Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 764
  • 686
  •   1
Отговори
# 195
Таня, рози и рози браво Hug , страхотни сте бе момичета!
А може ли и аз да си открадна от вашите стихове за да си ги ползвам  newsm03
Благодаря! Обичам ви! Много се радвам, че ви открих всички вас  smile3525

# 196
Какво ти крадене, valentinals, нашите стихотворения са само отправна точка за всекиго, който иска да си направи негово си смехо-утвърждение. Че ние затова сме ги публикували, за да ги споделим с приятелите си. По-весело утвърждение май не съм съставяла досега  Laughing.

Всички джуджета си знаят работата, само ние малко си правим оглушки като ни говорят, че чак им се налага да започнат да подскачат на място като пружинки и да тропат с крака. Току-виж започнали и снежни топки да хвърлят в лицето ни, че да отворим очи за сбъдването на желанията си.

Момичета, благодаря ви!!! На всяка една от вас  Hug

# 197
Момичета, не пиша в темата ви, но чета понякога.
Влизам с една молба при вас.
В събота имам много важен изпит, от който зависят много неща занапред. Моля ви, стискайте палци и ми изпратете положителните си мисли.
Малко съм несигурна в себе си този път (рядко ми се случва), за това искам малко помощ и от вас  Hug

# 198
  • София
Ами аз много искам да ви пусна снимки, но незнам как. Имам папка на десктопа и от там нататък знам само да ги пращам на скайп и мейл. Ако някой каже как да пусна, веднага ще го направя.  Embarassed

# 199
  • София
Ето четири снимки на едно страхотно пухче:
http://klemy.snimka.bg/baby/bebetany24.553386.21614444

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 15:33 от Klemy

# 200
Танчееееееееееееее, пу пу колко е прекрасно това детенцееееее

# 201
  • София
Ми то прилича на баба си.  Laughing Момиченцето е каката на бебето. Другото ми внуче. Ей, ама аз съм била много скромна. Embarassed
Благодаря ви момичета.
Благодаря и на Клеми за съдействието.

# 202
  • София
Таня, много са сладки и тримата - и бебето и каката и майката!!!
Много здраве и благополучие им желая!
 Hug Hug Hug

# 203
Кога изписахте 14 страници  ooooh!
Само се записвам и се връщам да чета, имах тежка седмица с много работа и обучения, но днес беше един прекрасен усмихнат ден.
Метода с чашките засега успешно помага на моята щерка и вече почти 2 седмици не е имам кошмари и писъци.

# 204
  • София
F_Diamond изпращам ти няколко от моите вълшебни джуджета.Те ще ти помогнат. Вълшебните джуджета работят според желанията. Могат всичко, знаят всичко и са много близки с "Чичко Паричко"
Успех мила. Изпращам ти много положителна енергия. Ще се справиш. Вярвай в себе си.

# 205
момичета имам нужда от вашата подкрепа.в момента тази вечер трябва да взема много важно и съдбовно решение в моя живот и имам нужда от помощ!помагали сте ми много пъти за което съм ви страшно благодарна!  bouquet

# 206
Имаш моята подкрепа и ти изпращам положителна енергия.

# 207
Момичета, в събота бях на ето това. Уникално беше......... Уникално. За мен беше като обобщение на работата, през която съм преминала досега. Толкова имам още да осъзнавам от нещата, които ми се случиха през тези 4 часа. За мен в теоретичната си част си беше чиста проба тренинг по лидерство. Изговориха се неща, които обобщават знание, преподавано от някои от най-силните школи в Щатите и в Европа (включително България) по въпроса. И то без това да е официалната цел.

Оф, доволна съм, че присъствах.

F_Diamond, успех!!

# 208
Здравейте! Приемате ли нови съмишленици? Чета ви от известно време и смятах да изчета всичко, преди да се включа, но разбрах, че ще ми отнеме твърде много време. А имам нужда от емоционална подкрепа Embarassed Имам доста дълъг опит в позитивното мислене, но... по-дълъг в негативното Blush И май вече стигнах дъното, така че е крайно време да изплувам, с ваша помощ, надявам се.

# 209
БлагоДаря ви, момичета     bouquet
Прекрасно е... Благодаря ви наистина...
Зарадвахте ме, вярвам че резултатът от това ще е положителен  Grinning
Желая чудесен ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт