Декупаж_39 Коледна

• 62 318
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Бонисофия виж тука -има много картинки нещо може да ти хареса.
http://foto.mail.ru/bk/vnp74/42854/ като цъкнеш на картинката тя се уголемява, а долу са ти страниците 1,2,3....Приятно разглеждане. Hug

# 587
Какъв хубав ден е неделята - не бързам за работа и вече на спокойствие и с голямо внимание разгледах последните ви творения и писания. Усещането е, че съм седнала на кафе със мили приятелки и си бъбрим за любимата ни тема. И така, дойде и моят ред да се изкажа:

Didia, употребата на глина ДАС е чудесна идея за спасяване на "контузени" предмети! А чинията е прекрасна, много ми хареса - поздравления!
Антом, ти с тази бясна скорост (за 2 дни) си сътворила страхотни бурканче и панерче! Вече и аз съм горд собственник на тази салфетка, благодаря ти още веднъж с цялото си сърце!   Hug.
Геновева, керемидите са уникални, при теб фона винаги се "вързва" с мотива (нещо, което при мен още куца). Аз също мисля, че иконите стоят най-добре на керемида или дърво, но това е лично мнение.
Sineva - ангелското коплектче си е направо ангелско - нежно и изящтно, браво!
Виванова, чиниите много ми харесаха - чудесно си се справила с фона! Но най ми хареса зелената, някак си свети... А покрай твоите неволи с пренапукването на краклето, ние за пореден път получихме безплатен съвет как се процедира в такъв случай.
Благодаря за което на kkaatt!
Val1977 - благодаря ти за труда, който си положила за МК, за да ни обясниш начина на работа с декоративен пясък! Всичко, което си създала с него е впечатляващо!
Здравкова - кутийката ти е станала много хубава!
kkaatt- браво за всичко, което си сътворила, но най ме изумиха иконите, а бурканчетата много ми харесаха!
Fanito - чудесна кутийка!
bonnysofia- бижутерката е много нежна! И комплекта ти е много свеж и успешен. Не личи, че е първи опит в обратния декупаж. Поздравления!

Хубавото на декупажа е, че няма закони, канони или ограничения в изработването и използването на материали и техники. Не е точна наука като математиката например, в която има само едно решение. Тук господстват фантазията, личния усет и възприятие, уменията....
Ами затова ми е хубаво тук и окото ми се пълни с красота, а душата с наслада...
Дерзайте момичета и хубава година ви желая!  newsm51

# 588
  • София
Антомче, Виванова, благодаря ви, момичета, за бързата реакция! Какво море от картинкиииииии! Чудо!

# 589
Вал, страхотно, много благодаря за МК, не знаех за тази техника.

Момичета, имате ли идея от къде мога да се снабдя с такива салфетки,
и по конкретно с по-едрите цветове?

http://picasaweb.google.com/Magdalena.Samulik/SammelserviettenBl … etkiKolekcjaRoze#

Аз ползвах глина ДАС, за да залича пукнатините на бутилка, или процепите така да кажа.
Получи се сякаш.

Бонисофия
нежна е кутията.

Виванова, хубави идеи.

# 590
Малко снимки от днешната варненска чалга  среща, в нашата любезна домакиня Поли ад. Страхотен следобед си изкарахме! Другия път сме щели да сме на минерален басейн на открито, където сервирали на място пред басейна скари и мезета  Joy
http://kris70.multiply.com/photos/album/9#photo=148

Сега отивам да ви разглеждам и да се понакефя, че отдавна не ми се е отдавал случай за това.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 20:38 от kris70

# 591
  • София
Браво на варненки! Супер сте! И в тази връзка ... Момичета от София, ние кога ще спретнем една срещичка за новата година?????  newsm53

# 592
Миличките ми момичета, то не обиди ,то не приказки....нямам думи, аз нямам нищо против някой да и има самочувствие и да е без покритие то  пак е за негова сметка, но защо трябва да се обиждат хора, стана ми много гадно, направо нямам думи. Аз изобщо не съм съгласна с многото неща които разбрах от  Буба, ако не греша така се казваше, обаче защо тя си смята че открива топлата вода???????????? и защо занаят и творчество трябва да има някакви рамки или граници ????????????? Изобщо не я мислете, никой не е сляп или глупав, просто тя е заблуден човек, ако може да обижда  хора които не седят по кафета  или пред ТВ, а си имат такова прекрасно хоби.

