Декупаж_39 Коледна

• 62 431
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
                 dadusq , изразяваш се повече от ясно и точно! Разбрах всичко още от първия ти пост!Ако си спомняте аз направих две чаши с Малкия принц за свадбен подарък.Дъщерята ги подари на своя приятелка,която е репортер и на свадбата всички бяха хора от ТВ-тата.Там всички са ги харесали и са проявили интерес как се прави,какво е и т.н.Дъщерята е обяснила и те са изявили интерес да разкажат за това изкуство.Само , че аз отказах.Не посмях да моля някой от софийската група,защото не познавам всички и не знам кой би бил съгласен да участва.За мен това е хоби , а не поле за телевизионни изяви. Laughing

# 511
Момичета, ..напълнихте ми душата..
Докато се възмущавах от "най-великата и способна декупаторка" и брътвежите й за чалгализация в декупажа  Shocked Shocked Shocked..и как в никакъв случай НЕ МОЖЕ (не трябва) да се ползва Ц200, да се ТУРГА златничко, сребърно и т.н "подръчни" материали от които съм виждала прелестни неща от вас мили момичета тук в тази темичка, и...прочетох постовете на Антомчето, на Дидия, на Дадуся и всички останали иииии..разгледах галерията на ВЕЛИКАТА ДЕКУПАТОРКА и.... съм напълно съгласна с Дадуся - дайте да напишем контра репортаж и да покажем на хората, какво точно представлява декупажа..
Може да не е само една от нас - може да се ползват снимки от галериите на повече момичета.
По време на коледния базар имаше репортаж с Джаста Праста за рисуването върху стъкло по телевизията и..това си беше истински репортаж за изкуството и любовта (- от 43-та минута нататък..)

Дида Димитрова- бутилката ти много ми хареса, Присъединявам се към препоръката на Антом, да довършиш "тапата" - така малко като...чужда стои..   bouquet
Синева паното е прекрасно..   bouquet

# 512
Дидиа и на мен много ми хареса чашката,най вече идеята за да я въстановиш с глина,а чинийката е много нежна  Peace
за мен декупажа е предизвикателство,няма по хубаво от златното,от сребърното,от това да предадеш живот в една творба,дали ще я довършиш с глина или с конци,дали ще я украсиш с черупки или грис,то това всичко е изкуство и всички го доказваме най вече с конкурсите,не можеш да бъдеш най добрия,това не е да пробягаш 100 метра за 5 секунди,всеки път откриваме нови техники,нови начини дори да нанесем краклето,нови картинки в сайтовете,учим се един от друг,ние сме едно голяяяямо семейство и съм благодарна че ви има

# 513
Didia  Hug

наистина ,би било чудесно, ако ще има такова интервю...тука не стои въпрос за телевизионна изява Wink, а просто да се раскаже за декупаж , за да научат за него повече хора и да се покажат творбите,  които наистина заслужават да бъдат показани Simple Smile
ако софиянската група ще  направи такова нещо много ще се радвам, мисля,че ще се радваме всичките, ще ви гледаме и ще стискаме палци  bouquet

# 514
  • пловдив
Момичета, добра идея за контрастатия, но аз като застане пред мен някой журналист и блокирам тотално. Ако някоя от вас има достатъчно дар слово в такава ситуация, да действа. В темата има много момичета доказали себе си с перфектни работи, да не говорим, че има и такива спечелили призови места с творби в руски конкурси  #Shocked което лично за мен си е уникално, предвид изключителната им школа  Peace
dadusq  Hug при твоята перфектност, разбираемо е да не се съгласиш с мен, че "най добрата" прави и красиви неща, просто има и творби които на мен ми харесват
http://www.decoupage-bg.com/index.php?src=gallery&decoupage=292
http://www.decoupage-bg.com/index.php?src=gallery&decoupage=51
http://www.decoupage-bg.com/index.php?src=gallery&decoupage=279 ....
аз съм си аз, нали си ме знаете, от това дали харесвам или не човек или негова постъпка, не зависи дали харесвам или не това което е сътворил, а когато нещо ми хареса, не мога да си изкривя душата....
Didia и аз имам за ремонт счупена чашка и мислих да пробвам с глината  Peace чинийката е много нежна
росирос мисълта на Габриел Гарсия Маркес  не е моя, а световна ценност, която е подарил на хората именно за да я ползват, тъй, че цитирай наред  Wink а що се отнася до това, че сме с теб -от мен  на 100% а и как би могло да е другояче като и аз съм лепила бинтче  Mr. Green че и небоядисано, че и златно....  Joy
http://antom.snimka.bg/hobby/dekopajche.382060.14735095
http://antom.snimka.bg/hobby/dekopajche.382060.14735096
http://antom.snimka.bg/hobby/dekopajche.382060.14735146

