Декупаж_39 Коледна

• 62 374
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТА  НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Аз не съм влизала в темата от миналата година  и съм пропуснала почти 2 теми и вчера докато ви изчетаааааа...... Нама да ви изброявам поименно защото пъвро сте  много и второ красотите ви са 100 пъти повече. Само искам да кажа на Антомчето- Мила продължавай все така кичозно да работиш та да има с какво да си пълниме очите!!!
И понеже много ме изнервих на интервюто на г-жа БУБА се обръщам персонално към нея, и то тук в този форум защото тя най редовно го следи.
Мила БУБЕ, ГОРДА СЪМ ,ЧЕ СЪМ ЧАЛГА ДУКЕПАЖИСТКА  защото според уикипидия "Чалгата, е термин, обозначаващ субкултура в България  и македония която съчетава заедно български, арабски, турски, гръцки и ромски мелодии, както и мотиви от фламенко. Характерни за него са повтарящите се музикални и танцови ритми, а начинът на танцуване се нарича кючек."
Ти мила БУБЕ никога няма да можеш да съчетаеш музиката наречена декупаж ,дори не си се научила да танцуваш в ритмите на декупажа - повярвай ми още се спъваш във стъпките, защото никой не те е научил как се смесват цветове, как се прави преливане от салфетка към фон, никой не ти еказвал как да държиш четката ,когато полагаш крекле и още мнооого други работи .Пворбите ти ги красят само красивите мотиви които ползваш. И след твоята намеса всичко става ОПССС - приличащо на една голяма кръпка. Ти мила БУБЕ ще си останеш в в стадий БУБА/ прочети какво означава, ако не знаеш/ защото от началото на твоето творчество аз поне не виждам никакво развитие и никога няма да се превърнеш в красива пеперуда като МИРАЖ, АНТОМ,ДАДУСЯ,КЪДРОКОСА ,РАЧЕТО  и много други. Ние в този форум водени от красивите пеперуди един ден от малки какавиди и ние ще се превърнем в пеперуди но всяко нещо с времето си. А Що се отнася до това ,че ние използваме  бинт, грис , гипс и други това мила моя се нарича креативно творчество което много се съмнявам ,че ти ще усвоиш.

# 541
Ккат, напълни ми душата! Hug Много поетично си го написала!
Здравкова, давай линк към това интервю, моля те! Praynig
Антом, започваш по прекрасен начин творческата си година и дано все така да ти върви!
Поздравления за невероятните бурканче и подносче!  bouquet

Щастлива съм, че съм част от вас! Hug

# 542
Ани бурканчето и панерчето са страхотни,тая салфетка ми е една от любимите.Мъжо ще е сигур много доволен от "кичозното" изпълнение ,че и златничко гледам има май
Диди Димитрова ,тия диплички и гънки дето си ги увила около шишето....,а как само си преляла фона- има бая да се напъва Бубата да достигне до твоето ниво-чудесно е
МимАр много е нежна кутийката за четки
А сега и от мен малко кич послучай Ивановден

http://genovevag.snimka.bg/hobby/dekupaj-2010.505293.21977769

# 543
момичета....
kkaatt -много ми дойдоха сълзите тази сутрин.обезводних се.Плаках от вълнение....сега плаках от твоите силни и чувствени писания.
Във вестник 24 часа....излезе статията...прочетете я ..там казах..за вас.какви красиви души сте всички..е верно много неща са изрязали..но ..мисля ..много хора ще прочетат..защото аз имам безброй ..близки и приятели..които днес изкупиха тиража на 24 часа...и още веднага на един колега жена му..ми звънна и ми каза...Аз ще влеза в тоя форум...да видя какво става там....а и тя е журналистка ..само че във ..вестник Монитор...каза че иска да пише...специално за нашия форум..и найІвече за тези благотворителни базари.Така,че нека този който ДРЪЗНА ДА НИ ИБИДИ....НАЙІГОЛЯМОТО МУ НАКАЗАНИЕ ..ЩЕ БЪДЕ...КАТО УСЕТИ.ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЕДНО СЪРЦЕ,ЕДНА ДУША .ПЪЛНО НЕ САМО С ИЗКУСТВО.И ИДЕИ..НО И С ПРИЯТЕЛСТВО.