Ох , не бях дошла за това, а..

Антомче, миличка, благодаря ти за картичка, тя през цялото време стоя пред очите ми и все не намерих време да ти благодаря, а на Larina една мечешка прегръдка за салфетка, ех че хубава, много ме зарадвахте с тези изненада.

kris70 ,много се радвам когато разглеждам снимки от събиранията ви, и забелязах  нещо, декупаж  по масите става все по-малко, а софри все по големи   Mr. Green. Поли ти си много гостоприемна домакиня, имам чувство че и аз бях там , и като в една приказка.. "и я там был, мед пиво пил, по усам текло, да в рот не попало."...  Joy

Анe , ако не ти трябват салфетки само с рози, бих могла да потърся при мен нещо подходящо???

Момичета, просто няма кака да кажа на всяка една от вас, колко сте добри, невероятни сте, не мога да кажа че това не ми харесва или онова ми харесва, няма една творба която не бих искала да притежавам, страхотни сте и пак се запалих и отивам да декопачкам  Mr. Green

# 593

kris70 ,много се радвам когато разглеждам снимки от събиранията ви, и забелязах  нещо, декупаж  по масите става все по-малко, а софри все по големи   Mr. Green. Поли ти си много гостоприемна домакиня, имам чувство че и аз бях там , и като в една приказка.. "и я там был, мед пиво пил, по усам текло, да в рот не попало."...  Joy

Хи хи хи.... Mr. Green Лаленце, даже ние хич не си правихме уроци, ами само си говорихме и ви уверявам, голям смях падна  Joy Joy Joy

Аз лично не исках да подхващам така вече ''затворената''тема от Антомче. Единственото, което искам да ви кажа, че на мен тази статия ми я прати една новозарибена душичка още преди май минаха две-три седмици...Момичето беше така възмутено, че много ме заинтригува да прочета и разгледамза какво иде реч... и точно тука ми е ТАЙНАТА ВЕЛИКА МИСЪЛ  Mr. Green Няма какво да се тревожим, че хората ще разберат погрешно декупажа, гледайки на Великата Декупажистка ''творбите''. Ето момичето още не навлязло в декупажа я разбра - ми те хората нито са слепи, нито са прости!
Аз не съм злобен човек, но да си кажа правичката, постовете на Антомче, на Катето, на всички ме изпълниха с някакво спокойствие...както се казва ''Няма ненаказани постъпки''
Роси, браво на теб миличка!
Джастуш, прекрасен репортаж - ето така се прави и така се показва!!!
Гордея се с вас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Я да се редактирам...не ме е срам, да обърна внимание на една дама, която не заслужава капчица Фнимание,, а да не кажа колко много съм възхитена от всички ВАС! Сами разбирате, че толкова много съм изпуснала, та няма как да нарека и да изкажа възхищението си от всяка поотделно...ВСИЧКИ сте прекрасни, ВСИЧКИ сте възхитителни и правите неверочтни красоти!!!
Няма как да не се повторя, че се гордея с ВАС!
От тук съм тръгнала, вярно, че напоследък не съм се занимавала така, освен да подкрепя конкурса Crazy Но никога няма да забравя момичетата, които ме приеха така радушно и колко много ме подкрепиха, когато залепих един мотив на една чаша  Crazy и ми дадоха стимул да се уча. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 23:48 от kris70

# 594
ейййй  варненски чалгаджийййки такива що не свиркатe бе! аз цяла събота и неделя се чудих какво да правя. Ама дя знаете ,че към след 20 ще ви се изтръскам на тости.
Вал благодерско за урока!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:51 от kkaatt

