Декупаж_39 Коледна

• 62 679
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Привет на неуморните сръчковци! Hug

И така:
Сънбийм73, добре дошла при нас! Тук е забавно и увлекателно! Peace Много добри първи опити! Фаворит ми е бутилката с цигулката!

Раковинче, незнам какво да кажа за твоите бутилки, освен, че са перфектни! И толкова идейни!

Ками, наистина липсва фон или контур около Дамата. Аз винаги се опитвам да слея елемента с фона или да го очертая с контур, за да има завършен вид.

Антомче, ти си страшно производителна! И всичките ти неща са много красиви. Морската халба много ми хареса!

Бонисофия, чудно морско скринче! И на теб, както и на Антом, ви се ходи вече на моренце, струва ми се... омръзна ви студеното време Wink newsm78

Дида Димитрова, много симпатични коледни украшения, особено ботушчетата! Това какъв материал е?

Тини, най - много ми хареса панерчето с коледните звезди! Сполучливо съчетание на цветове!

Виванова, много оригинална идея за декупаж върху листо! И си подбрала интересни мотиви за африканската чиния - хареса ми!

Синева, пъстра чиния!

От мен порцеланова чиния и шампанско - до края:

http://picasaweb.google.com/ellnna1973/Decoupage_esen_zima_2010# … 46338437055866898

# 136
Гението гоhttp://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=302369&pg=7 малко по надолу на страницата.
Благодаря ви за милите комплименти, но трябва да се отдаде заслуженото на авторката на МК, защото аз се възползвах от готова идея.
Мъж ми и той вика че немците ще викат гуууууут, гууууут Laughing даже вика ще взема да ти направя един клип когато ги даваме да видиш Grinning
Елинче, чинийката и шампанското са вълшебни, просто прелест.

# 137
Благодаря за съвета момичета.Аз половин година само четох,писах записвах,гледах ви и в главата ми всичко се обърка..ще си купя утре боя на сократес,от препоръките на Антомчето и лак същия и ще пробвам така,че много пари давам за материали и вече ми спря желанието да работя.
Елинка- шампанското ти е много красиво,а чинията вълшебна.
Момичета,никой от победителките не ми е написал адресчето си на ЛС,за да им изпратя нещо за да се зарадват.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 13:50 от росирос

# 138
 Здравейте!:)
Честито на победителките в конкурса и ДОБРЕ ДОШЛИ на новите попълнения!:)
Момичета, кога ще се организира новата среща във Варна? Много бих искала да се запозная с Вас Simple Smile ! Всичко, което създавате е от красиво, по- красиво и сигурно ще пропусна да похваля някой, затова приемете моите искренни възхищения и поздрави!  bouquet
Аз все още експериментирам със свещниците- метална кутия , глина, салфетка, гипс .
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457.21628785

Хубав и ползотворен ден!

# 139
  • Варна
Привет, работливи девойки!

Поздравления за трите ни победителки!   bouquet  Да не стихва никога творческият ви ентусиазъм!
Добре дошли на новите момичета в нашите редици!

Синева, най-вероятно другата неделя, Миражчето ще каже с точност ден и час!

Относно конкурса искам да благодаря на тези, които гласуваха за моята бутилка.
Ето я в повече снимки, че три не ми достигнаха да я покажа от всички страни:
http://www.album.bg/ilieva70/images/26039934/115066   оттук до края

Имам въпросчета към тези, които рисуват стъкло:
Какви бои да си взема като за начало, витражни или плътни-за порцелан?  Става въпрос за рисуване на релефни стъклени чинии, идеята е да направя цветята цветни.
Преди полагането на боята, обработва ли се повърхността с нещо?
Харесах боите на Марабу, че са по-евтини, какво ще кажете за тях? Те се пекат, дано сервиза издържи на 150 градуса. Ако температурата е по-ниска, ще бъде ли боята трайна?
Сигурно ще изскочат и още въпроси. Прегледах темите за рисувано стъкло, но никъде не видях инфо за начинаещи.

Пожелавам ви приятни почивни дни и много усмивки!  Hug

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 12:58 от Илиева

# 140
Момичета, пак ви изпуснах за малко ииии..сте натворили куп красоти...Чудесни сте  Hug
Илиева,аз отскоро рисувам върху стъкло,но от момичетата съм чувала,че Марабу не са много трайни бои.
Относно това,какви да си купиш, зависи какво искаш да правиш- държиш ли да печеш чиниите и дали искаш да получиш  прозрачния ефект на стъклото, или искаш да получиш плътни цветове..Аз лично нямам опит с боите за стъкло, които се пекат, защото избрах витражния ефект като начало. Със сигурност можеш да зададеш въпроса си в темата за рисувано стъкло, там момичетата са много опитни..Успех  bouquet

Натуся,кошничката и букета рози от сухи листа са чудесни..Поздравления за оригиналните идеи и чудесното изпълнение   bouquet
Антомче,думи не ми останаха за теб..толкова неуморно джудже...И коледните неща и морската халба са чудесни..  Hug
Виванова,супер хрумка..Декупаж, върху листо..Невероятна си..А африканската паничка ееее...приказка..  bouquet
Бонисофия,морското скринче много ми харесва..Носталгично ме връща към лятото..и морето..  bouquet
Ларина,Виванова, антомчестана ми интересно за гранитната паста..Трябва да я пробвам някой път..
Дида Димитрова,закачливи и свежи коледни окраски..  bouquet
Тини,всичко ми хареса..и подносите и чиниите..Невероятни пукнатини..-майсторска работа с краклето..Поздравления   bouquet
Раковина,чудесно си се справила..Иска ли питане-германците,ще са смаяни..И пукнатата кратунка е станала много оригинална..   bouquet
Елина,чинията и шампанското са станали много професионални.. Hug
Синева,експеримента със свещника много ми хареса- оригинална идея..Поздравления  bouquet

# 141
  • Варна
Щурчо, благодаря ти за отговора!
В магазина ми казаха, че и двата вида на Марабу- витражните и за порцелан се пекат. За мен сякаш по-лесно ще бъде да рисувам, съхне и готово, без печене. Спрях се на тях, понеже  са 3 лв. шишенцето. До сега не съм правила опити да рисувам, освен нещо дребно в декупажа и моделите за чанти в работата си допреди няколко години. Ще питам в стъкларската тема.

# 142
  • София
Щурчо благодаря,но идееята за букета не е моя  Embarassed,а само испълнение
Илиева а каъв цвят боя сложи от долу (който да прозира през пукнатините)

# 143
  • Варна
Натуся, тониран латекс цвят шампанско(останал от ремонта) и кафява темперна боя, за да докарам цвят близък до цвета на салфетката.

# 144
Момичета, тази вечер последни приготовления за Софийския Коледен благотворителен базар..
Ето албумчето с последните неща, които успях да направя..(от тук до края)..
Приятна вечер на всички работливи джудженца..  bouquet

# 145
 newsm51Момичета, благодаря ви  newsm51 пробвах с С200 ... снощи късно процедирах точно, както ми каза antom-чето, тази сутрин като станах беше още мекичко, тампонирах отново с С200, тази вечер като се прибрах от работа беше чудесно. Когато завърша непременно ще ви покажа. Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug
п.п.  Embarassed Embarassed Embarassed не знам как да си сложа медалчетата

# 146
  • София

п.п.  Embarassed Embarassed Embarassed не знам как да си сложа медалчетата
Виж тука съм писала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537931.msg17118561#msg17118561- е при теб линковете към img ще са различни ако искаш просто ми кажи за какви медали става въпрос и ще ти изготвя кода...

# 147
хихих, голяма съм тиква,  Embarassed Embarassed Embarassed за да са на един ред сигурно трябва да ги отделя само с интервал?
леелеее, даже и ми се получи  hahaha
KaMu , благодаря ти   bouquet

# 148
  • София
хихих, голяма съм тиква,  Embarassed Embarassed Embarassed за да са на един ред сигурно трябва да ги отделя само с интервал?
smile3501 сложила си "ентър"

# 149
Зразих се с тези шишенца  Grinning Grinning За съжаление нямам с какво да снимам,за да ви покажа Sad Ама е време да спра да се помайвам и да започна с подаръците за коледа.Искам да попитам как да направя така,че самата картинка да е като напукана,не само боята?Имам еднофазно кракле,но не мисля,че ще стане с него.То пустото му кракле,последния път като си играх с него една тенджера отиде на боклука,че се поувляках малко Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт