Декупаж_39 Коледна

• 62 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
ми аз си ги имам гредите на дневната на тавана... Имам и вътрешна стълба към спалнята която е под покрив...стената зад стълбата е с МДФ имитация на изтъркани бели дъски - арктически ясен се води. И понеже не искам да обличам гредите с нея... затова точно шелби- то ще ми помогне да го съчетая...или поне така се надявам Hug

# 631
  • Пловдив
Още не  съвсем довършена кутийка от мен
http://fanito99.snimka.bg/hobby/dekupaj-2011.562235
Не е готова от вътре и не е лакирана, но много се радвам, че най- накрая докарах едни що годе добри пукнатини. То работата била да се слага повечко от краклето ама  от пуста икономия до сега все не ми ставаха хубави.
Лека и спокойна вечер на всички!

# 632
Пак съм ви поизтървала, ама като нямам какво да покажа, всичко е наполовина  Simple Smile
Добре дошла на mimi79777 –много са  хубави твоите работи – дерзай  ние сме с теб!
Присъединявам се към мнението на Антом за фона , голямо мислене пада с този фон newsm78
val1977 – Благодаря ти за прекрасния МК  bouquet
*miraGe72*- Прекрасни,прекрасни пана!  bouquet
fanito- Чудна става кутийката!  Simple Smile И аз по- същата причина дълго време се чудих къде греша с тези пукнатини а то… ето къде бил ключа от бараката! Grinning
dbalinova- Зелената бутилка ми е фаворит!  bouquet
*щурчо* - Машинките и стрелките за часовниците си ги взех от магазин   за 1лев тук във Варна, мисля , че ги има и в по- големите складове за джунджурийки.
Момичета, сега се мъча над корицата на един тефтер и се чудя с какво да я  лакирам  първо като завърша , че да не овапцам всичко  . Това лакиране постоянно ме мъчи- помогнетееее!!!
И да не съм съвсем без хич, едни саксийки от мен:
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457
Лека нощ! Heart Eyes

# 633
Фани страхотна кутийка. Много нежна и изчестена. Браво.   bouquetИ аз като тебе все кутии ми се правят.... със салфетка или с картинка е отгоре?

Sineva Много нежни саксийки.....виждам, че си правила и часовник. Механизъм ли купуваш?....а къде ги продават?....

# 634
Фани страхотна кутийка. Много нежна и изчестена. Браво.   bouquetИ аз като тебе все кутии ми се правят.... със салфетка или с картинка е отгоре?

Sineva Много нежни саксийки.....виждам, че си правила и часовник. Механизъм ли купуваш?....а къде ги продават?....

mimi79777, погледни поста на Синева точно преди твоя последен - там пише за часовниковите механизми Grinning

Синева, много симпатични саксийки!

Фанито, браво! Справила си се супер с пукнатините!

Виванова, благодаря за линка с шеби-шика!

val1977, и аз все пропускам да ти благодаря за МК с пясъка - невероятна красота!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 10:18 от ellinna

# 635
val1977-бЛАГОДАРЯ ТИ ЗА урока по МК с декоративния пясък.Толкова много го чаках,че съм го изтървала.Сега чак видях. Hug

# 636
Джулис, има едно списание АРТ&ДЕКО, френско е  в Кауфланд го виждам,
с невероятни идеи за селски къщи.
А иначе, ако потърсиш contry stil, ще излязат идеите.
Аз съм за запазването на всичко старо и евентулано преплитане с нещо по-ново,
модерно.

Момичета, някоя от вас ползва ли едновремешните серий за подправки, брашно...
Сещате ли се?Simple Smile Има производство на Видин, за друг град не знам.
Аз изнамерих такава пълна серия в селската ни къща,
но един роднина не позволи да я взема,
но аз не губя мерак Simple Smile
Обичам да ползвам предмети с минало Simple Smile

Мими, браво, чудесно начало, то не прилича и на начало, отдава ти се Simple Smile

Виванова, прекрасни идеи отново.

Синева, хубави саксии.

Балинова, много дълга, красива серия. харесват ми нещатата ти,
все различен подход имаш:)

Фани, да много красиви пукнатини.