# 595
Здравейте ,момичета.
Гледах снимките от варненската среща,пиех си кафето с вас и се усмихвах от душа и сърце.Това са тънките линии в живота на човек.Това което се създава и твори от хората в този форум е плод именно на тази тънка линия.Линията на приятелството.НА ПРОЛЕТ да си направим една национална среща а?
Искам да ви споделя две бутилки,едната вино,другата уиски,които сина ми подари за рожденият ден на приятеля си и  за именният ден на бащата на приятелката си.Трябваше да ги направя ..не за ,,7 дни,,..а за 4 часа,така че се наложи не само сушоар,но и духалка да включвам.На мен лично много не ми харесаха как се получи, идеята ми беше друга,но нямах  време.
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/dekupaj.545827

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:45 от росирос

# 596
Здравейте момичета, първо искам да поздравя Росито за страхотната статия!!! Радвам се, че въпреки негативните емоции, които я предизвикаха, статията е много позитивна и показва спокойствието и радостта, която ни носи декупажа!!!:bouquet:      Също така да изкажа разочарованието си от това, че не успях да присъствам на варненската среща. Не се съмнявам, че сте си изкарали страхотно!...
Ще изкоментирам няколко страници назад (от 34), защото съм пропуснала много... Embarassed
Синева Страхотно пано! Много ми хареса мотива. Коледният комплект е чудесен!
Дидия Струвало си е да спасиш чашката...Чинията също е много хубава, само се чудя на търпението, с което лепите яйчените черупки. Аз веднъж лепих върху великденско яйце и не знам дали ще повторя... ooooh!
Антом бурканчето е перфектно без значение, че си имала само два дни за изработка! Страхотно се допълва с подноса и е жалко, че не вървят заедно...
Геновева нямам думи за иконите ти...уникално красиви, чудесно съчетание на мотив и фон, а и на предмет...Супер са!
Ларина не бъди толкова скромна! Страхотен старт за новата година...фаворит ми е пепелника!

Виванова Справила си се и то доста добре! Много ми хареса ченията със зеления фон и златно!

Вал чено-бялата чиния е перфектна! Благодарности за МК, със сигурност ще е полезен!
Здравкова африканската кутия е много хубава - това са ми любими мотиви, въпреки че имам малко правени неща с тях. Това обаче не ми пречи да се наслаждавам на вашите произведения!!!
Кат Изведнъж ни заля толкова красота, че е трудно да кажа кое ми харесва повече, но все пак...бурканчетата...
Фанито Явно зимата и на теб е омръзнала - страхотна африканска кутия!
Бонисофия много симпатична бижутерКА! С чинията и бутилката си успяла да придадеш неповторимост на този толкова често използван мотив!

Остана да ви пожелая ползотворна и пълна с нови идеи седмица!!!

# 597
bonnysofia, много хубава бижутерка. Ще си позволя да направя една...забележка (моля да не се сърдиш, аз самата съм начинаеща и..все още нямам достатъчно опит в декупажа, но...да си я кажа). На бижутерката според мен й липсва цвят (фон)на ръба от вътрешната страна. Така, както си я снимала отворена, се вижда, че тези повърхности, които се допират при затварянето не са оцветени и..на мен ми стои малко недовършена.  Hug Извинявам се за забележката.. Много харесвам работите ти   bouquet Чинията с обратен декупаж е станала много сполучлива и..там изобщо не си личи ,че ти е за първи път според мен.
Роси,много харесвам тази салфетка, която си ползвала при бутилката. Получило се е интересно с всички тия "кичозни" допълнения Simple Smile

Браво на варненските момичета- възхитих ви се,че се събирате толкова редовно..Чудесни сте  Hug

# 598
  • София
Щурчо! Аз винаги се радвам на критика, защото така се уча! И изобщо не се сърдя! А бижутерката още вчера я боядисах в бледолилаво отвътре, но пусти мерак да я покажа, снимах я недовършена  Laughing

# 599
Момичета от Пловдив,може ли някой да ме насочи къде има цветен лазерен принтер да си изкарам момиченцето за конкурса?Моля помагайте защото търси около нас но не намерих.

Росирос-поздравления за статията и за куража да застанеш пред камерата за да защитиш декупажа ,който всички обичаме.Заставам зад вас,вие сте повече професионалиски от "Госпажата".

За всички в този форум   newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 13:57 от MIM AR

Общи условия

Активация на акаунт