Декупаж_39 Коледна

• 62 289
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Антомче-прекрасни линкове  Hug
Миражче ,ох голяма душичка си мила   love001 тя и Вивиан има МК,за плетене от весници!!!!!!  Grinning
Хайде момичита,да се съберем поне 10,по 10бр=100бр

# 646
Mirage72-защо не пуснеш снимки в по-близък план на паната с животните ,за да видим релефа и може да дадеш малко инфо как е правено.

FANITO-много ти е хубава кутийката,ако може малко повече да ми обясниш как направи пукнатините,че и аз почнах мъките с тях.Ти ползваш ли масленна боя или не?
Като нанасяте втората боя как не ви става на четки?
Моля помагайте със съвети?Благодаря.   smile3525

# 647
*miraGe72*,zdravkova - Механизмите ги купих от китайския магазин на втория етаж в "Елитис" (този , който е в Трошево) и със сигурност мога да ви кажа , че все още имат! Продават ги  за 1лев Simple Smileи са тихички Simple Smile
mimi79777 - Паното е правено с принтирана  картинка(лепена , белена с малко дорисуван фон)
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 18:41 от Sineva

# 648
Синева,благодаря ти за инфото за часовниковите механизми.. Hug Харесват ми саксийките ти..и почтивсичко от албумчето ти Simple Smile
Фанито,чудесна кутийка..- пукнатините са се получили перфектно!
dbalinova, чинийката е много нежна
karakaaal,добре дошла в прекрасната темичка..Чудесни първи опити- справяш се отлично  bouquet
Миражче,паното с конете ееее...трепач! Много ми харесва  bouquet

Ако се комбинирате за часовниковите механизми- бройте и мен!  Peace

# 649
  • Пловдив
MIM AR след много опити най- накрая установих, че трябва да не се пести от краклето. Този път направо от шишето сипвах върху стените на кутията и разнасям с четката, но да си е хубав плътен слой. После суша със сешоара на студена струя и нанасям стъпка 2 пак по- солиден слой и отново суша. Веднага започват да се появяват пукнатините.
За маслената боя ползвам, но нямам достатъчно налични цветове и сега за стените на кутията използвах маслена боя, а отгоре на капака с  цветето съм втрила златисти сенки за очи.
Дано съм обяснила добре ако има нещо неясно питай спокойно.

# 650
  • София
  и мен и мен  smile3508

# 651
  и мен и мен  smile3508
              Включвайте и мен за часовниковите механизми!  Peace Нищо ,че не съм пипнала боичка от месец-два.Дано пък се върна в час,че нещо ми е тъжно,напрегнато и нервно!Добре,че сте вие и като ви гледам красотичките се поуспокоявам!

# 652
Чула- недочула и аз да се цопна в групата за часовниците  newsm10
Ако някой има фото може ли да пусне някое кадро, поне да знам как изглеждат  newsm17
С мен май се заформихме на 6 бр

# 653
Отдавна ги търся тези механизми 10 бр и за мен

# 654
  • София
Ако някой има фото може ли да пусне някое кадро, поне да знам как изглеждат  newsm17

нещо такова предполагам а целта е това

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:16 от KaMu

# 655
Щом гоним бройка, ще се включа и аз с 10 Mr. Green

# 656
Привет момичета  Hug
Бонисофия много хубава и нежна кутийка  Heart Eyes,а комплекта е станал чудесен-незнам дали има друга салфетка като тази.Правена е в много вариянти,но винаги стои добре.
Росирос много оригинални и горещи бутилки  Heart Eyes Heart Eyes
mimi79777 добре дошла и от мен,прекрасни неща си направила.Мястото ти е точно тук при нас  Hug
Миражче всичко е прекрасно,но фаворит ми е паното с конете особенно и като го видях на живо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прелест...
дбалинова винаги имаш оригинални идеи,красива серия и тези саксийки....супер  Heart Eyes
Фани много красива кутийка с прекрасни пукнатини Браво   bouquet
Синева какви нежни саксии.....  bouquet

Нещо и от мен
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22079165 мини  сервизче за кафе

http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22079164
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22079163 традиционните керемиди  Grinning с моите любими индианки
Лека вечер!
п.п.Виванова със сигурност ще стане с грис Peace

# 657
момичета, бройте и мен , и аз отдавна търся тези механизми...и за мен 10 бр Simple Smile

# 658
  • София
ДО ТУКА  ТЕЗИ 11  АЗ ГИ ПРЕБРОИХ–ДАНО НЕ СЪМ ИЗПУСНАЛА НЯКОЙ...
kemi
antom
zdravkova
*щурчо*
KaMu
Didia
mumita
виванова
ellinna
dadusq
mimi79777
  ще допълвам списъка
СЕГА ДА ВЗЕМЕМЕ И ДА ГО ОРГАНИЗИРАМЕ -КОЙ? ОТ КЪДЕ? ПАРИ? ПОЩИ?

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 11:38 от KaMu

# 659
val1977 разгледах албума ти имаш чудни комплектчета, а там има едни пана в черно и бяло салфетка ли е? Харесват ми и чинийте с чурепки....цялата чиния ли покриваш с черупки и върху тях салфетка? newsm78

Иза мен 5-10 механизъма за часовник Wink

Общи условия

Активация на акаунт