Мираж, на лятана вълна си вече Simple Smile

# 637
Здравейте мили приятелки  Hug
Добре дошла на най-прекрасното място във виртуалното пространство,mimi79777 ,много хубави първи опити!   bouquet
Вал-благодаря ти за прекрасния МК  Hug
Бонисофия-много нежна бижутерка   bouquet
Фани-чудни пукнатини си направила!Браво!Кутийката е прекрасна  newsm10
Росирос-бутилките са супер!   bouquet
Миражче-паната са Вълшебни!Браво,много ми харесват!  newsm51
Дбалинова-страхотни новогодишни неща си спретнала   bouquet И украсата,и манджичкитеее  smile3501
Синева-много нежни и хубави саксийки   bouquet
предложение-понеже вече имаме няколко МК,дали да не си направиме темичка!И всеки,който иска да сподели идея да пише там!И който,иска да види,или да си припомни да търси там!
не съм забравила за къщичката,но съм малко болна
прекрасен ден   love001

# 638
Ани, разгледах албума ти. Много стилни и изчистени неща, харесват ми сенките ти с какво ги правиш-бойчки, пастели....с гъбичка ли триеш?
 Лятото прекарвам в Черноморец при мойте родители, щи си направим среща....Какво ще кажеш? Wink

Миражче и на мен много ми харесват паната. Конете, маковете, гаврошовци, рози са ми любими мотиви Wink

# 639
Благодаря за страхотните отзиви  Hug Hug Hug ,но нали съм великия фотограф на африканското изобщо не личи 3Д ефекта върху животните  Crossing Arms
Фани бижутерката е великолепна,още малко материял и ще стават огромни  Mr. Green
Синева много са свежи и сладурски саксийките   bouquet Благодаря за инфото за стрелките,аз периодично прослушвам магазините по левче,но досега не съм се натъквала на стрелкички,а в складовете имат условие за бройка/обикновенно по 100  ooooh!
Еми на първа страница нали има МК мога и тези да ги сложа там ,но ми кажете освен на Вал77 и Вивиан има ли и други ,които съм пропуснала.
Хайде лек и успешен ден   bouquet

# 640
Миражче-има и на Виванова ,за поднос от картон и за овали със структурна паста!
относно стрелките-Синева ,за колко ги купи?При часовникарите са 3лв  #2gunfire А скоро попаднах на инфо за склад във Варна,където са 0,54ст !Но както е казала и Миражчето ,трябва да се вземат 100бр.Може да се комбинираме,но те са няколко модела!Едните стават точно за дупката на плочите,а другите са по-малко ф!

# 641
Синева, имаш едно пано ти го наричаш кичозно /това което си подарила на приятелка/ със сълфетка ли е или принтирана картинка.  newsm78Хубаво е.

# 642
Еми ами аз имах предвид Виванова,но нали съм си заплесче  #Silly писала съм Вивиан . Преди няколко месеца няколко човека се събрахме и поръчахме на приятелка да ни вземе от складовете стрелкички та така 100бр.си ги поделихме.За съжаление тези китайските са много шумни,но по липса на други си ги ползваме.
 Heart Eyes Heart Eyes

# 643
  • Добрич
*miraGe72*, останаха ми очите в конете и не само в тях. Както винаги си перфектна    bouquet

Sineva, много красиви пролетни саксийки, както и всичко друго показано в албума ти   bouquet

fanito, чудесна бижутерка с чудни пукнатини.   bouquet

Тези механизми за часовници от "Земя на рози" настина се продават по 100 бр. Колкото и да искам да опитам да направя нещо, 100 броя са ми много. Ако се обединим за покупка, аз също искам да участвам  Simple Smile

# 644
  • пловдив
За часовничатата и аз ще участвам  Peace
Фани, кутийката е много нежна, хайде довършвай я, да и се насладим на 100%  Wink
Sineva и на теб май зимата ти омръзна и заработи с нежни пролетни разцветки  Peace

Като казахте МК и ... напоследък попаднах на няколко руски линка, които са интересни- ето
бурканче с яйчени черупки
http://www.youtube.com/watch?v=MKXdOzCdUPQ
красиви идейки с демонстрации
http://www.youtube.com/watch?v=iclUbLdtSU0
http://www.youtube.com/watch?v=AaHOJfmV3m4&feature=related
Марморирование
http://www.youtube.com/watch?v=tqLV6QfaBzU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=m-MZgD5sgS8&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт