Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за подаръци за учителите в детската градина?
Как да залепя салфетка върху овален предмет, без тя да се набира?
Какво е краклето и как се използва в декупaжа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за подаръци за учителите в детската градина?
-
Как да залепя салфетка върху овален предмет, без тя да се набира?
-
Какво е краклето и как се използва в декупaжа?
-
Как се създават сенки в декупажа?
-
Как се използва опаковъчна хартия в декупажа?
Много поетично си го написала!

иначе еталона ми за хубав декупаж, щеше да е безкраен. Има момичета, които отдавна не пишат в темата, но са постигнали чудеса. Много от тях ни оставиха за подарък албумите си на първа страница и да им се възхищаваме, и да се учим, и да ни помогнат с идеите си. Някой разочаровани именно от подобна наглост се оттеглиха напълно и закриха достъпа си до албумите, уморени от това неблагодарно да им крадат идеите и после да се тупат в гърдите като "най добри". За мен единствения критерий за постигнато е не самооценката, а възхищението и щастието в очите на хората, които имат изработения от теб предмет, а за това цената със сигурност също не е критерий
Много велики художници приживе са неразбирани и творбите им са стрували смехотворно, много са и забравените със скъпоструващи приживе творби....
защото с една не може да се покаже качественото ти изпълнение на детайлите
Джаста, 
Браво Гени -много цветни и хармонични комбинации си спретнала 
Турнах още един слой боя,и ооо ужас и тя се напука.Ипонеже нямаше време за корекции че ми беше поръчка я дадох така .Те пък си я харесаха и казаха че така е по -интересна и ефирна.Хубави празници ви желая.Отивам да довършвам един комплект за утре.