Декупаж_39 Коледна

• 62 306
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Mimi79777 добре дошла в нашето задружно семейство!И аз разгледах албума ти и съм очарована от първите ти опити които са чудесни.Ще те очаквам на гости в Хасково,а следващият път ще те заведа и на срещата в Пловдив където има едни чудесни приятелки !
Вал поздравления за прекрасните работи с пясъка ,чудесен МК си направила !
Бонисофия и аз се размечтах за пролетта с твоята теменужена кутийка ,а обратния декупаж си го направила супер !
Росирос африканската бутилка е трепач!
Желая ви прекрасна вечер !

# 616
antom, благодаря ти за милите думи. Трогна ме. Разбира се че сенките са от изключително значение. Вслушвам се в съветите на по "вещите в занаята". Тук разбрах как се прави шебби-шик...до вчера го правих само с четка, а то се правило със свещ. Embarassed Голям резил. Още не съм работила с кракле, но нямам търпение да ми го доставят и почвам. Знаеш ли кое ми е много трудно?.....Незнам дадена салфетка на какво да я залепя и какво да направя с нея-това е може би големия ми проблем. Имам кутии, кратуни, рабки и голямо чесъне е по челото пада..... newsm78
А това с маковете е тефтера от бюрото ми с обикновен дървен моливник. Wink
Приятна вечер

# 617
Тя нажежената тема вече се закри,а аз чак сега успявам да се уредя да пиша.Антомчето и Катето ми изпълниха душата с постовете си и целият ми яд изчезна и за мен темата приключи.Колкото по-малко се сещате за нея толкова по-бързо ще ви мине мили момичета,негативното и лошото се преборва само с добро,хубави емоции и всеотдайно творчество/работа.Росирос поздравления за статията  -много добър ответен удар  Peace bouquet ,а репортажа с Джастуша ме изпълни с гордост  newsm03 smile3501
Mimi79777 добре дошла в нашето семейство,а онази г-жа може само да ти диша праха въпреки че си начинаеща  Hug
Поздравления за Антомче,Фани,Синева,Вал77,ккаатт и всички които пропускам за прекрасните творби в последните страници  smile3501 smile3501 smile3501 .Може с право да ме накажете в ъгъла за това,че рядко пиша  newsm66 -абсолютно си го заслужавам,но да знаете че много ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кате след 20ти ще направим пак среща ти само свиркай,че идваш.
Флорина аз не съм ти пратила,но веднагически ще се поправя и ще ти пиша на ЛС  bowuu
Да не съм с празни ръце ето нещичко и от мен,африканската вълна ме хвана още на 31.12,веднага щом приключих със зимната тематика.С някои дами тук сме творили едновременно на по-гореща вълна  Mr. Green  http://mirage72.snimka.bg/arts/winter-2010.560087
Топла и спокойна вечер и по-полека със златното ааа newsm51 newsm51 newsm51

# 618
Аз също ще си изпратя адреса, но имам проблем под постовете липсват ли4ни,
за да пиша винаги трябва да  въвеждам данните от регистрацията си ,дано сте ме разбрали, 4е както го обясних.В предните теми не беше така.Само при мен ли е .Имам какво да покажа,но не са снимани.Лека нощ.

# 619
  • пловдив
pavlin4eto за да не си въвеждаш всеки път данните, когато влезеш с тях следвашия път, горе под сивата лента те пита дали да ти ги запамети, просто потвърди с Ок  Peace
Аз пък докато разбера, че вече не ни съобщават за ЛС както преди .... Shocked момичета извинявам се за късните отговори, но и през ум не ми мина да погледна имам ли нови съобщения  Twisted Evil но вече си знам, и ще си проверявам при всяко влизане  Embarassed
Florina аз май ти пратих моя  newsm78 нали съм склере, не помня....ако го нямаш, пак ще го пратя  Peace

# 620
Момиченца..кокиченца,добро утро.Не мога да направя шаби шик.Вивиан ,миличката ми обяснява подробно..не знам,защо...не се получава тази красота..става ми грозно.някъде греша..като взема да шкуря последния слой боя и се замазва свещта от долу.
Миражче--паното...с конете и с африка...е.....фантастика..нямам думи просто.От 1 месец ,правя едно пано..с едни тигри...обаче нещо ,ми се закучи..изтормози ме.Имам моменти които нищо не ми се получава...както сега..започнала съм много неща...но нищо не се получава както аз искам....и затова..съм оставила....да ми дойде музата.Правих на мама,за рожденния ден една керемида със светец и тя не стана както исках...а и исках да попитам..някъде се изгубих..и не мога да намеря темата за конкурса...

# 621
роси миличка не се шкури със шкурка а със много дебел вълнен парцал или пак със шкурка но най- финната. Със шкурката пада и парафина, а със вълнения парцал с малко повече търкане пада само горния пласт боя която е над парафина.Като казах парафина трябва долу-горе да имаш представа къде точно си натрила със свеща.

