Декупаж_39 Коледна

• 62 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
и имам едно предложение..на пролет да си направим..една..национална среща..

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 526
Роси, предполагам, че ще бъде публикувано само в Бургаското приложение на 24 часа.

# 527
А за това не зная,не попитах..ама където и да е...ще го прочетат много хора..и всеки ще разбере за вас..че има форум..в българия ..където ..всички заедно...и т.н..100 пъти го казвам вече..извинявайте...дано да не е само там..но пак ще измислим нещо..на базара 8-мо мартенския или на великденския..ще ги пратя направо там на място..с тоя голям апарат.хахах

# 528
Ехааа момичета ,страхотни сте ,Роси Поздравления за бързото включване !
Говорих си с Миражчето преди малко и ви предлагаме - ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО ДА Я МАХНЕМ ОТ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ФЕЙСА ТАЗИ НАЙ ДОБРА ДЕКУПАЖИСТКА тъй като ние сме само едни кичозни декупаторки,така де за какво са и приятели такива като нас

# 529
Аз съм за..Да го направим всички.

# 530
коя й беше страницата..? Rolling Eyes

# 531
Момичета, аз туко що писах по имейла на шоуто на Слави.Разказах с две -три думи за декупажа и изпратих като снимков материал това което Антомчето е показала като еталон за хубав декупаж в нейния пост, плюс комплекта на Елинка.Мисля че не ми се сърдите че го направих без да ви питам.Ако ми отговорят от предаването веднага ще пиша във форума как се развиват нещата.Дай боже да стане . Hug

# 532
  • Пловдив
Браво на вас момичета!!!!!!!!  bouquet
Как бързо действате направо ме разбихте!!!!!!!!
За мен е голямо щастие да познавам една част от вас, но ще съм още по- щастлива да се запозная и с останалата част. Искам да кажа че съм ЗА национална среща. Ще е страхотно ако се организираме.

# 533
Момичета, аз туко що писах по имейла на шоуто на Слави.Разказах с две -три думи за декупажа и изпратих като снимков материал това което Антомчето е показала като еталон за хубав декупаж в нейния пост, плюс комплекта на Елинка.Мисля че не ми се сърдите че го направих без да ви питам.Ако ми отговорят от предаването веднага ще пиша във форума как се развиват нещата.Дай боже да стане . Hug

Аууууууууууу, Виванова, ще те  #2gunfire Не, че имам нещо против да покажеш моя комплект, а , че той далеч не е "еталон за хубав декупаж" Rolling Eyes

# 534
Браво Момичета,само така!  Много ви се радвам,ама много !  Когато толкова много красота е сътворена, и продължава да се твори, не трябва да остава само на страниците на Бг Мамма!   Нека наистина всички да видят за какво става на въпрос !   Hug

# 535
а де!

тук, Елинна, да пиша, че декупажа твоето хоби, демек хубаво го правиш.
губят ми се думи, но все не успявам да те поздравя за серията шеби шик и кутийте,
за всикчите кратунки и т.н : -)

# 536
  • пловдив
Съжалявам момичета, помолиха ме да направя бурканче с тези цветове и за 2 дни....
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.21982470
мъжо се обиди, че за него няма и се тръшна да направя подносчето /от Миражчето  Hug /
да си реди в него салфетки... ох, и то за 2 дни  smile3511 че и със сишоар... пък и със златно...
но с мекото ми сърце, не можах да откажа  Embarassed
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.21982474
и ето ти старта ми за 2011г - Ужас!  Joy

# 537
Ехааа, чудесен старт на новата 2011 година,Антом..Дай Боже все с такива красоти да се пълни темичката...  bouquet

# 538
Оуу,Антомче ,какво е това чалгаджийство,този кич?И това злато,"което не се  слага,а турга"-както казва светилото в българския декупаж!Ужас!  Joy
Браво,Антомче ,страхотни са  smile3501 Буркана ми е любимец!Пък и спретнат за 2 дни  newsm78 как ще изсъхнат слоевете......А да,със сешуара,по който запали и мен  Hug И панерчето е страхотно!
Одеве пуснах да се зарежда интервюто.И като се върнах преди малко го изгледах.
Оооооооо,Джастич ,невероятна си!Поздравления!Толкова си нежна и ефирна!Те затова и работите ти са такива,Невероятни!Като говереше ми стана едно лекоо,и се прнесох в свят изпълнен с нежност и светлина!И тази четка как се плъзгаше по стъклотооо,като коприна по женска гръд  newsm51 Всеки би искал да е стъкло в ръцете ти!!!
Обичам ви кичозки   love001

# 539
Ехааа момичета ,страхотни сте ,Роси Поздравления за бързото включване !
Говорих си с Миражчето преди малко и ви предлагаме - ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО ДА Я МАХНЕМ ОТ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ФЕЙСА ТАЗИ НАЙ ДОБРА ДЕКУПАЖИСТКА тъй като ние сме само едни кичозни декупаторки,така де за какво са и приятели такива като нас

Геновевче аз пък не разбрах,че г-жата Бончева ви е приятел във Фейса  Mr. Green
Антом много интересно се е получило и табличката и бурканчето,браво

Общи условия

Активация на акаунт