# 515
антомче за тези творби, да, красиви са, съгласна съм Hug бях не права, когато всички нейните творби подредих с една дума- "не харесвам", така не е правилно и за това, наистина, съжелявам Simple Smile

# 516
Лелеееее....сега влизам в темичката....Е, за простотията - почивен ден няма ! Много съм възмутена от статията !  Сетила се "професионалистката" да краде от тук на Елинка идеята,че и не само идеята,ами си я направила ачик- ачик....ама не се сетила малко да се поогледа, да прочете и да не дрънка такива глупости , и да обижда хората....
    Няма да  пиша повече, че ми е много къс фитила.. #Cussing out
Ама и  ние....Или ще си тургаме каквото си му е реда,   или ...е, какво става..!  Joy
Казала съм ви...първо си декупирате "предмета", и после си го тургатИ .... и накрая с Ц 200 да не забравИтИ.....и по -кротко със салфетките, да не идат зян  всичките пластове на веднъж... Ако нямате сешоар, може...  кой както може....по чалгаджийски , най-добре ! Добре, че наминах , да внеса яснота по статията..... Crossing Arms      Joy

# 517
Момичета, не обръщайте внимание на хвалипръцковци, като тази госпожа Simple Smile
Аз лично разгледах всичките и творби, а сигурно и всички вие сте го направили и да ви кажа честно нищо ама нищичко не ми хареса ... Първо имат незавършен вид и второ си приличат .... хоп изрязала един мотив лепнала го на чинията боядисала  чинията ама даже и не се е постарала да съвпадне боите просто взела една боя и я пльоснала там да омаже положението и вече се нарича творец хааххаха
Творци сме ние и ако се направи предаване момичета ще им съберем очите с творбите, които правим,  Flutter ама как се слагам и аз в това число аааааааааааа хахахах
В нашият форум има къде, къде по талантливи момичета не искам да изброявам имена, защото със сигурност ще пропусня някой, нооооо за жалост нямаме рекламна агенция или връзки в телевизията за да покажем изкуството наречено ДЕКУПАЖ.
Защото Декупажа е изкуство в по голямата си част, но започва като хоби Simple Smile
За мен по важното обаче е, че ние създаваме красоти, които радват очите на нашите близки и познати, защото в тях е вложено късче от нас, от нашето настроение, от нашите души.
Желая ви едни прекрасен ден и нека статии от този род не ни наскърбяват, а напротив да ни правят по силни и с повече дух за повече работа   bouquet

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 12:27 от zlati22

# 518
Мираж, преди време беше показала страницата във ФБ на една госпожа,
направо виртуоз в декупажа.
Били показала отново  Hug

Май няма друго форумско събиране за декупаж в България.
Но тук таме засичам страшни произведения на българки.

Иначе - рускини, италианки, полякини...шапка свалям.

И на вас естествено  Hug

# 519
Момичета,утре в 24 часа ще има статия за всички нас,за момичетата от цяла българия,за нашия форум и за това как красотата която се създава в декупажа.е плод на едно приятелство и как българските момичета  запалени по декупажа,хванати ръка за ръка..творят заедно.Не обръщайте внимание и не си тровете нервите...с хора които си плащат за да кажат<<най-добрата в България,,...не беше нужно да плащам....нямам толкова пари..но имам много ..хора които ме обичат..и знаят,че ..правя декупаж....с любов..но и с Любовта на много златни ръчички..които тук питат.помагат и насочват и никой не гони кой нов.кой.стар,кой спец,кой,номер 1 в България ..А в най -скоро време..една от ветерантките.тук които имат повече опит..искат да направят предаване...но там мисля че може да отидат. момичета като Антом,виванова,ГЮЛЕР,НАДЕТО,кРИС  и още други... ....че да създаваш красота не е нужно да тръбиш ,,Че аз ще стана номер 1..на какво на висок скок ли ..на борба ли...ли на какво......ако след тази статия..,,.номер 1 в българия....ме линчува....се надявам да ме защитите.
...Обичам ви.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 13:37 от росирос

# 520
Малее,малеееее,много е смешно,когато най-добрата в декупажа говори глупости!От доста време тази жена се върти в медйното пространство и разяснява как се прави декупаж  Joy Както и другите са писали най-лошото е,че човек който за пръв път вижда и чува ще си каже:"Божеее,кво пък е тва  newsm78 Прокъсана салфетка и нещо си около нея"
Изумяват ме такива хора,но още повече ме изумиха цените...... #Crazy спрямо вложените материали и визия на нещата!Но както виждате на повечето пише ПРОДАДЕНА!
Антомче,Дидия и всички други ,много добре сте казали всичко!И аз мисля,че трябва да се направи нещо и да се разкаже повече за декупажа,и НЕПРЕМЕНО ДА СЕ ПОКАЖАТ неща от нашия форум!Щом като на Бубкааа,нещата са най-добрите,нашите тук са за ОЛИМПИЙСКИ МЕДАЛИ!  smile3521
Росирос ,браво за това,което правиш,доно то да е само началото!
Хайде ние да продължаваме да си творим кич!   love001

