Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват регресията и рибъртингът?
Каква е техниката за пречистване на кръвта?
Каква е техниката със стълбите и вратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват регресията и рибъртингът?
Регресията и рибъртингът са техники, използвани в хипнозата за изследване на минали преживявания, включително минали животи и ранни детски преживявания. Тези техники могат да помогнат за обяснение на определени поведенчески модели и неприязън към неща, които другите силно желаят. Рибъртингът включва сесии с дишане и визуализация за изследване на минали прераждания, въпреки че не всички са запознати с тази практика, хората доброволно участват в нея, въпреки потенциалните рискове.
-
Каква е техниката за пречистване на кръвта?
Техниката за пречистване на кръвта е метод, който помага да се отървете от бръмбарите в главата и се използва преди задаване на въпроси. Това включва вана, техника за пречистване на кръвта, пускане на фонтана на благодарността и задаване на въпроси към хората, които се грижат за вас, преди да заспите.
-
Каква е техниката със стълбите и вратите?
-
Каква е разликата между това, което искаме, и това, което е най-добро за нас?
-
Може ли човек да променя ситуации в живота си?
преди доста време случайно лутайки се из форума попаднах на вашата темичка и си ви чета. Много ми помагате в трудни моменти - отварям темата и само като ви чета, настроението ми се подобрява, а позитивните мисли сами нахлуват в мен. Когато имам повече свободно време си отварям и някой линк от първа страничка, ефекта е поразителен. Зареждам се с нови сили и съм готова да посрещна всичко ново и хубаво. Искам да ви попитам дали сте купували и чели на дечицата си книгата на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко - за деца от 3 до 12 години". Дечицата ми много обичат да четат книжки, дори така заспиваме - след прочетена приказка. За това се чудя дали е добре да им я чета вечер преди лягане. За Коледа искам на мъжът ми да му подаря хубава книга в тази насока. Коя бихте ми препоръчали. Като за запознаване с материята съм се спряла на "Подсъзнанието може всичко", но ще се радвам ако споделите дали е подходяща или да избера друга. Да попитам - някой чел ли е книгите "Път към могъщество и слава" и "Успехът и парите" на Джон Кехоу. Какво е мнението ви за тях - заслужават ли си или има по-добри, които мога да прочета.
Аз лично я прилагам т.е съветите дадени там
Има много игри които според мен вършат работа и при големите
нещата се препокриват с първите две книги които бях чела на Кехоу
така ми стои почната и недочетена 

Така ако човек иска да получи вдъхновение - хоп отваря първата тема и чете успешни истории, ако иска пък да зададе въпрос или да сподели техника - хоп втората тема. 
А темата, която даваш е пусната днес, така че има синхроничност между мен и автора на темата.