Декупаж_39 Коледна

• 62 309
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
MIM AR  браво на теб тъкмо това щях да попитам и аз. Досега не съм правила нищо с копирана картинка и изобщо не съм наясно как стават нещата. Трябва да си я сваля на диск ли и да я занеса да я копират? Ами в какъв формат ще излезе? И изобщо още много глупави въпроси. Помагай те !!!!

# 601
bonnysofia ,не беше критика..просто..се опитвам обективно да си казвам мнението за творбите в темата, тъй като..обикновено всички са много красиви и нямам забележки, дълго се чудех дали да споделя това, което ми липсваше в твоята бижутерка, но..се радвам, че не си се обидила, както и,че си я довършила   bouquet
fanito , най-добре си разпечатай картинката първо на черно-бял (какъв да е) принтер, за да видиш размера и т.н..Винаги можеш да помолиш да я увеличат, намалят или каквото там ти харесва..
Ако на някой му е нужен цветен принтер в Младост (в София) ще помагам Simple Smile

# 602
  • София
fanito, аз ги нося на флашка и предварително си правя подготовката на размера и други подробности с фотошоп или друга обработваща програма...за този конкурс намерих  по голяма картинка в Интернет ....предполагам че може и на презаписваем диск да се занесе....

# 603
fanito -аз си качвам картинката на флашка,може и на диск разбира се,когато ще ходя да си я принтирам.На работа имам принтер ,но черно бял.така че както ти казаха другите момичета,направи си по едно от всички размери..напиши си..за да си имаш представа..за да не даваш пари напразно,ако не те удовлетворява размера.Аз също си вадя картинки на цветен принтер,който има също на работата ми,но в другия офис..но ..не ми е удобно постоянно..да злоупотребявам.а най добре стават на лазерен,но ако картинката ти е с голяма резолюция и си я намалиш..пак е добре.Най-добре си качи картинката на флашка,напиши си размера и готово.
ще се опитам да ти помогна така:за икони  на керемида размера ми е:казвам 2 да са на A4.
Най-малкият е 9на 13,средния10 на 15,,после големия е е 13 на 18..и най голямото е казваш на размер a4.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 16:49 от росирос

# 604
  • пловдив
Пловдив ето ви моя опит  Mr. Green
Взимам линийка, премервам размера, който ми трябва за точно определения от мен предмет на който ще поставям мотива, записвам си картинката /на диск, на фрашка... на каквото имате/ После отивам в копирния център под кино Лъки синема, казвам си размера, казвам, че трябва да е на обикновен лист от ксерокс /че да не ви го щракнат на картон/ и те са така добри да ми преработят размера, защото аз това хич не го мога  Wink Понякога даже ме викат при тях да гледам какво се получава. Лист разпечатана картинка е 1,20лв, затова обикновенно си записвам още една картинка и казвам на 1 лист да ми разпечатат двете /икономия така да се каже  Mr. Green /

# 605
Момичета , чакам ли още някой да изпрати  адреса си?
Поздравления за всички красоти които показвате  bouquet

# 606
Малееей,момичета  Shocked
много сложно било при вас принтирането!!!!Аз си избирам картинка(или по скоро две,както е казала и Антомчето ,за икономия  Joy !При нас е 1лв) Изпращам снимките на мейла на фотото(във всяко фото има лазарен принтер) Отивам и на место казвам размера и готово!Даже много често пращам каката (е вика от време на време по телефона  Grinning защото едно от момчетата го мързи да оправя размерите,амаааа.......трай бабо за хубост!)
Мисля че всеки,ако открие най-близкото до него фото,може да процедира така  newsm78

# 607
При нас във Варна пък лист А4 на лазерен е 0.60 ст Аз си подбирам картинки с по добра резолюция и там на място си казвам размерите.Инфо за варненки принта се намира до ВИНСА.Правила съм доста бройки наведнъж,но досега не са ми взема ли допълнително пари за работа с оператор.

# 608
Момичета, поздравявам Ви за таланта които имате. С някои от вас се познаваме /задочно/ с другите ще се радвам да се запознаем и да ме приемете във форума. Аз още се уча, но ето и мой работи.

http://karakaaal.snimka.bg/hobby/dekupaj.555535

# 609
Mimi79777, добре дошла!  Hug
Виждам, че вече си имаш и албумче Grinning Със сигурност тук ще ти хареса - всички момичета са много отзивчиви и "вещи в занаята", така, че има какво да научиш.

# 610
Благодаря ти Ели, точно ти много пъти си ми помагала и изпращала салфетки. Познаваме се "задочно" от друг сайт Wink

# 611
Mimi79777-добра дошла при нас.
Винаги.можеш да разчиташ ..на помощ.на съвет,на честно мнение.Винаги можеш да споделиш това което те радва или притеснява. Аз също съм от новичките попълнения и знам как се страхувах да напиша първите си редчета тук.Месец само гледах,гледах и накрая като написах...получих най-милите думи на света,от най -всеотдайните момичета,обединени в едно голямо семейство.предизвикани от красотата на декупажа и заредени от приятелството тук.
Създавай красота със сърцето  и всички ще ти помагат.

# 612
  • Пловдив
Mimi79777 добре дошла в голямото семейство на декупажа!!!!!!!!!!!!!! Hug

# 613
Mimi79777-добре дошла при нас .Аз също съм ти разглеждала албумчето преди да пишеш във форума  но не помня по какъв повод.Имаш чудесни изпълнения .Хареса ми книга ли е ежедневен бележник ли е не знам но много свежа идея.Аз в момента работя няколко такива .Винаги когато си затруднена за нещо и имаш нужда от помощ  -питай! Момичетата от темата с готовност ще ти отговорят.  bouquet

# 614
  • пловдив
mimi79777 добре дошла и от мен  Hug
разгледах албумчето ти - чудесни първи стъпки  thumbsup  Особенно ми хресват
http://karakaaal.snimka.bg/hobby/dekupaj.555535.21756561
http://karakaaal.snimka.bg/hobby/dekupaj.555535.22028731
http://karakaaal.snimka.bg/hobby/dekupaj.555535.21916459
и ще се обоснова защо-
когато започнах да се занимавам с декупаж и направих първите си стъпки, лепенето на мотива ми се струваше безумно мъчение... и се нагъваше, и се късаше... с времето, и с множеството опити разбира се, си открих моя начин и сега това ми е най лесната част, обаче фона.... някой хора го подценяват, но всъщност това е най важното за да изглежда предмета завършен, затова и избора му е важна и неразделна част. Играта на цветове и светлосенки около мотива е вълнуващо и.... трудно. Именно чудесните ти хрумвания на трите предмета ги определиха за мои фаворити  Peace
Очаквам с интерес и следващите ти творби  Wink

Общи условия

Активация на акаунт