да пусна и малко снимков материал от последните неща които съм направила за 2010 година но имам някакъв проблем с албум бг , може аз нещо да не правя като хората но нали съм упорито магаре ще продължа с опитите.

# 567
Честит Ивановден мили приятелки! Heart Eyes
Честит имен ден на всички празнуващи и техните близки    bouquet
Честит ден на приятелството със закъснение! Hug

Аз...продължавам с ядовете... та не ми е до писане Cry

относно иконите на бутилките...да, и аз смятам че не им е мястото там...ама като поръчват с икони...правя ги- клиента винаги е прав!
Даже снощи правих една за днес със Йоан Кръстител.
Росирос - много хубава статия. А ти си много лъчезарна!!!

# 568
# 569
  • Пловдив
Честит име ден на всички, които празнуват днес  и на патерици на именниците от вчера!!!!!!!!!!!!!
Геновева много ще си харесат подаръците именниците! Ще са очаровани от тези невероятни икони! Много ми харесват!
antom буркана и подноса са убийствени! И аз я имам същата салфетка, но така и нищо ни и измислих, а я виж ти каква прелест си заформила!  bouquet
Ларина пепелничето е нежно, но бутилката е трепач. Много добре се връзват двете картинки!
Синева подаръчето е чудесно! От къде си купувате такива часовници?
Виванова чинииките са чудни, но бутилката ми е фаворит!
Вал чинията е невероятна!Я издай малко от технологията!
kkaatt всичко е чудесно, но най- много залагам на бурканчетата.
И за да не съм с празни ръце една кутиийка, а като казах кутийка ми забравих бижутерката на Здравкова истинско бижу!Това ми е един от любимите мотиви. Кутийката е чудна! Тя и моята е на такава вълна " Африка"
http://fanito99.snimka.bg/hobby/dekupaj-2011.562235

Общи условия

Активация на акаунт