# 544
http://bnt.bg/bg/news/view/40650/dekupaj_i_u_nas
Тя жената има и ученички, а ние се сдрахме да я плюем...  Crossing Arms Whistling

Ми, бедна съм, нямам финансови възможности и като си ме влече кича, к*во?
Убаво е шукаритетно декупирана бутилка троянска сливова с приятели да разделиш!  Heart Eyes  Hug

# 545
  • пловдив
росирос в пловдивския вестник я няма статията, но съм убедена, че колкото и да са я изрязали, ще стане ясно какво е декупаж, любовта с която се прави от много хора в България и красивия резултат от тази любов!
Момичета, аз туко що писах по имейла на шоуто на Слави.Разказах с две -три думи за декупажа и изпратих като снимков материал това което Антомчето е показала като еталон за хубав декупаж в нейния пост, плюс комплекта на Елинка.Мисля че не ми се сърдите че го направих без да ви питам.Ако ми отговорят от предаването веднага ще пиша във форума как се развиват нещата.Дай боже да стане . Hug
Вив, не вярвам момичетата чиито линкови със снимки на предмети съм пуснала да се разсърдят. Когато писах поста, бях доста емоционална, а времето беше малко  Sad иначе еталона ми за хубав декупаж, щеше да е безкраен. Има момичета, които отдавна не пишат в темата, но са постигнали чудеса. Много от тях ни оставиха за подарък албумите си на първа страница и да им се възхищаваме, и да се учим, и да ни помогнат с идеите си. Някой разочаровани именно от подобна наглост се оттеглиха напълно и закриха достъпа си до албумите, уморени от това неблагодарно да им крадат идеите и после да се тупат в гърдите като "най добри". За мен единствения критерий за постигнато е не самооценката, а възхищението и щастието в очите на хората, които имат изработения от теб предмет, а за това цената със сигурност също не е критерий  Wink Много велики художници приживе са неразбирани и творбите им са стрували смехотворно, много са и забравените със скъпоструващи приживе творби....

Момичета предлагам да затворим страницата "Буба" и да продължим напред  Hug

GenovevaG прекрасна икона, отлично оформен фон  smile3501
покрай последните коментари, забравих, че трябва да ти се карам -
на следващия конкурс - 3 снимки и от близо и от още по близо  #2gunfire защото с една не може да се покаже качественото ти изпълнение на детайлите  Twisted Evil

# 546
Геновевче ,прекрасни икони   bouquet Много красиви и стилни!Браво!
Елинче ,на стр.35,в поста на щурчо ,в скоби пише-след 43 минута!Кликни там  Peace

# 547
от вчера чета темата... и да ви кажа в право сме да се сърдим.
Но понеже Антомчето затвори страницата - само ще кажа
ККат-че-много добре си гоказала! няма нужда от повече думи. Надявам се "бубенцето" да прочете и да се замисли дали така се прави реклама! защото рекламата има две страни.  И разбунването на страстите едва ли ще и донесе очакваното. Май напротив...

Сега искам да ви пожелая една прекрасна, ползотворна изпълнена с много красота година!
Усмивки и златни боички по лицата ви!

И най-накрая честито Богоявление. Честит празник на всички празнуващи!

Антомче за теб  Hug Hugмного прегръдки!

# 548
Геновевче ,прекрасни икони   bouquet Много красиви и стилни!Браво!
Елинче ,на стр.35,в поста на щурчо ,в скоби пише-след 43 минута!Кликни там  Peace

Здравкова, благодаря ти! Изгледах интервюто с Джаста - Праста. Освен, че е безкрайно талантлива, е и хубава, и скромна. Grinning Джаста,   bouquet

Росирос, браво на теб! Как можем да прочетем тази статия, ако е само в бургаското издание?

Геновева, много красиви керемиди!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 16:51 от ellinna

# 549
И аз исках да изкажа мнение относно статията и писах много, но малко преди да побликувам отговора, видях, че Антом е казала "стоп" и след кратък размисъл се съгласих. Не е необходимо да падаме до нивото на въпросната госпожа, която замаяна от грандомания, отрече всичко, което не е нейно творение.
Само искам да й кажа:" г-жо Бончева, когато се качвате по стълбите, поздравявайте тези, които срещате, защото на слизане ще ги видите отново...."
Щастлива съм, момичета, че съм част от това семейство, което се подкрепя и всеки може да разчита на безплатната помощ от останалите!  Hug Hug Hug

Разписвам се с нещо скромно - пепелник и бутилка:
http://larina.snimka.bg/hobby/dekupaj.521388.21984300

# 550
знам ,момичета че искате да я видите,направих го заради всички нас...но сега съм на работа..нямам ни апарат..ровя търся онлайн..но няма...сега ще ми я сканират...и ще я ви я покажа веднага..всички мои близки и познати..и познати на познати..са си купили вестника. и предполагам,че ако аз се забавя(но по причини ,че все пак съм на работа)   ,някой бързак ще я постне на моята страница във фейсбука..Разбира се,че ще ви я покажа веднага.тя е излязла и във вестник труд...ама само в Бургаското приложение

# 551
Здравейте на всички!:)
Росирос,благодаря ти предварително,:)вече бях запалила колата да идвам до Бургас,  нямам търпение да прочета статията.  bouquet
Момичета , прекрасни сте,  радвам се , че ви открих и станах малка  част от всичката тази красота:)
Антом- Много красив комплект, страхотен десен и изработка!  bouquet
GenoveveG- Иконата е прекрасна , сякаш самата тя излъчва светлина!
Larina- Бутилката със жената...уаууууу...страхотна! Peace
Ето едно позакъсняло коледно комплектче от мен.
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457
Усмихнат ден!

# 552
след малко..само след малко. Аз ако знаех,че щяхте да идвате за бургас...нямаше да искам да ми го сканират,за да ви показвам тука..тъкмо щяхте да ми дойдете на гости.
Готово момичета...сканирано е като снимка файл,но понеже нямаам време сега да го качвам и във бг .снимка.за да ви гопокажа тука.Качвам го във фейсбука........а аутре ще го дам и тука,че трябва да почвам да прикл. работния ден..тук...Ако ми няма фейсбука което се съмнявам...утре сутрин го има тука.Цунки.чао лека .

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 17:33 от росирос

# 553
Здравейте,скъпи приятелки Simple Smile
Всички вие много ясно сте изразили и моето мнение,за което ви благодаря.Та и аз да не остана назад Барабар Петко с ''декупаторките;;  Laughing  Обичам ви за това и се радвам,че ви има.Няма да влизам в подробности ,но лошото е че нейните интервюта са гледани от много хора и така е объркана представата им за декупажа.Но ние си продължаваме в същия дух,нали?Златничко,кич,бинтове,грисче....айчица.....
Целувам ви,браво  на Росирос и Виванова за ответния удар

# 554
Момичета чудесни красоти показахте за нула време.
Синева -страхотно пано си спретнала (от тези кичозните де)аз тях най ги харесвам.Излъчва загадъчност и е страхотно направено.А коледното комплектче прелива от нежност. Hug
Дидиа-чинията много ми харесва , а за спасението на чашата имаш едно голямо БРАВО!
Антом-много е красив комплекта.Мотивите са страхотни и изработката е на ниво.Супер!  bouquet
Геновева- невероятни керемиди.Имат си и черупки, и шпакловки абе все от тези кичозните материали  , и затова ли са станали толкова хубави .... newsm78Браво Гени -много цветни и хармонични комбинации си спретнала  bouquet
Ларина-бутилката много ме впечатли ,идеята е суперска  smile3508
Антомче, аз само съм пояснила кой снимки съм изпратила като пример за добър декупаж.Понеже бързах и  използвах твоите примери.А иначе каквито и критерии да имаме за красивото , едно нещо като си е хубаво то се харесва на почти всички.А това е една малка част от примери за добър декупаж .Нашата тема поне прелива от такива.
Да покажа и мойте последни декупажни чинии.За първи път използвам изображения на светци и не знам дали съм се справила...
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21992215
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21992198
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21992159 ето тази чиния ми взе здравето .Не стига че трябваше да я направя за един ден ами и краклето на Креал ми направи такъв номер.Не знам дали ви се е случвало .Нанесох си стъпка 1 изсъхна хубаво без да му помагам нанесох стъпка 2  напука се идеално .Втрих си масрената боя  и след това изтрих с хартиена салфетка.Нанесох отгоре жълтата боя което трябваше да ми е фон и го оставих да се суши по естествен начин .Сутринта какво да видя-фона и той се напукал http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.21992186   ooooh!Турнах още един слой боя,и ооо ужас и тя се напука.Ипонеже нямаше време за корекции че ми беше поръчка я дадох  така .Те пък си я харесаха и казаха че така е по -интересна и ефирна.Хубави празници ви желая.Отивам да довършвам един комплект за утре.
/left]

Общи условия

Активация на акаунт