# 622
kkaatt-благодаря ти  за отговора...ще пробвам със парцалче....да видя дали ще се справя.

# 623
росирос аз правих както казах шебби-шик с четката. Там където исках да е изтъркано просто не го боядисвах. Със свещ не съм правила, но месля че там където натриеш свеща трябва да не хване боя /или прави тънко покритие/ може и с нокътче да излющиш. .....така ми казаха момичетата. Ако ти се получи добре пиши по подробно та и аз да знам следващия път. Wink

# 624
Заговорихте се за шебби-шик... та се сетих че това е идеята ми за гредите в новата къща. Но понеже се стряскам от големият обем...все още несмея да почна.
Искам да попитам обаче....възможно ли е да си спестя от боядисването?
т.е.
 понеже гредите са тъмни по начало. Ако ги натъркам със свещ и боядисам после с бяло...дали ще стане същата работа??? Или няма да се размине с 3 боядесвания? newsm78

# 625
жулис мила я помисли какво ще си спестиш . Боядисване, после шкурене  нищо не пестиш.
Абе не знам защо но точно този стил нещо не ми допада . Да ме извинявате ама все ми прилича на едновремешната  стара дограма  боядисано в кафяво после в бяло то бялото паднало от слънцето. Боже боже какво сравнение направих и аз.   Joy
С две думи аз обичав старите вещи голям съм им фен ама това  състаряване нещо не го тача

Ама и аз съм една бяла  патица, Joy Мими79777   bouquet добре дошла в бандата!!!

# 626
Здравейте,прекрасни момичета Simple Smile   bouquet
Мими79777-добре дошла Simple Smile наистиина прекрасни първи неща   bouquet
Вал-благодаря ти за МК   bouquet
Росирос-бутилката е супер невероятна
Миражче-прекрасна е ''Африканската ти вълна"   bouquet
Аз понеже скоро не съм качвала снимки,защото баткото си имаше дъъъъъъъъъъъълга ваканция и ми се налагаше да жонглирам между него,бебето,подготовката за празниците,и направата на подаръци за приятели и роднини.....та така с малко закусненеи нещата,които не съм ви показала...
за да мога спокойно да привключа на друга станция.....
http://dbalinova.multiply.com/photos/album/120#photo=252 от тук до края
лек ден и мнооооооооооого целувки  bouquet

# 627
Заговорихте се за шебби-шик... та се сетих че това е идеята ми за гредите в новата къща. Но понеже се стряскам от големият обем...все още несмея да почна.
Искам да попитам обаче....възможно ли е да си спестя от боядисването?
т.е.
 понеже гредите са тъмни по начало. Ако ги натъркам със свещ и боядисам после с бяло...дали ще стане същата работа??? Или няма да се размине с 3 боядесвания? newsm78

Julis, аз съм почитател на Шеби-шик, Кънтри, Прованс и изобщо...всичко състарено. И най-вече дървото като част от интериора! Лъха уют и топлота, за разлика от голите стени, боядисани с латекс, тръбна мебел или щори без перденца - прекалено стерилно. Но все пак е въпрос на вкус.
Мисля, че идеята ти не е лоша. Щом гредите ти са тъмни, няма нужда от още боядисване с тъмен цвят, а направо свещ, после светло. Така дори ще е по-естествено, според мен. newsm78

Дбалинова, особено ми харесаха чинийките!

Миражче, страхотна серия!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 15:30 от ellinna

# 628
Здравейте момичета,много хубави неща сте показали.
Мими 79777-добре дошла в най-хубавата тема,нещата са ти хубави ,така че продължавай в същия дух.Момичетата са много готини и помагат когато имаш нужда.

Миражче-винаги се радвам да видя новите ти работи защото са много красиви.Много ми харесват паната с африканските животни,защото може да се сложат по отделно или да са в композиция.

Dbalinova-тези малките саксийки където са направени на комбанки е много хитра идея.Бутилките са нежни и изчистени,а най ми допадна чинията с трите ангели.
Ако съм пропуснала някой извинявайте,нещо паметта ми изневерява.

и да ви се похваля най-после си купих кракле и сега опитите започват  smile3508
незнам дали е хубаво,но дано да стане (еднофозно на Марабу).
За момичетата от Пловдив искам да ви кажа че във фотото до "Авеню" ми изкараха снимката за конкурса на цветен лазерен принтер,хартия формат А4 за 1лв. на лист.
Това е от мен за сега,желая ви лек ден.  smile3525

# 629
Здравейте или дами.
Валка- адашче,Благодаря за МК.Мног оригинално и  интересно.А с грис няма ли да стане? newsm78
Бонисофия-много мила и нежна бижутерка.  bouquet
Росирос- бутилките са страхотни.Мног интересни и като се има предвид за колко време са направени.... smile3508
Мираж- smile3501
ДБалинова - коледно - новогодишната серия е супер.Шампанските са страхотни и украсите .Идеята със саксийките много ми допадна. Heart Eyes
Понеже заговарихте за шебби шик  да разгледате идеи.Все си мисля че за този стил трябва точно определена обстановка.Накак си на ПВЦ дограмите , ламинираните паркети, и МДФ мебелите ми се вижда малко неподходящо да се постави рамка или кутия или там каквото сме решили в стил шебби шик.
Точно поради тази причина аз също много не го предпочитам.Но пък кънтри ,прованс и стил рустик много ми допадат.Но мисля че са по -подходящи за селски къщи или вили.Става и за градско жилище но примерно да е някакъв кът -да речем балкона или кухнятя.На спалня много и подхожда  шебито но всичко останало трябва да е в този стил...не знам това си е мое мнение.
Мим ар- когато нанасяш боята върху краклето недей да повтаряш защото боята се свлича.С широка четка нанасяш еднократно .

Общи условия

Активация на акаунт