Как да постъпя ?

• 2 727
  • 32
  •   1
Отговори
Първо да отбележа , че живея в голям блок с много съседи , не си падам по клюките и дори не познавам по - голямата част от тях. От известно време , обаче ми се налага да слушам доста сериозни скандали  вечер , докато приспивам децата . От това , което се налага да чувам  разбрах , че става въпрос за едни и същи съседи .  Опитах се да разбера  кое е това семейство от тези , които познавам , но ударих на камък - никой нищо не е чул , не е разбрал  Shocked , а в къщи имам чувството ,че таванът ще ми падне. Исках да извикам полиция няколко пъти , защото освен виковете се чуваше и бой (това го знам от опит от старото ми жилище ) , но като се обадя в районното не мога да изпратя униформените за зелен хайвер като не посоча конкретен адрес , поне така си мисля. Преди няколко дни с мъжа ми слушахме истинска оргия , а тази вечер и резултата от нея - побеснял баща , който според мен преби дъщеря си и жена си . Нямам проблеми с купоните и "оргиите" , но това да слушаш писъците , молбите и ударите е друго . Помолих мъжа ми да отиде да провери какво се случва , тъй като освен , че тавана щеше да падне имах чувството , че и пребитата девойка реве у нас , но уви , докато той излезе всичко приключи . Посъветвайте ме , ако се обадя на 112 и не дам точен адрес ще дойде ли някой ? Не мога да оставя това да продължава , от скоро скандалите зачестиха , а останалите съседи , които живеят по - отдавна си мълчат и не казват кое е това семейство .

# 1
Обади се в Районното, обясни ситуацията и попитай какво можеш да направиш при дадените обстоятелства. Оттам най- добре ще ти отговорят  Peace

# 2
И аз така си помислих ,ама нали не знам точно от кой апартамент се чува  цялата "война" и не звъннах . А интересното е , че в момента , в който мъжа ми тръгне и настава тишина .

# 3
  • Tам през Атлантическия океан
Е' че във всичките ли апартаменти над вас живеят семейства с девойка че не можете да определите точно от 'де е проблема   newsm78

# 4
Мисълта ми беше да им обясниш (на хората от РПУ-то) включително и че не знаеш откъде идва шума, пък те ще решат какво да правят. Предполагам си има някакъв ред на действие   Hug
P.S. Не е ли логично да е семейството над вашия апартамент?

# 5
Първо мислех , че са съседите над нас , но по време на няколко скандала , това семейство беше извън града (дадоха ми телефон за връзка , ако има инциденти ) . Над нас има 4-5 семейства с тинейджърки и всички показват нормални отношения .
Мислех да сложа някаква информация за агенции за закрила на жени на таблото за инфо във входа или нещо подобно. Лошото е , че всички съседи си мълчат  и знаят за кой става въпрос , а две жени страдат почти през вечер  #Cussing out

# 6
Обади се на 112 в момента, в който чуеш скандала - те са длъжни да реагират.
Странно ми се вижда да не можеш да идентифицираш от къде идва скандалът...

# 7
  • Бургас
Първо мислех , че са съседите над нас , но по време на няколко скандала , това семейство беше извън града (дадоха ми телефон за връзка , ако има инциденти ) . Над нас има 4-5 семейства с тинейджърки и всички показват нормални отношения .
Мислех да сложа някаква информация за агенции за закрила на жени на таблото за инфо във входа или нещо подобно. Лошото е , че всички съседи си мълчат  и знаят за кой става въпрос , а две жени страдат почти през вечер  #Cussing out
Добре, явно не можеш да разбереш от кой точно апартамент идват тия бесни скандали..А не може ли просто ти или съпругът ти още в началото на караницата да се качите до горния етаж и да чуете от кой апартамент идва врявата????

# 8
  • София
    По колко апартамента има там, та да не може да се разбере, от къде се чува!Направо ми се струва невъзможно това.Аз винаги разбирам кое от къде се чува,ремонт,крясъци,музика... но ние се познаваме отдавна всичките!

# 9
Другия път дай вашия адрес. Когато дойдат полицаите, обясни ситуацията, пък те да ходят да питат съседите къде е проблемът. Предполагам, че пред тях няма да мълчат.

# 10
И какъв ще е резултатът като дойдат ченгетата и разберат кои са героите?
Ден два затишие и пак наново кютеци.Правите общо събрание и в прав текст питаш кои се млатят през вечер .От погледите и реакцията на съседите ,ще разбереш кои са.

# 11
Предполагам имате табло във входа, на което лепите обявления, списъци с неплатени сметки.., а и входната врата или тази на асансьора вършат работа, та, напиши бележка, че приканваш към мирно разрешаване на споровете, ако не при следващият вечерен скандал ще викнеш полиция.

# 12
  • София
Имам ги същите под нашия апартамент. И полиция викахме, и пожарна - бяха подпалили мокета в хола. Скандалите започват от 4-5ч. сутринта, миналата събота ни "отпуснаха" до 8ч. Съпруга ми слезе в полудиво състояние да ги помоли да решават споровете на ливадата отсреща.
Ефектът е нулев. Точно 2 часа по-късно продължиха по същия начин.
В този апартамент живея от 25 години, от 18 години се наслаждавам на въпросните. Докато не се изколят, няма да приключим.

# 13
На всеки етаж сме по 3 апартамента , скандалите обикновено се чуват в задната част на апартамента (стаите и баните) . Ние сме на 7 етаж и снощи  мъжа ми се качи още 5 етажа на горе , за да разузнава , но в коридора почти нищо не се чува .
Това за таблото за инфо си го  мислех , защото , прибирайки се всеки минава покрай него , на много видно място е . А за събрание на входа - нас ни имат още за "пришълци " , ние сме от 8 години там , но успяхме да се сближим едва с 2-3 семейства и то на по - долните етажи . Останалите семейства са там още от построяването на блока и се познават от предприятието и поделението  , в което са работили на времето (блока е 50% военни и 50% служители в "Малчика" ). Доста дръпнати хора са и много ме учудва , че на никой не му прави впечатление какво се случва .  Преди 2 години имаше пак сериозен скандал , малко след това имаше събрание , заради купоните , които тинейджърите от нашия етаж си правеха , тогава аз защитих младежите и повдигнах въпроса за скандалите - е едва не ме изядоха защо си вра носа в чужди къщи  Shocked

# 14
  • София
  Значи са точно тези,коита са те питали, защо си вреш носа в чужди къщи!Гузен негонен бяга!

Общи условия

Активация на акаунт