# 521
  • Пловдив
 Ле ле човек не трябва да ви изпуска и за минута.
 Вчера прочетох статията и се посмях едно хубаво. Не съм виждала нещата на тази госпожа докато не дадохте линк към галерията й.
 Ами то май нейните произведения са някакво бледо подобие на декупаж. Изрязала мотива лепнала го и завършека го няма никакъв. Ами то как да има нали точно в златното бинта и гриса се крие тайната. Явно на дамата не и се отдават тези техники. За цените не искам да коментирам направо щях да падна от стола.
Момичета моля не спирайте да ме радвате с своите кичозни прелести! Обожавам ги и не мога без тях.
Дидиа чашката е станала много оригинална, но наистина чинията е прелестна!!!!!!!  bouquet
Дида Димитрова не успях да видя бутилката ти че нещо не ми отваря снимка, но обещавам като я видя да коментирам.
И моля ви стига сте се хвалили кой какво измайсторил днес.  То да не става толкова бързо: Трябва цяла седмица Как успявате толкова бързо ами то сигурно е от ц 200 нали съхне бързо.
Момичета обичам ви и няма по щастлива от мен че съм част от това вълшебство тази прекрасна темичка!!!!!!!!!!!
Желая ви един чудесен ден изпълнен с много положителни емоции!!!!!!!!!!!!!!

# 522
               Росирос,браво на теб! Чакаме по-подробно инфо кога и къде ще е репортажа!
               Ако някой от софиянките реши да участва в репортаж да си каже,а аз ще съдействам.Мисля си,че най-подходящо ще е през пролетта - празници много,Баба Марта,ден на жената /без значение кой го признава и кой - не/ ,първа пролет и т.н.Забравих - сигурно ще има и великденски благотворителен базар и нека тогава да покажем какво правят любителите на декупажа. Peace
                Гледайки галерията от статията аз си мисля,че творбите не са само на един човек.Май има и наети "ученички".Все пак целта е продажби въпреки заплахите за "професията" ,от която не се печели! Wink И издава СТРАХ от конкуренция! Mr. Green

# 523
Каза ми само че утре ще излезе статията във вестник 24 часа....аз както тръгнах надъхана....и като ми изскочи  с един фотоапарат..едната госпожа снима, снима в несвяст..другата записва какво говоря..ми спря и мисълта..не искаш да показвам..мои неща...само няколко снимки..и пратих...уж че съм ги забравила..но посланието ми беше..ако иска някой да види най-красивите неща изработени...в българия..да ..влезе в нашия форум..а че на снимките са само някой от моите неща..за да се ориентират хората които..не значт какво представлява декупажа.... .а голям смях..сервитиорките в кафето като видяха колата на вестник 24 часа и труд..и с тия фотоапарати...не могат да сварят да прибират пепелниците...помислиха че сме за наредбата за тютюнопушенето..а едната през цялото време снима.снима..без да ми даде да видя снимките..и сега се сетих..че забравих да кажа нещо много важно...сега ми напомнихте...за благотворителните базари...ама сега ще и звънна да и кажа..да го напише..ами ..уж бях много нахъсана...и бясна за тия..,,чалгаджиски..какво беше там...и блокирах...

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 13:56 от росирос

# 524
Момичета нищо не съм направила.просто таих таих..аз съм риба..много съм тиха кротка...мила,Но...като полудея.от цаца..не знам..каква риба .ставам...Няколко пъти ми се каза,че от моите неща..се бълвали гущери,че моето не било декупаж..а члгаджийница..златнен кич и ..съм била трагедия...плаках много..помогна ми психически да изляза..ларинка...иначе си бях ..прибрала..всички кутии със сълфетки..бои,четки и де що материал имам..мислих да питай някой от вас дали не иска..да му изпратя всичко което имам..а то..е ..цял шкаф....
Антомче.....да ти кажа че не съм лепила бинтове.. но .оставих всички мои мъже..без потници...ама ..още утре ще залепя...златното ми свърши снощи..ама ще си купя...и имам едно предложение..на пролет да си направим..една..национална среща..и не е важно на тоя свят ...който има пари ..само той да е творец, да  става ето ..;това исках да докажа:МОЖЕ ДА НЯМАШ ПАРИ,НО СЛЕД КАТО ИМАШ МНОГО ПРИЯТЕЛИ КОИТО ТЕ ОБИЧАТ..всичко се постига..само с едно телефонно звънкане.преди малко се обадих да и кажа за базарите...че в суматохата забравих..с тази  репортерка която постоянно ме снимаше и ми блокирваше мисълта..хахха.ще ви изпратя какво казах..долу горе..нахвърлено..прескочила съм ви само...историята на декупажа.вие си е знаете..хаха.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 14:38 от росирос

Общи условия

Активация на акаунт